Чи здатні ми на консолідацію для захисту своїх інтересів?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 27 вер 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ще постійне нагадування про зло від наркоти та алкоголю.
    Ці Сухови з племені Ерзя нам 300 років видавали "ідею фікс" про добровільне приєднання маси народів до них, а тепер "возмущаются" зворотнім процесом.
    Тєнь Гнєва, скажи прямо - з якою метою на форумі та що розумне можеш сказати без "дєрєвєнського філософствованія"? По суті теми щось можеш видавити?

2. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Да я скорее всего в ближайшее время перейду на форум кинологов. А от политических тем только настроение портится.
    Вам желаю объединиться и бороться за свои интересы.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Обережно з таким настроєм, а то можна попасти в ряди давньогрецьких ідіотів, хоча це теж були нормальні люди.
    А за побажання від мене лиш ПОДЯКА.

4. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

новая? русская "сверхценная идея" - бей хахлов, спасай украину....

5. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

они знают как с захожими обращаться?
    Согласен. У них профессиональный подход.

6. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

"Чем больше я изучаю людей, тем больше я люблю собак"

7. olegp

olegp миється в бані

интересы то разные:p
    косолідація для захисту своїх інтересів для каждого?
    ну, если большие группы людей брать, то для каждого региона или группы регионов,
    теоретич возможно, а практически....

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Позиція давньогрецького ідіота чи сучасного жлоба. Тільки при чому тут "консолідація"?

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]А я кошек...[/OFFTOP]

10. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

Если интересы разные, то на какой основе возможна консолидация? Только на основе навязывания "общих" националистических или религиозных идей. Выковыривание изюминок из исторической булки и собирание крема со всех пирожных приговаривая:"Чий би бичок не вскочив, а телятко наше!" Только все это уже было.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, він хоч уявлення має про те, як формується сім'я, колектив, плем'я, народ, країна, громадянське суспільство...? Навряд чи.

12. olegp

olegp миється в бані

в принципе, возможна, ибо есть общие интересы у востока, свои, и есть общие интересы у захода, свои,,
    при этом захид более консолидирован, восток отстает

13. Вергунка

Заступник міського голови Тернополя вкотре змінив дороге авто
    Молодий чиновник має «добрий апетит» і величезні гроші?

http://www.t-weekly.org.ua/index.ph...8-45-44&catid=10:2011-01-24-17-21-20&Itemid=8

"...колектив, плем'я, народ, країна, громадянське суспільство...? :)) Власна кышэня -лучший мотиватор для втюхивания идеи "один народ - одна мова, едына нация"

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вергунка, ви жлоб в якому поколінні? Я маю в виду соціально-культурний статус.

15. Вергунка

"Лебедь рак и щука", поэтому воз по имени "Украина" и ныне там спустя 20 лет.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

ХВІлософ. А ваше місце де?

17. Вергунка

Ваш социально-культурный статус сомнений не вызывает.:))

18. olegp

olegp миється в бані

ну, не самый плохой вариант,
    хуже б было б , если б щука, в лице центрозахода, перемогла, и утянула б воз на глубину, в свое украинство:))

19. Вергунка

Вопрос в том, сколько продлится этот аттракцион по перетягиванию каната. Очевидно то, что национальными идеями сыт не будешь и хату не натопишь.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Варто покопатися в історії відносно людей,які формують життя лиш навколо свого особистого "Я". Таких людей в Давній Греції називали ІДІОТ
    В Україні цей культурно-соціальний прошарок назвали ЖЛОБ
    В Росії замість 200-літньої назви "жлоб" ввели сучасний варіант назви - НОВЫЙ РУССКИЙ.
    Якщо повернутися до теми, то з такими людьми дійсно не побудуєш консолідований перехід до ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА, бо всі події поза межами їх особистого "городу" ім просто (на їх жаргоні) "по барабану", тому що це не принесе видимий дохід "бабла" в їх особисту кишеню.
    І ось цим людям подібна соціально-культурна градація з її назвами сприймається як нецензурщина і заноситься в ряд "табу" поряд з "націоналізмом" чи "москалем". Не здивуюся, якщо такі люди скоро й "демократію" та "шляхетну людину" внесуть в ряд заборонених слів.
    То чи варто дивуватися, що сьогодні ще в Варшаві дивляться на українську делегацію, як на "КСЕНО" (незрозумілих) пришельців на терени європейської культури.

а де твій аватар? :)