Така дешева????????Де ви таку знайшли? У нас 20 грн.-900 гр. ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ---------- Рагу ще вчора пішло,чоловік визнав,що вмію навіть звичну фасолю перетворити на кулінарний шедевр(аж стало добре від того,може він і переборщив,але й я для себе відкрила фасолю з родзинками і кмином....) А гречка наша доооорога,як собака,та ше й мало де купиш(дефіцит).
У нас гречки немає...А ту,що купили раніше ніхто не хоче їсти...у неї ні смаку,ні запаху.Якесь фе...мабуть китайська,що скот годують.
в нас в Тернополі, купляла в неділю- гречка ядриця ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- завтра планую піти купити пару упаковочок, щоб потім китайську не купляти
Хотіла спекти кекси......лінь було збивати руками(хоч всіх вчу саме так і сама знаю,як збивати в комбайні,все насмарку) таки збила в комбайні,вийшло ге!!!!!!!!!Але запах - бомба,хоч щось залишилось від тих кексів.........
.. В мене бісквіт з вишеньками. ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ---------- Христинка сама пекла,чи купила????