Переносити систему хотів, бо крім всіх налаштувань програм, є ще налаштована мережа з друкаркою, яка капризує якщо невірно виставлено. Крім цього віндовс офіційний(що важливо, бо ноут стоїть на роботі) зі всіма останніми оновленнями стояв. Тепер що з цього всього вийшло. Мордувався я тих ноутом цілу суботу. Встановив новий хард, його біос бачить все ок. Parted Magic`ом розбив на 2 розділи (40гб і 200гб). Поставив віндовс(ХР), що йшов з ноутом, він без проблем поставився, але не запустився(чорний екран, білий курсор). Пробував я поставити віндовси які в мене були, але вони чомусь не запускались(пізніше вияснилось, що не запускались бо записані на ДВД...хоча мали б). Записав я українську збірку віндовса на СД і успішно його встановив. Поставив розгортати образ, вже на ніч(6год. ). В неділю зранку, спробував запустити розгорнутий віндовс і отримав помилку при запуску, що відсутній файл hal.dll, хоча насправді він був присутній, але переписав з домашнього той же hal.dll і все одно отримав помилку... Поки що нічого не робив. Очевидно таки буду ставити укрзбірку, але не розумію чому не завантажується оригінальний віндовс(він помоєму SP1)?
Все закінчилось тим, що переставив віндовс. Правда спробував все таки ще раз переставити рідний, що йшов з ноутом і цього разу він запустився. Вже всі оновлення поставив, залишилось тільки мережу поставити.