Ти,чув.що надмірна віра є гріхом? Стіна..є стіна...і побудував її не я... Зараз я можу казати, та й кажу іноді,чого гріха таїти - А,якби я тоді..зробив так,то.. - А,якби ми тоді пішли туди.то.. - А,якби..а..коли б... так,я надіюсь..що щось зміниться,бо надія вмирає останньою...але... Та й отак... О..спеціяльно для тебе вЕршика знайшов.... То хліба, то до хліба, то смерті ближньому, то верху нижньому, то дощу, то снігу в полі, то свободи, то неволі, ще коли б… смоли, боли… Як прокльони, просьби лились І мели-мели-моли — лись міріади хробаків. Кожен смертен щось хотів: дай того, не дай сього, щоб йому та щоб його — Аж самим боліли вуха, Батогом язик свистів. Він же — слухав, слухав, слухав… Розіп'ятий на хресті.
Фіговий вершик... не люблю, коли світське пробує щось про Бога писати, кострубато виходить. Ні не чув. Бо я не розумію що означає "надмірна віра", надмірне покладання на Бога - гріх, а надмірна віра - то, певно, нова тупікова думка, цеглинка, якими ти будуєш собі неприступні стіни.
От,що найбільше мене уміляє в побожних хм...людей... ще раз тут скажу тобі свою думку на ото всьо.. процитую себе...)))
Молитись можна будь-де. Зануритись у молитві, схилитись у подяці, зронити сльозу болю звертаючись до Бога можна в любому місці, у будь-який час, то безперечно. Та Церква дає нам відчуття спільноти, єдності, Св. Тайни єднають нас всіх християн між собою і наближують нас до Бога. Ми спільнота однодумців, а не острови - покривджені та поранені кожен своєю бідою. «Коли двоє з вас згодяться на землі просити, що б там не було, мій Отець Небесний дасть їм; бо де двоє або троє зберуться в моє ім ’я, там Я серед них» (Мт.18,19-20).
одного не розумію... чому слово "побожний", шо у тебе, шо Лілі Романової, має "ізковєрканоє" поняття, поняття перевернуте з ніг на голову. Але я не це хотів сказати. Просто, коли людина страждає, це заставляє її шукати, переглядати своє життя, своє розуміння, свою свідомість і намагатися шось міняти, а ти обгородив себе стіною, яка у твоєму розумінні нездоланна і там сидиш. І сидітимеш, поки не поламаєш свої стереотипи і не складеш по-новому, але з відкритим серцем, а не в запереті до навколишнього світу. То була моя думка.
чи впевнені Ви у тому, в що вірите? На мою думку дана постановка питання можливо недоречна. Якщо людина в щось вірить, то само собою вона є впевнена в цьому. Віра без впевненості не є вірою, а самим звичайним міркуванням з подальшими сумнівними або невпевненими висновками.
Ромку, уяви собі, що перед Оперним поставили великий хрест. Позбирали з усього Львова найостанніших бомжів, пияків, повій, злодіїв... І питають тебе: "Ромку, якщо ти віддаш свою єдину дитину, для того, щоб її перед твоїми очима розп"ясти, то тоді ці всі найостанніші люди суспільства будуть жити, а якщо ні, то їх усіх порозпинають" На 1000% впевнений, що ти нізащо би не віддав свою дитину за цих людей! І я би не віддав свою... Його любов до людей є вищою над людське розуміння...! А Бог віддав Свого Сина за кожну людину, в тому числі і за тебе!! Ти собі уявляєш що Йому коштує твоя душа, яка ціна заплачена Ним, щоб ти жив??? Хіба Він буде після цього поводитися з тобою якось недбало? А ти постійно говориш, що ВІН звів перед тобою стіну, Що ВІН так запланував, що ВІН посадив тебе в пекло..., тим самим говориш що Він тебе не любить і що знущається з тебе. А може є хтось інший, хто, тиснучи на тебе стіною, зацікавлений, щоб скеровувати твої думки в цьому напрямку, щоб ти зневірився остаточно в Бозі, в Його любові до тебе... ???? "Покладіть на Нього всю вашу журбу, бо Він опікується вами! Будьте тверезі, пильнуйте! Ваш супротивник диявол ходить, ричучи, як лев, що шукає пожерти кого. " 1Петр.5:8
Старічок, любий неледачий малолітній шкет, який виріс в девяності перечитав більше чим треба тої макулатури і фанатів нею в нормі до років двадцяти. так шо те що з тобою діється уже кагбе не норма,гг. А мірятися пузами з кожним просвітльонним мені тільки перші кілька місяців подобалось, як нет включив, а потім якось надоїдає, ну хіба шо вже дуже кумедні поцієнти, типу Дмитро Клець або такі якісь http://www.scorcher.ru/collection/miracle_collection.php Але в мене зараз приступ інтернет залежності так шо я тобі дам пару ссилок де подробно ... Вот тут тіпа вкратце про всьо http://www.scorcher.ru/mist/dreams.php . Ну как же... "красная шапочка", "нєзнайка на лунє", "властєлін калєц"(!), "Чиполино" меди.. шо? Яке мені діло до укурка шо вмер від раку печінки? шаман бля, гг . А на шшот аргументів, то всьо давно сказано, ссилочки читай... крім статі про Лапіна, вона дійсно гавняна і чуть менше ніж повністю складається з тупих жартів на його адресу. Мені лічно найбільше подобається про "волновую генетику" http://scorcher.ru:17000/hl?url=webds/scorcher.ru/mist/gariaev/gariaev.php&mime=text/html&charset=windows-1251 Можу поспорити ти чув про таке дєло, там ше потім автор приперся, в обговоренні, укакатися можна було Про живу воду тоже харашо написано, з галереями Я адміна просив про Кастанеду написати критику, але він каже шо то не діло - на художні твори писати серйозну критику, бо ж дійно ше подумають люди шо неадекват, все одно шо Перумова критикувати Зато є здорова нудна критика Грофа http://scorcher.ru:17000/hl?url=webds/scorcher.ru/mist/grof/science.htm&mime=text/html&charset=windows-1251
А ви там і не могли нічого крім лексики побачити, не варто було напружуватись о, все хотів спитати, я канєшно тоже не красна шапочка, але то хіба не гріх собі на аватар діву марію клеїти чи лики святих?
В натурє...не шарить... Вабчє...не в'їзджає в базар дзєвчьонка...)))...па пріколу різних...хм ...укурків-покійничків цитує... Правда,я теж не зразу догнав,про що Ваш допис...але...ПРАНІКСЯ! О....
Ага, ну певно... Комуністи придумали рай на землі, а ти, Ромко - пекло. Головне на виході у них і у тебе одне й теж - стіна. Ото і є твоя стіна, вигаданий міф.
Ні,тезку...не міф...далеко не міф... Я завжди кажу,що ота стіна в кожного своя... Може для когось легко було б звалити хрест і жити в своє задоволення...я знаю таких... Я так не зможу...але тішитись з того теж не вмію...то реальність...а не мф...
ну святі ше куда не йшло, просто якби афішується релігійна приналежність, но аватара аля "дивіться, я діва марія!" це даже я би до такого стьобу не додумався
Миху...от мені зразу навіяло...отово... характер нордіческій...в связях.порочащіх...нє... http://www.youtube.com/watch?v=WD-vkSiZzR0 ..та ше й побожний...капець... я весь в благолєпії... А,стосовно віри... Ти впевнений,в тому,що ти кажеш..ніц не маю проти... Блажен,хто вірує... Я знаю багатьох,хто вірував..але вмер..в муках... Як там...гірчичне зерно? півтора зерна? 1,75 зерна? мало віри?
Не лише ти - так не зможе ніхто інший звалити, адже хрест людина несе по житті, а за кого, за що і навіщо - вирішено не нами а Всевишнім.