а в мене банан а ще пахне помстою...і мстя моя буде страшною!: Д Н у М..хочеться щось йому такого..ну такого зробити...не можу придумати)
Пахне пиріжками з вишнями !!! Великими пиріжками з ВЕЛИКИМИ вишнями !!!! Малеча втоптала по 4 штуки ,вимагають ЩЕ !!! Роблю перерву ... що забагато....
Сказати що пахне - сильно познущатися...якась така мазюка, яку ветеринар виписав нашій собані...Коротше, сиджу у вікні( напевне доведеться так довгенько сидіти), бо та " мастика " має неймовірно огидний запах
Абрикосами пахне...солодкі-солодкі,пахучі-пахучі,жовтогарячі,наче все сонце в себе увібрали...ммм..смакота
непоняла?шо то таке творитися.....Мих вже до тебе добрався) В пахне нова книжка...приємні вражнення....ну і пачка "сємок"на вечір... старію)
фініта ля комедія ех....отак-от перше голову закрутив...а тепер нето шо Миха нема...а ше й абрикосів ну от пішла з горя собі чаю ромашкового зробила
То правда......Ну,нічого все буде добре Пахне мусака від вечері,Аліясчин пиріг,ото пахне....пахне Львівська спека(дістала вже) особливо мені на 5 поверсі,коли їсти готую.