коли читаю Ваші відгуки...так хочеться до моря...пісочок,пляж,тепле море. Мені цього року не повезло 2 рази була біля моря і весь час було холодно, навіть хребет застудила,бо зайшла в воду +13 і там трошки побула. прийшлось колоти уколи і робити блокаду ---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ---------- та ні налисники, по рецепту був торт кабачковий, а я його модернізувала під налисники,накручу, потім в холодильник на трошки і коли подаю на стіл поріжу на косу, смачно і просто. Але мої люблять просто коржики для налисників, я туда додаю багато кропу і смачно. Якщо треба я рецепт додам. ---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ---------- Даю мовою оригіналу Ингридиенты: • кабачок 600г • майонез 120г • плавленный сырок 2 шт • чеснок 50г • мука 200г • яйцо 2 шт • молоко 100мл • подсолнечное масло 10мл • укроп 30г Прироговление: Тесто: натереть в кашицу кабачки и 2-3 зубчика чеснока, посолить, добавить щепотку соды, два яйца и молоко, хорошо перемешать; постепенно подсыпать просеянную муку. Испечь блины толщиной 3-4 мм. Начинка: на мелкой тёрке натереть чеснок и плавленные сырки, смешать с майонезом Сборка: перемазать кабачковые блины начинкой, сложить один на один, верхний слой смазать майонезом и густо посыпать мелко рубленным укропом. Приятного аппетита!
Корицю не дуже люблю... пахне персиками Купила в магазині, щойно привезли, каховські. такі волохаті, соковиті, солодкі і ароматні...а ще жовті, такі як я люблю.Ще кісточка відділяється.
Перець буду на вечір фарширувати А на обід була солянка для всіх,а для мене гречаний суп в нас його тіко я їм
Нервами...води вже 2 дні як нема,Ну шо то у нас у Львові так вічно...пацькання одне....А пахне капустка -тушкую....
Ну ти і за золотко Я тють вже годину мучуся бо хочу того жа Наталя мою в такому стані,що її від кави тойво-во Але вона поїхала...тож в мене кава з корицею і трішки меду
так почнемо з того,хто така Наталя???? пахне шампунька,мию голову і їду в центр,хто хоче підтягуйтесь,буду на вернісажі....