Та,все одно,як це називається... Факт залишається фактом... Сплануєш все до дрібничок...а потім раз.. найменша фігня...і все коту під фіст... То в звичайних справах... А.глобальніше - те саме.. Дехто називає це збігом обставин...але це просто..ДОЛЯ...
Я не глаголю штампи з езотеричної літератури. Я літературу аналізую і беру з неї те, що, на мою думку, має певну важливість. Спитаю тебе - що ти особисто читав з тої езотеричної літератури, від почтку книги до кінця, не уривки з інтернету, не сторінку по діагоналі, а від і до? Назви хоч одне джерело, одного автора, якого ти прочитав. Знаєш, я завжди дотримуюся принципу, що критикувати можна те, що добре знаєш. А щодо індиго, хакерів сновідєній і т.д., то ти поменше писанини всіляких екзальтованих осіб читай - в неті ще не таке можна нашукати. Тим більше, я в жодному із своїх дописів про серйозність таких "дєятілєй" не писав. Спробуй щось на практиці, хоча б ту саму медитацію. Ти пишеш, що зараз що не другий, то месія, але сам, не наводячи жодних контраргументів, кажеш, що все, що пов'язано з езотеричними знаннями - дурня, чи не варто тобі поборотися із відчуттям власної важливості, про яке писав Кастанеда?
От,так..просто подумалось... І отаке запитання до всіх присутніх... дєцке питання...навіяне отим Миховим "перлом" Невже,дійсно Бог може бути присутній тільки в приміщенні церкви(..хм..не знаю,якого патріархату...).
Особисто для мене Бог присутній в душі, в думках, в звертаннях до нього.Я дуже рідко буваю в церкві і дуже рідко молюсь молитвами які написані,яких нас вчать з дитинства. Для мене спілкування з Богом це подяка коли все добре, прохання в допомозі коли щось зле. І діалог подумки коли просто хочеться виговоритись.
Ромко, ти борешся з вітряними мельницями, ніхто не вважає, що Бог є і поза стінами церкви. І релігія - це також добрО, бо така Божа воля.
Ти впевнений? От,скажім,я не впевнений,що тисячний натовп під нашою церквою( ми тільки недавно з Зоряною минали,йдучи на свою прощу) повністю складається з людей,що моляться щиро,а не відбувають....бо так сі полагає... Зрештою,Ліля і іже з нею стверджують,що там взагалі не моляться,а займаються власним зомбуванням...
Миху, ви себе перечитуєте?? Та Ковпаківці - відступники. (імхо, чиста бюрократія, хоча й із християнством теж є одна суттєва розбіжність, а може й не одна...) А зомбують підгорецькі, і то такими єресями, що мама мія. Розрізняй будь ласка, якщо вже мої слова цитуєш. )
шось в лісі нині нет...ррр...свєткуют,певно... От,Лілю,ти теж вважаєш,що в церкві Бога трохи більше,як в лісі? А на скільки більше? І,в церкві якої парафії? І,що,дійсно Він буде чути мене слабше тут,в лісі,аніж в церкві...конкретної парафії?
Тобто Мих написав те, що хотів сказати?? Що поза церквою Бога немає??? Я таки сподіваюся, що то описка. Що я вважаю? Та Бог є всюди. От тільки ми в своїй вірі - не острови. Є три церкви - спільнота, сім*я та ми самі. А молитися можна всюди.
Звичайно,що всюди... Згадалось,як недавно до нас заходив один,дуже побожний чоловік. Насварив на нас,що ми Зоряні включаєм музику(а то єдине наше спасіння зараз)...вимкнув і почав читати глави з СП.В результаті ми мали півдня приступів. От так...
Колись мій Роман на проповіді сказав (ці слова стали хітом у моїй родині, особливо мама любить цитувати): іноді краще мати справу з мудрим, ніж з побожним.
Якщо у поняття "побожний" вкладати правдиве поняття, а не перекинуте з ніг на голову, то викликає питання, чому чоловік мудрий, якщо не побожний, нє? Ром... в якому лісі? у скільки разів? в яку пору року?