Чим пахне? ;)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. deva

deva Well-Known Member

Люблю також ці запахи. В мене на городі росте кріп, петрушка (це звично), а цього року посадила 10 кущиків селери. Всі прийнялись і так пахне на вулиці, що неможу нанюхатись. Дуже люблю їсти її і в соки добавляти.

• Подобається Подобається x 8
  2. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Пахне медом-справжнім,без мух цього разу,різнотрав'ям-отака посилочка з літа.Сиджу,п'ю чай з медом і почуваюся щасливою...

• Подобається Подобається x 10
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Селера - дуже сильний афродізіак. Як петрушка, котру я також дуже люблю.

В мене пахне грибами, так, що голова паморочиться...

• Подобається Подобається x 5
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

А в мене пахне смачненькими млинцями з ванількою та родзинками....

• Подобається Подобається x 11
  5. deva

deva Well-Known Member

прийшла з вулиці- там пахне скошеною травою (косила сама косилкою), так гарно і затишно....покосила, донечка зробила мені горячий шоколад, сіла собі в саду..... Що ще треба для щастя?;)

• Подобається Подобається x 11
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я прийшла з вулиці ,тільки там пахне формальдегідними випарами,палять Ідіоти старі шини, і нема на то ради,і ше якусь біду,одним словом весь район Пулюя засмерджений:sad:

• Подобається Подобається x 7
  7. deva

deva Well-Known Member

В мене пахнем білим вином)))моя донечка приготувала філе курки під білим вином з цибулькою, перчиком, сезамом і ще щось...... Смачно.

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Ну так, в нас також з самого ранку якийсь ...... палив, то сморід стояв страшний, бутилки чи резина, не знаю, але доки я в хаті прибирала, то вже перестали, то змогла і постіль на двір повісити сушити і спокійно траву постригла

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

http://www.vz.kiev.ua/pop/10-06/5.shtml - на цьому сайті дуже гарно описано про користь селери. Кому цікаво прошу звернути увагу. Я ще коли була в США в 2002-2003рр. то дуже любила там салатик - паганці селери - очистити, порізати на кусочки, варена картопелька на кубіки, мясо курочки відварене-порізати на кусочки, цибулька, але її потрібно порізати і обшпарити (зняти гіркоту), по бажанню можна добавити маринований оігрочок і заправити майонезом. Ще люблю салатик з морквочкою і яблучком. А взагалі люблю просто корінь почистити і їсти як яблучко. Потім так класно себе почуваєш)))

• Подобається Подобається x 9
  8. Peri

Peri Well-Known Member

Пахне аджикою(принагідно дякую всім,хто поділився рецептами:)

смаженою рибкою,

• Подобається Подобається x 6
  9. deva

deva Well-Known Member

не витримала, так захотіла селери і тільки що пішла на город і вирвала собі стебло. Так смачно))) А на вулиці тихенько, не холодно. Захотілось з кимось посидіти в саді, взяти добренького винця (типу Чорний доктор), але вже нічка на двір приходить та і винця такого нема(((

10. Honda

Honda Well-Known Member

Пахне зупою зі свіжим квасом і фасольками-колачиками з часничком і сметаною!

11. Summer

Summer Well-Known Member

в мене динькою пахне:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Honda

Honda Well-Known Member

Пахне медівником, який спекла моя бабуся і чаєм!

13. Cotta

Cotta Well-Known Member

кофе... крепкий кофе с кардамоном )))

14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Йой....а в мене шампанським пахне:)
    Приїхала з хрестин.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Кукурудза! :)

• Подобається Подобається x 3
  16. deva

deva Well-Known Member

Пахне свіжозмолотою і звареною кавою:vo:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І в мене теж:)

18. gvorn

gvorn Well-Known Member

Якраз сьогодні наткнувся на статейку на Вокруг Свєта в дусі гілки форума :)
    http://www.vokrugsveta.ru/telegraph/pulse/1236/

Цитата: "Многие не могут начать свой день, не выпив чашечку кофе. Результаты исследования большой международной группы учёных, опубликованные в «Journal of Agricultural and Food Chemistry», доказывают, что и одного запаха кофейных зёрен достаточно, чтобы справиться со стрессом, вызванным недосыпанием. Аромат жареных зёрен приводит к тому, что активизируется производство белков, обладающих антиоксидантным действием. "

• Подобається Подобається x 5
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пахне коліжанкою, яка в мене ночувала. Запсікала парфумами всю хату :)))

20. deva

deva Well-Known Member

Я починаю свій день не з філіжанки кави, а спочатку пю стакан води, а потім вже кава. Якщо на дворі тепло, то люблю з філіжанкою кави вийти на вулицю(приватний будинок) обійти поговорити зі своїми квіточками, або просто сісти в саду попити каву і поніжитись на вранішньому сонечку.))))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)