Борщ,кекс,плов..... ---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- І ще вранішня кашка гарбузяна.
сусідка прийшла і каже,що в мене зараз пахне....як колись в її бабці на кухні, а пахне в мене топленим салом вже 6 літер різаного сала натопила і закатала, а ще топиться десь з 5 пропущеного через мясорубку, а ще сьогодні захотілось паляничок пісних з тертим маком і з медом, як колись готували, а може і зараз дехто на маковія готовить. ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- а, гречкою....чоловік на вечерю захотів
навпаки.... Я готую одночасно і те і се і встигаю хліб спекти,чи якесь печенько.... А куди діватись ???? Правда рішення є і я його скоро втілю в життя ---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ---------- Хотіла б таке чудо спробувати....
Так!!!!..................... ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- А в мене пахне(це так до теми) котлетками,пастою(тою,шо макарони) салаткою з капусти........Цай з м"ятою і ше кусочками кекса,ну і хлібом.
Шарю по сусєкам після недільного прийому гостей . Сусєки виметені підчистую .На вечерю смажила яйця . На завтра прошена з візитом у відповідь до недільних гостей .Дали слово ,що цьоці не буде ...А якщо все- таки намалюється ,буду з ними спілкуватись по телефону . Краще вдома ,чим у цьоці в зубах ...
Досить смачно У пустоцвіт кабачковий в середину ставиться кусочок сиру і в муку, яйця і обсмажити...(можна і без сиру, то вже наше вдосконалення і зміни) Пахне кукурудзою вареною... і ароматом зеленого чаю і бамбука, одним словом хімія з гелю для душу
пахне мясом,яке вариться на плиті. А на столі пахне чорним хлібом і квашеним баклажаном прийшла з поліклінніки і проголодалась
Живчиком пахне . Прибігла з вулиці..спека, душно, поки видерлась на 8-й аж пар з мене йде під кондиціонером )