Чи задоволені ви своїм вибором?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 6 лис 2010.

?

Наскільки ви задоволені своїм вибором на попередніх виборах?

1. Цілком задоволен-ий (-а) (голосуватиму так і надалі)

12 голосів
    38,7%
  2. Може бути, лиш би не гірше

2 голосів
    6,5%
  3. Не знаю чи була якась користь з мого вибору

11 голосів
    35,5%
  4. Щось мені цей депутат перестав подобатись...

0 голосів
    0,0%
  5. Я за тих козлів більше не голосуватиму...

2 голосів
    6,5%
  6. Вибори - інструмент, яким нормальні люди користуються відповідно до ситуації. А вона змінюється

4 голосів
    12,9%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

--
    Дурниця.

• Подобається Подобається x 5
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дякую за вичерпну відповідь.:good:

Останнє редагування модератором: 31 тра 2011
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Щиро вдячний за так грунтовно аргументовану думку :haha:

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хм. А якщо не побачите? (на 99,999999999999999999999999999999 ніколи не побачите). То що? Нехай буде собі найгірше, якщо немає найкращого? Хочете все і відразу? Дрібними кроками не хочеться іти?
    То в кого прикриті очі?
    Ні а кого я не звалюю. І нічого стверджувати того, чого не було. В першому турі я голосував за Тягнибока. В другому за Юльку. Мій вибір свідомий і має пояснення.
    моїм внеском була спроба відвернути Табачника і мурку.
    А вашим внеском що було, щоб це відвернути?

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Та не дивлюся я картинок. Розкрийте мені очі? Юлька би теж поставила Табачника міністром чи в неї був Лужков біля зап'ястя?

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Кого я міг вивести іншим? Кого????????????????????????

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Хочеться побачити результати майбутніх виборів. Якщо ПР набере 60 відсотків (без фальсифікацій) - тоді ви праві і я це визнаю. Якщо набере менше 33 тоді ви не праві і дуже сильно помиляєтеся...

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

А хто є такий на приміті? В нас їх валом????

5. Bambook

Bambook Persona non grata

А де вони візьмуться, якщо в зомбоящику і в ваших головах тільки Янукович і Тимошенко? Замкнуте коло якесь виходить: чому голосуєш за тимошенко? Та тому що з опозиціонерів в неї більше шансів. А чому в неї більше шансів? Бо тебе переконали за неї голосувати.

Я маю чіткі уявлення про те, яким має бути суспільство і як має розвиватися країна. Я - побачу. Маю досвід. При чому не тільки ходіння на мітинги, а захисту реальних людей і цілком конкретної свободи слова чи цілком реальних трудових прав. Знаючи, що мені спробують перекрити доступ до професії взагалі і ціною посади, про яку лише мріяли десятки колег. З викликами в міліцію за вигаданими обвинуваченнями і погрозами фізичної розправи. А не двох годин часу, проведених під сценою на проспекті Свободи. А потім у схожій ситуації повторив те саме. Не розповідайте мені про байдужість і піднімання дупи.
    Ці нічим не обгрунтовані домахування дістали.
    Поясню востаннє, не дійде - ну і грець із ним.
    Перестаньте нарешті плутати одномоментний вибір однієї з трьох альтернатив із життєвою позицією. Якщо ви запропонуєте мені вибір на вечерю між БігМаком і СуперХотДогом, і я відмовлюся - це не означає, що я не споживаю їжі. Це навіть не означає, що я вегетаріанець. Просто я не хочу їсти лайно.
    Наступного разу буде серед варіантів щось менш шкідливе і більш апетитне - я обовязково покуштую.
    А наразі - як стіл накрили, так і вечеряєте. На тому від мене - крапка. У цій темі стає забагато емоцій, не маю бажання переводити дискусію у сварку.
    Дякую за увагу.

• Подобається Подобається x 2
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не дивлюся ТБ. В мене в повазі - Портніков, Мірошніченко,.. (Кірпа)

Взаємно.

• Подобається Подобається x 1
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Давайте будемо далі розвивати Вашу гастрономічно-поетичну алегорію.
    Уявіть, що Вам запропонували БігМак і СуперХотДог. У Вас нема ніякога бажання їсти фаст-фуд. Але їсти більше нічого. Не вмирати ж з голоду? Як би зробила нормальна людина? Вона ретельно перевіририла б запропоновану їжу і вибрала те, що принаймі не викликає кишкового розладу.

• Подобається Подобається x 6
  8. Gron

Gron тафгай

Дотягнете на подножном кормє доки не запропонують трюфелі з фуа-гра та пляшкою сотерна, файно якщо Château d’Yquem?
    нмд (хлопську), вибір стояв між життям у зоні(по зонівським, знов таки пАнятіям) з москальськими вєртухаями, та дешевою общагою(гуртожитком) з поганеньким комендантом, а так я теж за пентхаус, чи власний будинок від штучного архитектора, але почав би з общаги, комуни, стандартної багатоповерхівки з власним сортиром, ну а там вже і пентхаус на обрії замайорить, нє?

• Подобається Подобається x 3
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Панове,
    ви забуваєте, що певний відсоток виборців у 2004 голосував не "за Ющенка", а "проти Януковича". А ще певний відсоток - "проти Януковича і за Тимошенко в команді переможців".
    Або просто "за Тимошенко" в команді переможців.
    Ось і робіть висновки, панове Противсіхи.
    Саме ВИ винні, а зовсім не "Єнакієво-Мариуполь-Севастополь".

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А яке сьогодні свято? День горлопана?

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Нагадало задачку "сколько лєт машиністу?"

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

довідка є?

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

забули про Юліну кадріль у Кремлі?

Будуть продовжувати.
    Бо не знають іншого принципу, крім "хто не з нами..."
    І крити їм (розумним) нічим. Тільки "дурниця" та "99999999999999999999999"

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Стандартний горлопанський: підміна, фальсифікація, брехня. Але вже "во благо справедливості". ТАК і комуняки діяли.

12. Gron

Gron тафгай

Рузвельт із Черчілем теж польку-бабочку декілька разів забацали з рябим і що ?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Взаємної підтримки від ПРОТИВСІХІВ вона не дочекалася схоже...
    Головне, що Ющенко називав Янкуовичів - бандитами і грозився посадити їх... як би то тепер сказати... майбутнє житло.

14. levandivka

Теж за газ?

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Гітлер із сталіном... теж нічо. Але вони про це не люблять згадувати...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Містер "Хто самий розумний" має вдома великі запаси високоякісних страв, а ви його хотдогами годуєте. Очевидно що якщо не буде високоякісного туалетного паперу він погребує газетою - ліпше так ходити, ніж шо попало.
    Шкода шо не всі ще запаслися в своїх бомбосховищах сірниками і цукром - доводиться ще позати по поверхні і харчуватися там де всі.

17. levandivka

Для мене важливіше те, що Ющенко казав під останні вибори. :)
    Хтіли - маєте!
    І не мусово на когось звалювати наслідки СВОГО ВИБОРУ.

18. Gron

Gron тафгай

Швидче проти.
    Хай вибачають землякі KLIBERN-а.
    Проблеми вирішували степ бай степ, спочатку бєсноватого, потім бєсноватий устрій.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А мені Ваша відповідь нагадала анекдот, як солдати з різних полків співали пісню:
    1-й полк: "Мы смело в бой пойдем!.."
    2-й полк: "И мы за вами..."

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)