А в мене бааааггггаааато відбивних,чоловік накупив м"яска і попросив насмажити йому мисяку відбивних,так шоб на 3 дні.Насмажила і пахнуть..... А ше компот зварила з ожини,яблук,слив і персиків.Ух,запахи в мене.
А в мене пахне котячим кормом Ця скотинка нажерлася і тепер лягає на клаву ще й облизувать мені руки намагається
І в мене пахне кормом. Скотинку викупали, висушили, очі і дупу змазали, нагодували і спати вклали. Муж тепер називає Яну "старша дитинка", а Брітані - "молодша дитинка".
пахне росолом з квашених огірків.... але ви не то подумали,в суботу понапихала в банки огірків, а сьогодні вже вквасились,то кипячу той росіл
Пахне кавою і "сонним" омлетом Не так давно встала....після вихідних...а омлет з одним відкритим оком робила..ше дрімала
Фокачча,хліб , (хай там хтось говоре,шо - шкідливо) але домашній хліб,то -Бомба!!!! А картопля,якщо її правильно варити,взагалі цінна.... П.С. Треба їсти все,але не обжиратись. ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- Пахне дощ за вікном,погода файна, і цибуля на моєму балконі.
в мене пахне - компотом з яблук, та оладками.....також з яблучками справжній яблучний рай, в саду після дощу нападало багато яблук,то вирішила щось з них робити ---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- придумала....зараз наріжу яблочок знайшла один рецептик на 2 кг яблук додам 200-300 грам цукру, прогрію до 85-90 градусів, після того ще постійно помішуючи варю 5 хв. Після цього розкладу це все в гарячі стеріалізовані банки. Зимою буду використовувати для налисників, оладків чи просто до чаю
рибною консервою. Вирішили в порядку експеременту з лящів зробити консерву.тушкується вже 4 години, кісточки сталт м"якими , можна їсти рибу з ними.
Свіжоспеченим житнім хлібом з насіннячками і кмином,кашка вівсяна з ожиною і малиновим кремом.І відварена зелена шпарагівка.
ввечері Сливи пахнуть тре йти з ними щось зробити....ато зїсти вже пробувала...не виходить...їх забагато
законсервуйте їх, будуть замість оливок ---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ---------- а в мене пахне тушеними баклажанами та курочкою піджареною, а на десерт витягла з заначки цукерки труфельні,колись друзі вгостили