Пахне шашликом на честь нашого приїзду з відпустки ( діти постарались ),смаженими кабачками ,свіжим салатиком ,пляцком з яблук . І що характерно ----ГОТУВАЛА НЕ Я !!! Я тільки приїхала !!!
Клллллаааассссс!!!!!!!!!Як вам повезло.А як ако бджіла,все сама,сама. Пахнуть голубці,борщ,кекси чорнично-малинові,зараз тушкую м"ясо,тай все,і ше пахне новий плин до посуду,мила посуду,підлогу, і от халепа поки крутилась м"ясо і заляло всю плиту,яку я перед тим теж встигла вимити,ото дурного робота прийшлось мити знову.
В нас картопелька з зеленню....котлети з печінки....салатик з капусти....і салатик з фасольки яська з грибами
Фаршировані баклажани запечені з сиром пахнуть,а ще абрикосами.тато привіз від родичів відра 4! Тепер компот на зиму варится, варення...і вже полущили трохи і в морозильник.Обожнюю абрикоси
СКоро обід на роботі. Всі біжать до мікрохвильовки. Запахи різноманітні: борщ. помідорова зупа, макарони , котлети ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ---------- Макарошки смакота
Такс...пахне в нас пшенична каша зі шкварками,рибні котлети,тушена капуста з грибами і салатик зі свіжих овочів
Пахнуть чанахи ,рагу з баклажанів ,моркви і цибульки з сметанкою ,зрази м*ясні .компот вишневий і чорна смородина з цукром. Ааа,ще забула про макарони !