Чи задоволені ви своїм вибором?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 6 лис 2010.

?

Наскільки ви задоволені своїм вибором на попередніх виборах?

1. Цілком задоволен-ий (-а) (голосуватиму так і надалі)

12 голосів
    38,7%
  2. Може бути, лиш би не гірше

2 голосів
    6,5%
  3. Не знаю чи була якась користь з мого вибору

11 голосів
    35,5%
  4. Щось мені цей депутат перестав подобатись...

0 голосів
    0,0%
  5. Я за тих козлів більше не голосуватиму...

2 голосів
    6,5%
  6. Вибори - інструмент, яким нормальні люди користуються відповідно до ситуації. А вона змінюється

4 голосів
    12,9%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

У нас така система і є!
    Навіть, як у мавп. Вожак, який розподіляє ресурси. Інші йому підкоряються. Практично один в один. Як то кажуть: "Знайди дві відмінності".

• Подобається Подобається x 6
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

От власне. Граючи за правилами цих вожаків, ви не можете щось змінити. Треба грати в принципово іншу гру.

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Питання в іншому, якщо країна вже падає і є дві купки - то здорова людина вибирає меншу купку з якої легше вибратися а не закриває очі і каже - ВОНИ ОДНАОВІ!!!!

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Піжмурки?:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  4. Bambook

Якщо людина 20 років вибирає менше зло, а країна все падає і падає, то їй вже давно пора ВІДКРИТИ очі і зрозуміти, що треба нарешті будувати фундамент, а не змінювати вивіску...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В яку ще принципово іншу гру, ми або пройдем весь прогрес сходинка за сходинкою, або ніяк, ми не перескочим через якийсь етап. Тільки революція, фізичне усунення слабких ланок. Або зробіть собі особняк, обгороджений колючкою в 5 рядів, як в Каддафі, і не висовуйте вітам носа, будете кататись як сир в маслі, але за народ тоді не заїкайтесь.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Очі треба відкривати між виборами, а під час падіння (виборів) вони повинні бути вже відкритими.

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

А Практично нікому він не потрібний. Легше поставити галочку навпроти ВСІХ...

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Файні гасла...

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Потрібен. Але не всім. Багатьом будівництво фундаменту краще не заказувати: лоба розіб'ють.

8. Bambook

Хе-хе, і в кого тут закриті очі? Хто живе в якомусь дивному сні? Продовжуйте ідеалізувати політиків, і падіння - яке триває постійно, а не відбувається раз на чотири чи пять років, триватиме далі. Аж доки не закінчиться крахом.
    Це ваш вибір - обмежитися тим, що ви поставили галочку (просто біля іншого пункту). А я чітко розумію, що фундамент можна побудувати тільки важкою працею дуже багатьох людей, щодня, протягом довгого часу. Насамперед - роботою над самовдосконаленням і вдосконаленням свого оточення.
    А ви можете далі бавитися в хрестики-нолики, доки з вами насправді бавляться в морський бій.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так - сон називається Герман і Табачник. Ніяк прокинутися не можу. (кому дякувати?)

Ніколи цього не робив.

Крах завжди від того, якщо нічого не робити. Пізанська вежа вже не одну сотню років стоїть. (знаєте чому?)
    Ні, мій вибір галочкою не обмежується. Я при всіх владах відстоював свої інтереси. Намагався хоча би. А ПРОТИВСІХИ ніколи на жоден мітинг не вийдуть - це не їхня справа. А ви хочете щоб вони якийсь фундамент почали будувати... :nea:
    Тішить, що ви розумієте. Що вже встигли зробити за 20 років?

• Подобається Подобається x 5
  10. levandivka

Собі, бо не підказав "обранцеві", що той чинить недостатньо добре, щоб отримати ширшу підтримку виборців.
    ЗІ: і Богу дякувати, завжди.

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

ТАК більшість на мітингах горлопанить, то за одне "менше зло", то за друге, замість будування. З ким будувати?

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Та йой. "всє взрослиє дєлают ЕТО"

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Такі складні всі, напевно знають навіть кому вигідне виверження вулкану в Ісландії і хто за цим стоїть.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Немає інших ігор. Перемагає найсильніший (шкода, що не наймудріший). Ідеальних умов для вибору ніколи не було і не буде. Просто ПРОТИВСІХАМ (НУ, НС, СВОБОДА, ПРфП та іншим простіше бути в опозиції до Янкуовича (палець об палець не треба бити) - просто сидиш на дивані і кажеш, що Янукович - ну не зовсім тим курсом йде :))) )

А спробували би вибрати Юльку - тут мозки треба напружувати, бо теж права, теж за мову, теж за Європу! Як до неї станеш в опозицію????????
    Тут дупу треба відірвати від дивана. Прості лозунги би вже не проканали.

А що тепер? Сидить Кириленко, Ющенко, Тягнибок, Стецьків і каже - ми опозиція! Ми мову хотіли а вони язик показують, ми в НАТО хотіли а вони білоруський трактор притягнули і тягнуть нас в Росію... А що ми можемо зробити? І плач, плач, плач з їхніх бідних і безсильний очей...(Демократи хр.нові)

• Подобається Подобається x 4
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та в цьому не треба так глибоко копирсатися, навіщо ви з середини це роздивляєтеся, подивіться ззовні і здалеку - є просто величезний нерозплутаний клубок совкових проблем, ніякі імена тут ролі не грають, роль тільки грає з якого середовища частини цього механізму.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Щоб знати правду.

Щоб орієнтуватися в ситуації і бачити на кілька кроків вперед куди цей

може покотитися.

15. levandivka

Нікуди.
    Лишиться тут з совками разом.
    Бо народ під новими знамьонами далі очікуює, що за них партія фсьо зробить:

16. Bambook

Це повна фігня. Не називаю брехнею, бо думаю, що це не свідомо, а власне від ваших закритих очей.
    Перестаньте нарешті вважати, що люди, які голосували проти всіх на одних конкретних виборах, просто байдужі. Я не голосував проти всіх, тільки б проголосувати проти всіх. На це були конкретні причини, які стосувалися цих конкретних виборів.
    Я переконаний, якщо я побачу людей, обєднаних ідеєю, яку я підтримую, чи лідера, за якого мені не буде соромно (друге - менш реально), то вийду на протест набагато швидше, ніж більшість із тих, хто голосував за Тимошенко.
    Вам просто дуже зручно звалити всю відповідальність на нас. Тому що дуже не хочеться замислитися над власним внеском у те, що сталося. Що саме ви вивели в другий тур кандидатів, за яких голосувати, з точки зору мислячої людини, просто тупо (по яснював вище, чому). Що, оцінюючи людей, які були при владі і яких можна було оцінити за результатами, далі продовжували голосувати за картинку на екрані.

Спробуйте мислити ширше, ви ж вмієте, ви ж не Дисбатя ;)

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Всі такі високі слова так і залишаються тільки словами, тому що є наслідок - ті, хто зараз при владі - збираються її утримувати всіма способами, в тому числі і не дуже законними (це я про можливу дискредитацію всіх, кого влада запідозрить своїм реальним суперником).
    У мене особисто теж є досить великий список "претензій" до Тимошенко, але список до Януковича набагато довший і пункти в ньому мають набагато більшу вагу...:sad:

• Подобається Подобається x 6
  18. levandivka

А було колись інакше? :)
    Тільки тому, що він вже є в кріслі ПУ.
    Не сумніваюся, що перемога БЮТ на тих виборах принесла б практично ті ж наслідки, для української кишені, тільки крадіжка була б загорнута у блискучі фантіки для патріотів.
    Проаналізуйте її хапхап-діяльність - і у вас не буде порожніх сумнівів "а тому-лі я дала-то?" (свій голос).

ЗІ: на приміщенні Митниці (вул. Т.Костюшко) висять три однотипні меморіальні таблиці українським патріотам:
    1. "Від Я.Ляльки" (часів СДПУ)
    2. "Від ПР"
    3. "Від БЮТ"
    (підписи на торцях)
    Дуже символічно. :)

19. Bambook

Ще раз кажу: тим, хто вивів у другий тур Тимошенко і Януковича, треба самим почати трохи думати про власну відповідальність за наслідки, а не кивати на когось іншого.
    Щодо дискредитації. Як ви гадаєте, навіщо влада зараз постійно підтримує увагу до Тимошенко, при чому саме тими справами, де особливих шансів її посадити нема (хотіли б - знайшли б якусь фігню типу тої, за яку закрили Луценка)? Та тому що їм вигідно, аби саме Тимошенко залишалася головним конкурентом, аби не виліз на вершину якийсь молодий харизматичний лідер, якому ще хтось буде вірити, а не думати, менше він зло чи не менше.

20. levandivka

1. Не всі розуміють, що саме влада тим займається.
    2. Бо БЮТ і є влада.
    3. А ще є "9 мая і 22 червня"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)