Чи заважають вам квіти на побаченнях ?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Dendy, 12 сер 2008.

?

Чи заважають вам квіти на побаченнях ?

1. Так.

32,4%
  2. Ні.

67,6%
  1. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ?

Ніколи не думала: заважають чи ні. Для мене квіти на побачені МАЮТЬ бути. І слава Богу, мій чоловік це знає...

До речі, а які саме квіти Вам подобаються?

• Подобається Подобається x 1
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

всі вони хороші
    найбільша ж увага приділяється тому як тобі їх дарять (неважливо чоловік чи жінка)
    найкращі мої квіти, які я тримаю вже більше року, були зірвані чоловіковими зубами з клумби і "пріпаднєсєни" в ритмі танго:)))

• Подобається Подобається x 2
  3. pruzhynka

pruzhynka Member

не заважають!

Терпіти не можу, коли підбігає якась бабулька з жахливими букетами і починає вмовляти коханого: "Купи дівчині квіти". він має сам до того додуматись, а не купляти квіти, бо йому їх нав"язали!!

4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

думаю йому ніц не станеться, якшо купе ті квіти
    і вам нічо не буде, як ви ті квіти отримаєте в подарунок:)

• Подобається Подобається x 3
  5. bora

bora Well-Known Member

Перестала любити коли дарують з віком. Але оточуючим окрім чоловіка про це не кажу. Просто люблю більше їх на клумбах та в городі. Глибоко не аналізувала цього "люблю-не люблю". :)
    Може це переросло в буденність у якийсь момент. Може забагато отримувала їх від нав"язливих осіб. Може передивилась як хвацько ними махають дівчатка від чого від них одні штурпачки залишаються і десь в глибині душі побоююсь так само їх понищити (бо можу захтіти на картінги, на коні чи ще кудись рвонути, де квітам не знайдеться місця). А взагалі - колись в мене раз в житті навіть проявилась аллергія - спала біля букету квітів.
    Швидше - просто без сентиментів до них відношусь.
    Щоб не було перекручувань - до інших подарунків - теж, основне все ж емоції та люди котрі намагаються зробити приємне. Для цього їм не потрібно бігати на ринок - просто гарний настрій близької людини - для мене найбільша приємність. Один жарт чи посмішка вартує більше мільйону троянд. (і ніщо не заважатиме зосередитись на цій людині без квітів:shutup:)

• Подобається Подобається x 4
  6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

квіти не заважають, тим більше якшо вони від коханої людини, але якщо побачення затянулось, вони ж змарніють. ще залежить від типу побачень, наприклад якщо це прогулянка по центру, то квіти не заважають, але якщо захочеться на карусельках покататись?:)

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Квіти це прекрасно, але шкода на побаченні носитись з ними. Ось коли так як Ірена написала, що принести їх додому поставити в вазоночок а тоді вже на побачення.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Для цього вже є гілка. Прошу там і читати, а не оффтопити.
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=33050

Додано через 1 хвилину
    Залежно від "бабульки", але дуже часто просто давала жінці гривню чи дві і просила залишити букет собі. У них тоді погляд такий відкритий робиться, як дитячий...

• Подобається Подобається x 5
  9. Dendy

Dendy Active Member

Насамперед хочу подякувати всім хто відписався тут. Було цікаво почитати ваші погляди на квіти. Справді... :)
    АЛЕ !!! По темі тут висловилось не більше 20-30 відсотків. Зверніть будь ласка увагу, мене цікавило чи заважають вам квіти на побаченні. Більшість же дописів було про те, подобаються квіти взагалі, чи ні; як вам подобається їх отримувати; які квіти подобається отримувати.
    Для наступних дописувачів ще раз нагадую: чи заважають вам квіти на побаченнях. Тобто, чи зручно вам з ними потім іти по вулиці разом з молодим чоловіком, чи можливо він вам їх несе всю дорогу, як ви їх несете, і т.д. ;)

10. Liliyah Romanova

А опитування нащо тоді?? Ви його результати дивилися? ;)

11. nastinka

nastinka відсутня

А мені завжди дарують квіти, навіть без причин) а так щоб приємно було)

12. Liliyah Romanova

Dendy буде щасливий тим, наскільки змістовний ваш допис та до теми. :D

• Подобається Подобається x 4
  13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

може конкретизуйте план побачення? якщо я проведу з людиною весь день(н-д,такий спекотний як нині) то квіти прийдеться викинути,бо вони зів'януть.... якщо ви вагаєтесь чи дарувати вам квіти своїй дівчині на побачення чи ні,подумайте-куди ви з нею підете,а там по ситуації... краще в кінці побачення ненароком відлучитися і принести квітів-ЦЕ ТАК ПРИЄМНО! мені так чоловік(тоді ще просто знайомий) зробив-гуляли по торговельному центру і на виході з нього він зробив зтурбований вигляд,каже "забув батарейки купити до боелка з машини,зачекай хвилю,зараз буду"...я зачекала,а він вернувся з трояндою...несподіванка,та ще й така приємна... мабуть,дарувати квіти треба ше й вміти

14. mamatu

mamatu Well-Known Member

я вже десь писала, що полюбила квіти, як дарунок вже у зрілому віці.
    особливо люблю, коли чоловік без приводу мені їх дарує.
    але у віці "зустрічання" з хлопцями я терпіти не могла, коли мені дарували квіти на побачення.
    потім весь час руки зайняті і це дуже дратувало, а сказати завжди соромилась.
    мій чоловік тоді не дарував мені квіти, а робив завжди щось оригінальне (одну квіточку мені за вухо вкладав, або раз подарував дуже гарного кленового листочка, я його трохи несла, а потім у книжку поклала між сторінок... ітд, дуже романтично).

а де твій аватар? :)