Зробили їх а-ля у власному соку.....і ще варення слива з яблуком А пахне запечена риба,пшенична каша і салат з перцю болгарського
читаю: "пивом і колою" думаю: що ж то з нашою Аліас сталось? а то не з Аліас, то зі мною плов - гарна ідея, дякую
Курами????? ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- А в мене запахи,здогадайтесь з трьох спроб???? Лишаю в кухні срач до ранку,бо вже "нємагу"....пахнуть казинаки(праліне)....блін перепекла,але блендер став на допомогу...
Зранку всі змовляються і п"ють каву а в мене пахне селера і перець. Тільки що йшла повз клумби з трояндами.....хвилин 10 там стояла , такий аромат обалдєнний вставляє не меньше петрушки
Тіко я Раковецьку воду з медом ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ---------- Доробила тортик пахне ше досі.
в мене пахне налисничками з яблучками та фасолькою тушеною з овочами і телятинкою,та тільки витягла з духовки запечене мяско і бочок завтра неділя,хочеться трошки відпочити від кухні