Пахне Ванішом. А я сьогодні також вирішив побути попелюшкою. Поки в нашому "вулику" сам один, а таке буває певно раз на рік, то почистив килими і доріжки.
Який молодець! Ще не вимерли ЧОЛОВІКИ в наш час!!! ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- Чаєм AHMAD (для сина заварила), кавою (собі-любімій).
а вгадайте В чебуречній греки їли чебуреки. Два великі греки - по три чебуреки, три маленькі греки - по два чебуреки. Скількі ж було греків та скільки чебуреків? Греки й чебуреки. (С. Шаповалов)
Омлетом,який я не готувала, а готувала моя хатня помічниця.Отакоє, я казала,що заведу собі помічницю, а ви не вірили
Ато!!!!! ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- Ні, насправді купила собі деяку техніку для кухні.
Заморською ікрою ... Вичитала у Бабая і вдосконалила свій рецепт . Овочі перед запіканням змазала оливковою олією . Смакота .. А ще пахне баклажанами по корейськи .
А мені нічим не пахне, хоча б мало пахнути кавуном, борщем, кавою свіжозмеленою....бо у мене ніс закладений
Червоним борщем, голубцями, варениками з вурдою, заправленими зеленою цибулькою і сметаною, налисниками з джемом із чорниці, компотиком з яблук, слив і лимона. Р.s. Ротундою з медом (в перспективі ще аджика з яблуками).
Вурда, це овечий сир. Спочатку, з молока варять будз. Рідину, яка залишилась (сиворотка) проварюють ще раз (тому що овече молоко дуже жирне)і утворюється вурда. Вона солодкувата на смак, по консистенції, як творог, але смачніша( для мене, так точно).