Чи задоволені ви своїм вибором?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 6 лис 2010.

?

Наскільки ви задоволені своїм вибором на попередніх виборах?

1. Цілком задоволен-ий (-а) (голосуватиму так і надалі)

12 голосів
    38,7%
  2. Може бути, лиш би не гірше

2 голосів
    6,5%
  3. Не знаю чи була якась користь з мого вибору

11 голосів
    35,5%
  4. Щось мені цей депутат перестав подобатись...

0 голосів
    0,0%
  5. Я за тих козлів більше не голосуватиму...

2 голосів
    6,5%
  6. Вибори - інструмент, яким нормальні люди користуються відповідно до ситуації. А вона змінюється

4 голосів
    12,9%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ой, щось не віриться. Останні вибори показали відсутність всякої логіки у виборців. В фінал вийшли два НАЙГІРШИХ, НАЙПАСКУДНІШИХ кандидати.
    Може хіба пєтя сіманєнка міг змагатись з ними в дурості і підлості.
    Або, хіба не було достойніших кандидатів ніж комуняка Кравчук на перших президентських виборах? Ні, населення України явно не терпить на здорову логіку.:nea:

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Замера Калуша.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

В мене під вікнами нарід зібрався і прогнав мєнтів на приватній авто...

---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

Нарід вийшов на протести і НК був відтермінований у повній формі...

• Подобається Подобається x 3
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Маю звернення до ПРОТИВСІХІВ!

Якщо ви ПРОТИВСІХИ і заявляєте, що голосували не за Януковича а ПРОТИВСІХ - доведіть це!

Я хочу бачити вас усіх на наступних антиурядових демонстраціях. Відмазка не конає, адже ви заявляли, що були ПРОТИВСІХ а отже і проти сьогоднішньої влади - проти Януковича! Якщо ви не брехуни, то вийдете на усі демонстрації, які тільки будуть відбуватися проти влади Януковича. О тож поглянемо на ваше слово...

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

І хто це каже? - сама влада, бо закон... а що таке закон? Конституція каже що носієм влади є нарід. О тож він має право на все, зрештою як і на відповідальність.

• Подобається Подобається x 5
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

http://www.youtube.com/watch?v=EnDDGk5lCdo

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

+1.
    Найпаскудніших. Але їх виборці вважають паскудним іншого.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Ок. Але, пам'ятаючи Езопа, попрошу:
    відділіть демонстрації "проти влади Януковича" від демонстрацій "за іншого кандидата" ;)
    Бо ходити на демонстрації за Джулію Володимирівну - бридко.

ЗІ: у Вас горло ще не болить? Не надірвали?

• Подобається Подобається x 1
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Демонстрація за українську мову у Львові була аполітична.
    Ви там були?
    Демонстрація проти прийняття НК у Києві була аполітична.
    Ви там були?

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

За Юльку я агітував в 2004, щоб Ющенко зміг побороти Януковича (інакше бачити йому крісло президента, як свою дупу).
    Інші вибори я агітував за Свободу, щоб зробити хоч якусь опозицію криміналу з Донбасу.
    На наступних виборах я буду агітувати... (Свобода на про запас)
    Але я точно буду голосувати проти ПРОТИВСІХІВ - адже вони всі однакові, за їхніми ж словами...

• Подобається Подобається x 4
  6. levandivka

Тільки не робіть того на сонці. :)

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Хто сказав?

Аполітичні демонстрації, Свято, проводять на виставках. :)
    Спробуйте хоч трохи думати над буквами.

А мусів бути?
    А що таке "НК"?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я сказав, бо я там був.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

На виставках демонструють себе і свої товари, якщо ви не знали...

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Ви ж ПРОТИВСІХ?

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Це "налоговый кодекс". Українським його назвати важко, тому і пишу його рідну назву.

• Подобається Подобається x 3
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Yarema, невже вам до цього часу не видко, хто є хто??? Словоблудіє, натхненником якого позиціонує себе теж месія Ющенко, вражає...
    І це - після тієї фактичної катастрофи, яку зазнала (і зазнає зараз) держава Україна зразу після приходу до влади Януковича - Ті ж Харківські угоди, економіка, шкільні, мовні діла, цінова політика, повний тарифний бєзпрєдєл в комуналці... і, при цьому, неймовірне, останнім часом, збагачення владної, олігархічної верхівки, але, водночас, її залізне протистояння питанням по межигір'ям, по приватизації державної власності і т.д і т.п...

І після того всього, Янукович зараз для усієї бригади Ющенка котується, як всього навсього "смішний", але от Тимошенко (мені страшно повторювати це опредєлєніє) гримить від них, як "ХИТРА"!!!:haha:

А ця "хитра" в 2000 році, коли була віце-прем'єром, приїхала в Донецьк, зібрала все керівництво і публічно пообіцяла повернути багаторічні борги шахтарям-пенсіонерам за рахунок видирання законних податків у донецьких нуворишів, які до того часу взагалі їх майже не платили... і я тоді то почув... і я тоді їй майже не повірив тому, що зовсім її не знав...

Але пройшло десь чотири місяці і я зустрічаю групку моїх колишніх шахтарів-пенсіонерів, які з радісними воплями повідомили мені, шо Юля таки повернула махом усі борги по їх пенсіям... З того часу затримок з пенсіями у нас просто не стало, бо заповнивши один раз пенсійні виплати, нувориші вимушені були робити це і надалі.
    От с тих пір її люто зненавиділи донецькі,.. була включена на повну потужність багаторічна антитимошенківська кампанія вершиною якої став месія під час свого президентства...
    От скажіть, якщо хтось, колись керував, як наприклад я, підрозділом працівників в кілька сот душ, чи можна продуктивно працювати, якщо тебе твій начальник тричі на день, як мінімум, дере, як сидорову козу, га?

І так, п'ять років підряд... А таке було якраз з Тимошенко... Як на мене, вона в тому дурдомі зробила і так неможливе... і усі то тут повинні про те ще добре пам'ятати...

Мені начхать і на "смєх" і на "хитрощі"... Я, як не пальцом дєланий гірничий інженер-практик, оцінюю завжди роботу діяльності того, чи іншого керівника тільки по її результатам...
    А мені, з мого терикону, ой як добре ті результати видно...

Останнє редагування: 30 тра 2011
    • Подобається Подобається x 6
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я хоч голосувати не ходжу, але все-рівно не задоволений навіть уявно-гіпотетичним вибором, ні при яких розкладах. Вихід лиш один - викинути з України комуняк.

Просто нова УПА і все, озброювати людей, цікаво чи готовий ще хто до справжнього повстання? Людей доводять до того, що їм нічого втрачати.

• Подобається Подобається x 1
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

А історія так і зробить, якщо буде продовження нової окупації...

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Комуняк треба було "закопати" під гарячу руку ще в 91-му, але то було неможливо, бо банкували в ВР тоді вони... на чолі з тим, хто надзвичайно успішно міг між струйками проскакувать... Кравчуком, ясноє дєло...

Слава Богу, що москалі тоді в своїй Бєлокамєнной в черговий раз нажравшись водяри, устроїли ГКЧП, яке безумовно спонукало наших краснопузих в ВР з переляку на невідомість (а шо воно таке, те ГКЧП???о_О), прийняти Декларацію про Незалежність...

Нова УПА? Зараз? То схоже з царини фантастики...

• Подобається Подобається x 5
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

13. levandivka

Логіку з політикою не плутаєте?

Правильно!
    Аполітична демонстрація, кажете..?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хай воно називається як завгодно, можливо в Лівії колись було одне, а зараз бачите може інше трохи, головна суть - взяти в фізичному буквальному смислі за барки того, хто набрид і привести до тями. Хоч зі "Свободою", хоч без, я думаю якщо народу вже терпець урветься - то не треба буде й ніяких політиків.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

УПА це партизанська боротьба
    є ймовірність при таких подіях ввід русских миротворцеф
    а це вже жертви серед населення

16. levandivka

Ні. Я голосував на останніх виборах "проти всіх пропонованих кандидатів". Ви мене з кимось плутаєте.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та шо за смішні страхи, вас скоро і без миротворців зрусачать на нуль.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

:))
    але по сабжу ті хто голосували "проти всіх пропонованих кандидатів" не мають права критикувати владу
    так як їм було паралельно на вибори
    теоретично
    так шо сидіть тихо і не будьте казламі, каториє нам мєшают, і взагалі, да пашлі ви

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

школи закривають на сході
    на заході поки ще не закривають
    так шо все по плану

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По цьому плану ви будете скоро знову співати на 7 жовтня "Слався отечество!..", а Європарламенту доведуть що ви фашист, але таких на щастя в Західній Україні 0,0001%, а всі решту за казахстанську стабільність і штурмовий прапор Ідрицької дивізії.

20. levandivka

Ви помиляєтеся.
    1. "паралельно на вибори" - лише тим, хто на них не пішов.
    2. право критикувати владу не регламентується приналежністтю до якогось із виборчих штабів.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

І Ви помиляєтеся.
    Кіджик - не фашист, аднака.
    Кіджик - розовая лапочка (с)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)