ситуація така: на гугл-картах Крим українці бачать українським, а росіяни - російським, Посол України в США закликав Google виправити помилку щодо Криму
цікаво, як далеко зайде ця ситуація... по-перше, компанія Google, яка показує росіянам російський Крим, одночасно співпрацює з українським урядом... по-друге, чи готові громадяни України з патріотичних міркувань відмовитися від послуг цієї компанії (карти, пошук, ютуб і т.д.) ?
начебто Google Maps (гугл-карти) показують жителям Росії, що Крим - російський... і при цьому хочуть заробляти гроші і в Україні
якщо на карті ваша земля позначена як земля сусіда, і сусід всім розказує, що то його земля... можливо на підставі цієї карти... як мінімум - чи будете ви співпрацювати з тими, хто створив таку карту?
То, значить, що не лише з раші видно там ДЕРЖАВНИЙ кордон, а й з інших країн. @mypucm, а чому на Вашій мапі написи всі по кацапському?
браузер україномовний, хз чому, я зробив скрін як швидше, поколупався в налаштуваннях карт, мова переключається
Вже і так яндекса нема ( ну тут не заперечую, це правильне рішення), яким раніше користувалося багато людей, оскільки яндекс дуже добре зчитував запити кирилицею, перекладач там був кращий, ну загалом свої переваги були, я користувалась здебільшого таки гуглом, але як щось перекласти - яндекс. Якщо заборонять ще гугл і ютуб так це може навіть на протести перейти, багато сайтів працюють з гуглом, та і загалом - найпопулярніша пошукова система світу. І людей, які так ділять Крим на картах легко зрозуміти, в росії теж живе дуже багато користувчів, вони не хочуть їх втрачати, так само не хочуть втратити і Україну, тому і грають на 2 фронти. Я гуглом буду користуватися і якщо вирішать заборонити - буду проти)