Чи задоволені ви своїм вибором?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 6 лис 2010.

?

Наскільки ви задоволені своїм вибором на попередніх виборах?

1. Цілком задоволен-ий (-а) (голосуватиму так і надалі)

12 голосів
    38,7%
  2. Може бути, лиш би не гірше

2 голосів
    6,5%
  3. Не знаю чи була якась користь з мого вибору

11 голосів
    35,5%
  4. Щось мені цей депутат перестав подобатись...

0 голосів
    0,0%
  5. Я за тих козлів більше не голосуватиму...

2 голосів
    6,5%
  6. Вибори - інструмент, яким нормальні люди користуються відповідно до ситуації. А вона змінюється

4 голосів
    12,9%
Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

:)))Тоді мені тільки залишається самій спробувати організувати однодумців, і спробувати на рівні району, і вище.. витіснити теперішніх горлодерів :haha::tongue:
    Залишилось тільки зібрати однодумців, вивчити досвід невдалих спроб, знайти мудрих радників, .... і так за років 10 може щось і буде:boredom::girl_bye::girl_flirt:

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Ви сподівалися (повірили обіцянкам горлодерів) на чудо?
    Шлях "з дна" не буде легким і швидким. Ніхто за нас не наведе нам лад

Саме ТАК!
    Або заставити горлодера пристосовуватися до ВАШИХ вимог, виконувати (і) ВАШІ потреби.
    Якщо та сама Юлія Володимирівна, діставши облизня на цих виборах, почне РОБИТИ, а не тільки ОБІЦЯТИ - противсіхів суттєво поменшає.

Є два інструменти впливу на владу:
    1. Революція
    2. Вибори

---------- Додано в 02:54 ---------- Попередній допис був написаний в 02:28 ----------

З якого переляку?
    Чи для вас "противсіх"=діагноз?
    Ні, добродію! Ви помиляєтеся.
    Проти всіх (хто балотується на виборах) - осмислена позиція виборця, який не бачить жодного гідного кандидата.
    З'явиться кандидат-достойник - голоси віддадуть йому.

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Виходить, що залишився один...Бо на реальні вибори вже розраховувати не доводиться після репетиції місцевих виборів...:sad:
    В наших реаліях це призвело до фактичної втрати навіть зародків демократії, тобто до найгіршого з можливих варіантів...Таким чином позиція противсіхів виявилась помилковою...Бо за перемоги Тимошенко узурпації влади не відбулося б, опозиція мала б реальну можливість контролювати владу...Це було б навіть проти бажання Тимошенко, бо вона не мала б можливості ігнорувати опозицію...Проти любої її антиконституційної дії об'єднувались би регіонали і НУ...А що ми отримали тепер? Поєднали фінансову владу з державною...Фактично повністю забезпечили владну монополію кланам, що контролюють переважну частину економіки країни...Це однаково, як пустити щуку в садочок з мальком...:sad:

• Подобається Подобається x 5
  4. vseprav

vseprav Well-Known Member

ми постійно голосуємо за одних і тих же політиків
    скільки можна, вони вже достатньо накерувались
    давайте виберем когось іншого, хоча б по приколу

5. levandivka

Не поспішайте з висновками.
    Пригадайте, що "народ" про демократію думав, скільки відер щодня напльовував, бо "демократія - зло".
    Зараз на демократію з'явиться, принаймні, попит...

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А якщо ТВ не дивитись різниці особливої не чути "на местах"....

7. levandivka

даруйте...
    А що заважає зараз робити те саме БЮТ і НУНС? Не входить у плани опозиції об'єднуватися. Їм і так добре.
    При перемозі БЮТ на виборах, мали б те саме. Тільки не "смішний" Янукович стояв би на капітанському мостику, а хитра Юля.

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Вірно! Я і про те саме. Нема між ними суттєвої різниці. Нема сенсу за них голосувати.

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Васю Противсіха? Вам буде прикольно?:sad:
    Щось за всі роки СРСР попиту на демократію не з'явилося...З'являлися лише нові і нові покоління совків:sad:...
    Продажність наших бізнесменів від політики і намагання завжди бути в таборі переможців... А противсіхи цього не врахували...Сподівались на майбутні вибори...

• Подобається Подобається x 4
  9. Philosof

Philosof Well-Known Member

В нас в країні нема на кого покластися і голосують за політиків які просто їм до вподоби

10. levandivka

Ні.
    Думаю, інші "противсіхи" теж в курсє дєла. Тому й бридяться віддавати СВІЙ ГОЛОС продажним бізнесменам.

І голосують за тих, за кого "партія сказала". Вам теж це не подобається? А голосували за кого/чому? :)

11. donklass

donklass Well-Known Member

Гідне рішення.
    Я, наприклад, роблю дещо інше.Я маю у власності більше сотні ресурсів.
    Збираю однодумців і створюю для кожного власний ресурс за свій рахунок (власний домен).
    Мета - вивести на дохід.
    Після навчання і виходу на дохід кожен з власників створює безкоштовно 10 ресурсів для залучених однодумців і т.д.
    Проект розрахований на п'ять років.
    Кінцева мета - створення інформаційно-фінансового ресурсу.
    Ось після цього я б міг говорити про конкретні дії.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

А коли з'явиться достойний? З пришестям? Чи як в тому анекдоті -
    - Ну то вилазий!
    - Чекай, я ще не долетів...

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

А демонстрації, мітинги, бастування, позови в європейський суд, листівки, преса, інтернет, викриття шахрайських схем, збір підписів про відкликання, референдуми, суд Лінча кінець-кінцем...

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

А як не з'явиться? Що тоді? Нехай обирається все гірший і гірший?

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Сумніваюся, що все мінялося б кардинально і зразу, але нинішнього дибілізму би точно не було...

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

Радше на сильну руку. Точніше - він вже з'явився.
    А на демократію почне знову з'являтися через 40 років.

• Подобається Подобається x 3
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

То добре б працювало "на местах" на рівні села, містечка, або жеку...нажаль ми тепер люди цивілізовані...ми європейці....НІЗЯ !!!

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Угу. Щойно подумав...

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

НІ. Були б цивілізованішими - не допускали би, щоб нам сідати на голову. А так - кілька самоуправств і справедливість на певний час - забезпечена. (нарід ніхто ніколи не засудив)

• Подобається Подобається x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну не скажіть....

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є приклади?

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кримські татари, чеченці, в якійсь мірі і українці ....корінні американці...

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ці народи зробили самосуд над кимось і їх за це засудили?о_О

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тепер це називається терористичний акт

20. levandivka

Пригадаєте парочку-трійку реалізованих випадків, що мали місце в Україні пасля 2004?
    (про горлопанські піарні мітинги не мусово, про практичне спробуйте пригадати)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)