фаршированими баклажанами з мяском чоловік тільки приїхав, давала вечеряти, та білими грибочками, привіз відро тепер маю роботу , почищу, поріжу, в кульки і в морозілку, так завжди роблю
ото вже, не баклажанами, а кабачками фаршированими мабуть сонною була а зараз пахне кавою... та вариться кашка ячнева
Трохи сердита ...Маємо таку собачку маленьку дуже злющу ,кличка Реська ,бо ричить .Брама закрита ,хвіртка закрита ,на брамі дзвінок і табличка "Злий пес і скаженні блохи ".Чмо суне через браму ,бо йому треба мого чоловіка ,якого дома нема .Ну Реська його той ... трохи полякала і цапнула за ногу . Замахнувся на неї ,а вона така відважна ,що буде пісяти від страху ,але героїчно захищатиме свою територію,тоді вже я сказала ,що хай тільки попробує її вдарити ,сама загризу ... Питаю , дзвінок бачив ,букви знаєш ? , брама закрита ,чого сунеш ? От цікава логіка в людей ...Якби я жила в квартирі ,і двері закриті ,то треба їх ламати ???? Бо мені треба ??? Причому сьогоднішній візитер не один такий вумний ... ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- Соррі ,я кажись ,не в ту гілку !!!!
пахне яблочними пирогами один шарлотку спекла і печу ще з пісочним тістом,хочу сусідів пригостити, а зараз буде пахнути рибкою печеною скубмрію замаринувала
Пахне кавою (слабенькою ,бо не можна ! ).Холодильник забитий ,а їсти нема кому : всі порозбігались . На господарстві я ,Реська ,Честер і Фунтік .