Я від такого не в захваті...але підбирали під вже не молоду молоду В мене свої заскоки....в мене волошки мають бути размєчталась
Мало того що п"ятниця....і так запаслася шоколадом.... Так ще й заробила кілограм чорного шоколаду:radist::radist::radist::radist::radist::radist::radist: Всі решта аромати навіть не рівняються
Та ну,не їж ти тої гидоти.Візьми спробуй підпали одну чіпсину,будеш бачити як буде горіти,наче сірник,скільки там в ній не зрозумілого горючого жиру...Фе,гидота,викинь негайно, я тобі, як "мама" кажу:::: ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ---------- Помила шойно стіл і посуд,але ше пахнуть мої нинішні страви,собливо цукіні і салатик. І нерви мої пахнуть,ну новий блін телевізор....Зла!!!!!!!!!!!!!
То коліжанкапоїхала на море а я за її котами дивлюсь От і заробила Вона родом з Житомира...то з їхньої кондитерської фабрики
Не ъж! Воно крадене! та я знаю...але я не слухняна дівчинка. Воно пройде..як із крабовими палочками..
В мене колись манія була на сухарики, ше в школі в класі 8... а потім розуміння, ЩО я їм...і тепер ду-у-у-же рідко...краще горішків наїстись... От зайшла в цю тему, і думаю чим в мене пахне....напевно пахне ....метеликом нічним, який залетів до мене в кімнату на світло...б"ється об світильник, об стелю...доторкається крилами до гарячого світла...на мить втрачає висоту, рівновагу...і знову кружляє довкола лампочки...
Мої нерви теж ... На добрих воду возять ...Вже три тижні без вихідних ... як каже моя сестра : принеси ,подай ,почухай ...пішов на фіг ...не заважай ...
А Ви робіть як мого тата сестра ) Голову обв"яже хусткою і."Ой, мнє плохо, плохо...." , лягає і лежить поки краще не стане ( а погано їй завжди ) ..больнєє всіх больних Пахне кавою.Зараз кавуську вип"ю і йдемо на базар.