Відповідь: чи зраджували вас друзі:? іноді з роками, коли остаточно складається життя - розумієш, що то була не зрада, а хороша послуга == чоловічий варіант колись звучав так: "Если невеста уходит к другому - еще не известно, кому повезло..."
Відповідь: чи зраджували вас друзі:? 100%. і слава Богу, що наші шляхи з тією "подругою" розминулися.
Відповідь: чи зраджували вас друзі:? це цiкаво, але я так вважав рокiв 10 тому..... так само й казав, слово в слово....
Відповідь: чи зраджували вас друзі:? а тепер?)))) Додано через 1 хвилину і таке бувало! але обурило то мене не через хлопця, хлопців багато. А через подругу. бо її вважала справжньою подругою. А так важко коли тебе зраджують двоє найближчих тобі людей.
Відповідь: чи зраджували вас друзі:? Так мене зраджували і не раз принципі.:cowboy: Додано через 2 хвилини Ви себе колись почували паршиво?
Відповідь: чи зраджували вас друзі:? з дорослішанням поняття друга кристалізується -коли тобі 15 то довкола повно друзів і 2-4 не друзів і з часом той пул друзів все зменшується і зменшується і в кінці в залишку тих кілька ДРУЗІВ.Щось як промивання золотого піску
Відповідь: чи зраджували вас друзі:? Що таке дружба? Ви ходите на роботу, зустрічайтеся з знайомими. Ви часто маєте справи з колегами по роботі, з часом завязується дружба... ця дружба зароджена у звичайних, простих ненавязливих ситуаціях, чи краще сказати - умовах. Ми вважаємо, що у нас появилися друзі і так проходять роки і ми живемо в середовищі друзів. Але скажу Вам так: то не є дружба... Дружба породжена у тепличних умавах - ще не є дружба. Друге, дехто каже, ми дружимо понад 10 років, я вже ту людину добре знаю, але ще раз Вам скажу, ні 10, ні 20 років не є показником. Скільки ж тоді треба років, щоб пізнати людину, свого друга? Скажу Вам так: інколи і всього життя замало. Є золоті слова, які ми часто пропускаємо крізь вуха: Дружба пізнається в біді. Тільки у біді і коли Вашому другу теж важко і він готовий прийти на допомогу - то є справжній друг. Я пройшов через декілька дружбів і у мене є досвід, правда гіркий, але повчальний, який дав пожливість позбавитися лжедрузів і знайти справжнього друга.
Відповідь: чи зраджували вас друзі:? коли людина говорить " у мене багато друзів " -це означає що насправді у неї їх немає -це просто знайомі і вибираючи кого називати другор треба думати Справжній друг не зрадить "Любі друзі"