пахне грушами...сьогодні трошки подорожувала і по дорозі назад додому купила 2 відра грушок,такі запашні....аж за 20 грн. дядько такий добрий каже,щоб ми йшли собі назбирали,бо дуже вродила грушка і нема куда дівати
У мене точно день звичайний .Після уколу ,пластир на крижах ,я на кухні ; зварила борщ ,посмажила відбивні . І огіркиии...
Кляс!!!а я,я в духовці всі,всі овочі запікаю.Смакота! В мене ше досі пахне Львовом(так суперсько пройтись вуличками вечірнього Львова,просто казково) і пахне рестораном з якого повернулись... П.С....Нарешті дочекалась!
Пахне сніданком і варю горох....От би кожен день в ресторани ходити, і їсти не готувати:girl_haha::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:
та ну ! Це ж кожного дня тоді голову мити прийдеться Краще доставку додому А в нас ще нічим таким не пахне..Пізніше гороховим супои запахне.
А я свою відправила в село на літо (канікули ж . Вже так заскучила за ним. Але він так освоївся, що я приїжджаю, то він навіть не хоче до мене йти . А може образився...
кицькою також, в неділю моя кицюня принесла потомство-одне котеня. На кухні пахне- джемом грушевим та "огірочками від куми"
О, бачу ти вже прислухалася до моєї поради: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=918799&postcount=3202