чим англійська краща за російську?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 20 лис 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну він ж дам всім нам тепло на зиму, а ше казав, жи трамвай запустить, а сморід забере. Ну як не вибрати?

• Смішно Смішно x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Садовий знає англійську?

3. hrim

hrim Well-Known Member

У назві вашої теми маніпуляційне питання. Прошу вас відповісти на нього самому.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Яка ж тут маніпуляція, то як кажуть в народі порівняння хрина з пальцем :)))

• Смішно Смішно x 1
  5. hrim

hrim Well-Known Member

Очевидна.
    Чекаю на відповідь.

6. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

это тебе соседи -"держслужбовци" пожаловались?? :))) не вижу ничего плохого в этом "начинании", ибо...во-первых "знания за плечами не носить", а во-вторых: пусть эти самые гос.служащие "местного порядка" думают не про "огороды" в 15.00-а таки занимаются работой...в общем-будет им занятие...гуд..
    (а вопрос-вообще не понятен...при каких делах русский язык, его ведь никто не обязывает учить...поэтому сравнение странное-минимум...:) )

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

трійочник не може знати англійську.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дурниці)

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. npocmo

npocmo дачник

1)щодо суті відповідаю: особисто я не знаю, чим іноземна англійська краща за іноземну російську, і чому українські держслужбовці повинні її знати
    2)щодо форми - "маніпуляційне питання" - так я постарався так сформулювати, щоб привернути увагу до теми )

10. npocmo

npocmo дачник

панове, ви забуваєте одну просту річ - пріоритетність (чи приорітетність :dntknw:) завдань...
    чомусь усі чудово розуміють, що є обмеження оперативної пам'яті, і жорсткого диску, і т.д.
    точно так же можливості будь-якої людини обмежені...
    в умовах обмежених здібностей людини запускати параллельно завдання без серйозного обгрунтування не можна - це призводить до перевантаження і хаосу...
    висновок:
    спочатку ВСЯ ВЛАДА добре знає українську мову, а далі буде видно )

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Саме тому не потрібно забивати голову якоюсь російською, без якої, наприклад, непогано почуває себе більшість чехів і поляків, а записавати в "оперативну пам'ять і на жорсткий диск" англійську :)

Наприклад, десь чув, що в Південній Кореї майже примушували вивчати англійську на пристойному рівні, і де тепер Південна Корея і де - Північна.

Почитайте статтю в тему
    Александр Пасховер: Отечественные вузы готовят Украину к самоизоляции

ЗІ А взагалі, хай буде Вам відомо, порівнювати людський мозок і його можливості з можливостями навіть сучасних комп"ютерів - дурниця.
    В людській голові, якщо говорити комп"ютерною термінологією, мільйони терабайт пам"яті.
    В нашому селі живе біженка з Нагірного Карабаху. Уже давно, тут її діти виросли майже з пелюшок (молодша донька не чула ні вірменської, ні азербайджанської) і поженилися, і внук ходить давно в школу.
    Вона знає багато зовсім різних мов:
    вірменську, бо вірменка,
    азербайджанську, бо вчилась на території Азербайджану,
    російську само собою,
    узбецьку, бо вчилась у Ташкенті,
    українську, бо більше двох десятків років живе в Україні, і
    польську, бо кілька років їздила разом із українками на заробітки до Польщі.
    Тепер треба кожного депутата везти до цієї товстої і вусатої вірменки з хрипким прокуреним голосом і казати, що в неї в голові більше оперативної пам"яті, ніж у шановного депутата.
    Забув ще сказати, що вона і турецьку розуміє, бо азербайджанська - близька до турецької.

Розмовляє, між іншим, у селі українською і майже без помилок. Інколи граматичні роди путає (слива - вона, груша - вона, вишня - вона, значить, і інжир - вона)

• Подобається Подобається x 1
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Питання не в тому треба чи не треба вчити англійську, проблема в тому що 90% тих чиновників її таки не вивчить, як і 90% учнів, тому що вчаться в вчителів 90% з яких англійської не знають :dntknw:

13. npocmo

npocmo дачник

і правильно зроблять, здоровий глузд перемагає )
    кому дуже потрібно - вчить за власний рахунок

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. npocmo

npocmo дачник

в усіх наведених вами прикладах - розширення знань ціною втрати території.........

• Не подобається Не подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Слухайте, не смішіть людей і не рівняйте певний орган з пальцем. Англійська - це одна з найкращих мов світу, російська одна з найбридкіших мов світу. Але не в цьому справа. Англійську знає весь світ. Я трохи можу спілкуватись французькою чи німецькою. Перебуваючи в Франції, Німечині чи Австрії я завжди пробую розмовляти цими мовами. На жаль співбесідники, бачачи мою недосконалість, відразу переходять на англійську, хоч і я прошу не робити цього.
    Єдине з чим я згідний з вами, жителям України насамперед потрібно осилити українську, поскільки 60-70% нею не володіє. А щодо можливості людського мозку, то можу навести такий приклад. Південна Африка має дві державні мови - англійську і африкаанс. Всі досконало володіють цими мовами (знаю дуже багато південноафриканців). Чорні жителі володіють і мовами своїх племен. Знав фізіотерапевта, чорну жінку з Південної Африки. Вільно володіла 7 мовами. То може негри є більш обдаровані ніж хахли, які навіть української не можуть осилити?

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Patrick

Patrick Well-Known Member

Поки що крім еРеФії ви зі своєю територією нахрен нікому не потрібно.
    Якщо хочете бути там , де з чого почався 2 роки тому назад Майдан , то там одним з пунків є знання англійської мови.
    Так як це є в Швеції , Голландії , і т.д.
    А хочете бути ізольовані , ...то прапор вам в руки.
    Ще трохи і світ на вас рукою махне і будете додатком до північного сусіда з галушками , салом , шараварами ...
    - ...але за то ми гарно співаємо.

• Подобається Подобається x 3
  17. npocmo

npocmo дачник

чудовий приклад, знання англійської мови дозволило Вам залишити Україну, а я нікуди їхати не збираюся і у Європі жив завжди )

18. npocmo

npocmo дачник

от бачте, самі визнаєте, шо більшість жителів нашої країни не володіє українською )
    і що слід робити В ПЕРШУ ЧЕРГУ?

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Силує хтось?

• Подобається Подобається x 2
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не обманюйте себе. Ментально ви живете не в Європі а в Євразії. Навіть заголовок цього топіку ви дали "чим англійська краща російської?" Я б ще зрозумів "чим англійська краща української?". А при чому тут російська??? Чому не урду чи суагілі?
    Другою заявкою про Януковича ви забили останній цвях в труну вашої "європейськості".

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)