Чи задоволені ви своїм вибором?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 6 лис 2010.

?

Наскільки ви задоволені своїм вибором на попередніх виборах?

1. Цілком задоволен-ий (-а) (голосуватиму так і надалі)

12 голосів
    38,7%
  2. Може бути, лиш би не гірше

2 голосів
    6,5%
  3. Не знаю чи була якась користь з мого вибору

11 голосів
    35,5%
  4. Щось мені цей депутат перестав подобатись...

0 голосів
    0,0%
  5. Я за тих козлів більше не голосуватиму...

2 голосів
    6,5%
  6. Вибори - інструмент, яким нормальні люди користуються відповідно до ситуації. А вона змінюється

4 голосів
    12,9%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

2. Мікі

Мікі Well-Known Member

не я її муж... р-р-р-р-р...

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Шановний Леван дівка! Я дуже люблю екзотику, в тому числі екзотичну психологію. Тому я був би Вам дуже вдячний, якшо Ви відповісте на кілька питань:
    1. Що творить Янукович, ми бачімо кожен день. Невже противсіхи вважають, що при Юлі було би ще гірше?
    2. Дещо раніше Ви писали, що якшо з"явится кандидат, який розтопить крижані серця противсихів, то вони залишать порочну практику противсіхства. Чи розуміють противсіхи, що для появи будь якого нового обличчя в політиці потрібні сприятливі умови? Наприклад, політичні репресії, які проводить нінішня влада, не є сприятливими умовами. На відміну від відомого опозиціонера, невідомого просто тихо поховають.
    3. Противсіхи розуміють, що їх "позиція" пішла на користь Януковичу?

Заздалегідь дякую за відповіді.

• Подобається Подобається x 6
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Писав декілька разів. На блюдці принести?

Хто сказав, що вона "порочна"? Вас надурили. Вона чесна.

Поняття не маю. що думають інші, а порядний копняк в дупу "патріотам", котрі реально нічого не роблять, тільки горланять перед виборами - піде на користь Україні.

ЗІ: Колись давно, ще школярем, у 1980 році почув просту істину. Полягала вона у наставляннях хлопцям, що конфліктували з дівчатами "а, от, вони, такі-сякі":
    подайте дічатам пальто у роздягалці - дівчата за вас на танки підуть.
    Наши "обранці" ігнорують цей принцип, бо йолопам-виборцям достатньо голого горлодерства. А робити щось реальне - не мус.
    Вам подобається такий стан?
    Прапор вам (партєйний) у руки, попутний вітер в спину...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В вас інтернет-синдром копняки з банами роздавати, конкретні пропозиції є крім сміхуйочків?

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А навіщо оно вам?
    Їх же РОБИТИ треба, щоб результат був позитивний.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А навіщо, а навіщо. В вас все гладко, все влаштовано, можна сидіти шкіритися, але далеко не всім так щастить.

• Подобається Подобається x 3
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=fjhGYwXRovM&feature=related

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нього інше завдання-він має стати єдиним супротивником Януковича.

• Подобається Подобається x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я щось не бачу причини не голосувати за нього. В нас голосують проти, а не за. Візьмут і виберуть.

11. Tanka

Tanka Well-Known Member

Чи задоволені ви своїм вибором?

Цілком задоволена. Разом вже 20 років. Двоє діточок...

• Подобається Подобається x 7
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Януковича...

13. Andr

Andr Well-Known Member

За 20 років тіко двоє діточок о_О - гнати геть тих усіх депутатів

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я голосував за переконанням. Не ідеологічним, а внутрішньо усвідомленим...Я вважав і вважаю, що краще б було добитись синиці в руці, ніж журавля в небі (на відміну від ідейних противсіхів, які погнались за журавлем, який був лише примарою, і через них українство втратило всі шанси на невизначений строк).:sad:

• Подобається Подобається x 5
  15. Bambook

Bambook Persona non grata

Неприємно чрез свою бездіяльність допустити до влади якесь лайно. Але привести до влади інше лайно через свої дії - взагалі гидко.
    Хтось вибирає між більшим лайном і меншим. А хтось вибирає не бабратися в лайні.
    Для когось існують в житті важливіші переконання, ніж політичні.
    Тим, для кого політичні переконання є базовими, цього не зрозуміти.

П. с. Анекдот згадав.
    На экзамене по вождению:
    - Даю вводную. Вы управляете движущимся транспортным
    средством. Впереди перед вами неожиданно возникают две
    человеческие фигуры - старушка и девочка. Кого будете давить?
    - Гм... Ну, это... Старушку.
    - Тормоз. Тормоз давить надо!

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нема як я, за перших чотири роки мого вибору було троє діточок :)))

Я задоволена своїм вибором. Надіюсь і надалі буде за кого голосувати. Чекаю на остаточне проголошення кандидатур.

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Другим саме місце в монастирі...Політика то така річ, в якій не забруднитись важко...Або ви живете політичним життям і вимушені робити вибір, або є чистоплюєм...Ось чесно, поклавши руку на серце, скажіть, невже було б в країні гірше, якби перемогла б Юля?

• Подобається Подобається x 4
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це він так думає і вважає що є оригінальним, а насправді робить так, що через нього всі по самі вуха копирсаються в цьому лайні невизначенй строк.Перефразую з "спасібо родной партії за наше щастлівоє дєтство- дякую противсіхам за наше гидке сьогодення". Але це тільки квіточки-чекайте на продовження.....

19. Bambook

Bambook Persona non grata

До чого тут монастир? Велика політика (вибори преза, скажімо) - не єдиний спосіб змінювати своє життя, життя оточуючих і суспільство загалом. Не буду дуже поширюватися, писав про варіанти вже багато разів.
    Щодо Юлі - то не було б гірше. Просто принципово нічого не змінилося б, окрім того, що я відчував би відповідальність за той самий брєд, тільки поданий в кращій обгортці.
    Для кращого порівняння забудьте про картинку з телевізора. Візьміть передвиборні програми ПР і БЮТ у 2006. Після того і Янукович, і Тимошенко були премєрами. Я то аналізував ще на початку 2010, але точно памятаю, що рахунок був 1:1. В тому сенсу, що кожен із них із кількох десятків пунктів реалізував аж по одному (!). Це якийсь масовий ідіотизм - після такого результату обидвоє потрапляють у другий тер виборів. Та якби не оця вся ідеологічна чухня і зомбоскринька, з такими результатами ні Тимошенко, ні Янукович не мали б набирати більше 3 відсотків!
    Принципово змінити щось, перетасовуючи старих лідерів, НЕМОЖЛИВО.
    Це треба зрозуміти і одним, і іншим, і зайнятися нарешті тим, чим треба було зайнятися багато-багато років тому. Створенням організацій самодопомоги і самозахисту, які зрештою й випродукують нових лідерів. Це тяжкий і тривалий шлях, але коли ми замість цього перебираємо фігурки тих, хто вже був при владі, це виглядає як гра в лотерею замість того, щоб піти на роботу і почати заробляти гроші.
    Можете далі стояти в черзі за лотерейними квитками і сподіватися, що от цього разу вам точно випаде месія. Мені таке не підходить...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, самому подбати про себе. За свої гроші вимостити дорогу, бо в міста грошей нема, самому капремонт будинку зробити, бо в ЖЕКу грошей нема, самому утримувати батьків/дітей, бо в держави грошей немає на пенсії/стипендії, ходити з газовим пістолетом, самому себе захищати, бо міліція не годна, самому цибулю вирощувати, бо в магазині модифікована - а скажіть, нащо тоді нам держава взагалі? Яка її функція? Де 1000 років прогресу? Ми все те саме можемо робити живучи в родово-племенній системі.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)