чим англійська краща за російську?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 20 лис 2015.

1. npocmo

npocmo дачник

пані з-за кордону хоче шось порадити? :popcorm1:

2. npocmo

npocmo дачник

згоден, я в Євразії, як і вся Україна )
    щодо Януковича... я не є його адвокатом... мене більше цікавить не прізвище президента, а те, які методи зміни влади загальноприйнятні в моїй країні...
    чотири роки минулого президента спокійно приймали в усіх столицях... і тут на сцені з'явився Парасюк і все перевернулося )
    в мене телевізора нема, просто намагаюся зрозуміти, чий портрет вішати на стіну )

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не комплексуйте, просто дайте відповідь на питання, таваріщ, в минулому yurazua.

Хоча, і так зрозуміло, для чого ця тема, казачок.

• Подобається Подобається x 3
  4. npocmo

npocmo дачник

знову обзиватися... ну шо за люди :dntknw:
    добре, спробую відповісти якнайдокладніше )
    1.стосовно "казачка"
    якщо цей форум обмежується виключно львівськими питаннями, то може я тут і зайвий,
    але якщо піднімаються загальноукраїнські теми, то чому б і не обмінятися думками?
    в нас кілька років тому бандерівці помарширували по центральній вулиці мимо пам'ятника леніну, і нічо, ніхто їм пику не набив, скоріше сприйняли як екзотику )
    2)стосовно того, чи змушує мене хтось виїжжати... та ні, ніхто наразі не змушує... а я ціную мир і спокій в суспільстві... а англійська мова є подразником для значної частини моїх земляків
    (ще раз підкреслю - за власний рахунок кожен вчить шо хоче, але причому тут українска влада)
    президент Чехії вже видав Указ про вивчення держслужбовцями української мови?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ж треба.

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Їх Англія колонізувала може, територіально і культурно?
    А що, українську вже признали, як мову міжнародного спілкування?

Президент Чехії, п'яниця і дегенерат, і сам пуйлівська маріонетка, але взагалі - до чого тут президент Чехії?

(Типові признаки ольгінця - якби що - з'їжджай вправо-вліво.)

7. npocmo

npocmo дачник

уточню... обов'язкове вивчення
    добровільно і за власний рахунок - будь-ласка

• Тупо Тупо x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яке обов'язкове вивчення. Кого можна примусити шось вивчити. Віршик в школі вивчити - і то примусити неможливо.

9. npocmo

npocmo дачник

пані, та я не ольгінець, це мабуть у Вас - параноїдальні симптоми )
    а хто визнавав англійську мовою міжнародного спілкування? чи не ті, шо зацікавлені у рості долара, євро і фунта?
    давайте визнаємо українську мовою міжнародного спілкування, будемо експортувати ліцензійні балачки, отримувати кошти - і зміцнювати гривню

• Тупо Тупо x 2
  10. npocmo

npocmo дачник

а так:
    президент наказує держслужбовцям знати іноземну мову, інакше звільнять з роботи

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На рахунок цього не впевнений. Наведіть сам нормативний акт, почитаємо.
    Думаю суть у тому, що при прийомі на роботу обов'язковою вимогою буде знання англійської мови. І це правильно.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

:haha:

• Смішно Смішно x 1
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пан Педро абсолютно правий, англійська дає шанс вирватись в вільний світ (хоча б ментально), навіть не покидаючи рідного села з його піяками, ямами і болотом. Знання хуйлостанської теж впринципі не завадить, хоча б для того щоб скачати курси англійської з рутракера :))) , українська в інтернеті, як і в реалі допоможе знайти інформацію суто по Україні, при тому з явним шароварно-фольклорним або політично-зрадофільським ухилом.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нажаль можна навіть більше сказати, уявіть собі людину яка володіє тільки українською, і не знає не тільки англійської, а навіть хуйлостанською , і скажіть в яке інформаційне середовище вона попадає.......зраза...зрада...геноцид, смерть, розруха, голод, п'янство, 25 років просрали, ніфіга не вийде, всьому дупа, шаравари :dntknw: Як казав класик "плач ображених рабів", і як з того вирватись "варячись в свому соці" хрин його знає...

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Англійську мову визнав мовою міжнародного спілкування весь світ. Любимо ми її чи ні - це нічого не міняє.
    Я, звичайно, дифірамби Порошенку дуже рідко співаю, але тут повністю підтримую. Чому? Насамперед, це дозволить Україні дальше відриватись від рускаґа міра. Мало інформації українською, більше російською? Та таж інформація не російська (там нема чого інформувти), а просто переклад. А коли будуть знати англійську - більше перекладу буде українською і апчєпанятний буде непотрібний. Так що це насамперед зміцнення авторитету і популярності української мови. Я, наприклад, вже давно не володію російською розмовною, хоч написане розумію. Тому я шукаю інформацію українською чи англійською мовою. Російська в мене десь на рівні сербської чи болгарської. Тому вона мені абсолютно непотрібна. До речі, в Англії я розмовляю з росіянами, рускаізічними виходцями зі Східної України чи з іншими виходцями з постсоюзного простору виключно англійською...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

І то хто зна який, після їхніх новин я не здивуюсь якщо зміст перекручений до протилежного.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

View: https://www.youtube.com/watch?v=sViy8ds_asQ

18. npocmo

npocmo дачник

панове, кожен з вас правий зі своєї точки зору )
    я їх зрозумів,
    зі свого боку вважаю дискусію вичерпаною, бо на сцену виліз пан Пріус зі своїми #бонутими оцінками...
    я злякався і втік, можливо він буде кращим співрозмовником )

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А російську свого часу вчили примусово. Навіть естонці.
    Хоча зараз ті ж естонці не будуть вчити російську і якось проживуть.
    Можливо, російську - за власний рахунок?

20. hrim

hrim Well-Known Member

Дякую за відвертість.
    "Я не знаю... щоб привернути увагу до теми..."
    Провокатор.
    Українські студії. Ольгино, Савушкина.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)