Чим перенести систему на новий вінчестер?

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Yelik, 27 сер 2010.

1. Yelik

Yelik Well-Known Member

Переносити систему хотів, бо крім всіх налаштувань програм, є ще налаштована мережа з друкаркою, яка капризує якщо невірно виставлено. Крім цього віндовс офіційний(що важливо, бо ноут стоїть на роботі) зі всіма останніми оновленнями стояв.

Тепер що з цього всього вийшло. Мордувався я тих ноутом цілу суботу. Встановив новий хард, його біос бачить все ок. Parted Magic`ом розбив на 2 розділи (40гб і 200гб). Поставив віндовс(ХР), що йшов з ноутом, він без проблем поставився, але не запустився(чорний екран, білий курсор). Пробував я поставити віндовси які в мене були, але вони чомусь не запускались(пізніше вияснилось, що не запускались бо записані на ДВД...хоча мали б). Записав я українську збірку віндовса на СД і успішно його встановив. Поставив розгортати образ, вже на ніч(6год. о_О). В неділю зранку, спробував запустити розгорнутий віндовс і отримав помилку при запуску, що відсутній файл hal.dll, хоча насправді він був присутній, але переписав з домашнього той же hal.dll і все одно отримав помилку... Поки що нічого не робив. Очевидно таки буду ставити укрзбірку, але не розумію чому не завантажується оригінальний віндовс(він помоєму SP1)?

2. Yelik

Yelik Well-Known Member

Все закінчилось тим, що переставив віндовс. Правда спробував все таки ще раз переставити рідний, що йшов з ноутом і цього разу він запустився. Вже всі оновлення поставив, залишилось тільки мережу поставити.

3. nastinka

nastinka відсутня

мої вітання)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)