чи впевнені Ви у тому, в що вірите?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем маюнка, 12 тра 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко, то називається фаталізм... і не більше.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та,все одно,як це називається...
    Факт залишається фактом...
    Сплануєш все до дрібничок...а потім раз.. найменша фігня...і все коту під фіст...:nea:
    То в звичайних справах...
    А.глобальніше - те саме..
    Дехто називає це збігом обставин...але це просто..ДОЛЯ...

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є таке... првда, не завжди... буває сплануєш - зробиш, поміняєш план - зробиш...

• Подобається Подобається x 1
  4. Окультист

Окультист Well-Known Member

Я не глаголю штампи з езотеричної літератури. Я літературу аналізую і беру з неї те, що, на мою думку, має певну важливість. Спитаю тебе - що ти особисто читав з тої езотеричної літератури, від почтку книги до кінця, не уривки з інтернету, не сторінку по діагоналі, а від і до? Назви хоч одне джерело, одного автора, якого ти прочитав. Знаєш, я завжди дотримуюся принципу, що критикувати можна те, що добре знаєш. А щодо індиго, хакерів сновідєній і т.д., то ти поменше писанини всіляких екзальтованих осіб читай - в неті ще не таке можна нашукати. Тим більше, я в жодному із своїх дописів про серйозність таких "дєятілєй" не писав. Спробуй щось на практиці, хоча б ту саму медитацію. Ти пишеш, що зараз що не другий, то месія, але сам, не наводячи жодних контраргументів, кажеш, що все, що пов'язано з езотеричними знаннями - дурня, чи не варто тобі поборотися із відчуттям власної важливості, про яке писав Кастанеда?

5. Romko

От,так..просто подумалось...:russian_ru:
    І отаке запитання до всіх присутніх...

Невже,дійсно Бог може бути присутній тільки в приміщенні церкви(..хм..не знаю,якого патріархату...:scratch_one-s_head:).

6. night

night Well-Known Member

Особисто для мене Бог присутній в душі, в думках, в звертаннях до нього.Я дуже рідко буваю в церкві і дуже рідко молюсь молитвами які написані,яких нас вчать з дитинства. Для мене спілкування з Богом це подяка коли все добре, прохання в допомозі коли щось зле. І діалог подумки коли просто хочеться виговоритись.

7. Romko

Я теж...
    Питання було риторичним...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко, ти борешся з вітряними мельницями, ніхто не вважає, що Бог є і поза стінами церкви.
    І релігія - це також добрО, бо така Божа воля.

9. Romko

Та ні з ким я не борюся...
    У кожного свій шлях до Бога...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та й не кожен шлях веде до Бога... напевно.

11. Romko

Ти впевнений? От,скажім,я не впевнений,що тисячний натовп під нашою церквою( ми тільки недавно з Зоряною минали,йдучи на свою прощу) повністю складається з людей,що моляться щиро,а не відбувають....бо так сі полагає... Зрештою,Ліля і іже з нею стверджують,що там взагалі не моляться,а займаються власним зомбуванням...

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_О Миху, ви себе перечитуєте??

Та Ковпаківці - відступники. (імхо, чиста бюрократія, хоча й із християнством теж є одна суттєва розбіжність, а може й не одна...)

А зомбують підгорецькі, і то такими єресями, що мама мія. Розрізняй будь ласка, якщо вже мої слова цитуєш. )

13. Romko

От,Лілю,ти теж вважаєш,що в церкві Бога трохи більше,як в лісі? А на скільки більше? І,в церкві якої парафії? І,що,дійсно Він буде чути мене слабше тут,в лісі,аніж в церкві...конкретної парафії?

14. Liliyah Romanova

Тобто Мих написав те, що хотів сказати?? Що поза церквою Бога немає??? :crazy: Я таки сподіваюся, що то описка.

Що я вважаю? Та Бог є всюди. От тільки ми в своїй вірі - не острови. Є три церкви - спільнота, сім*я та ми самі. :) А молитися можна всюди. :girl_angel:

• Подобається Подобається x 4
  15. Romko

Звичайно,що всюди... Згадалось,як недавно до нас заходив один,дуже побожний чоловік. Насварив на нас,що ми Зоряні включаєм музику(а то єдине наше спасіння зараз)...вимкнув і почав читати глави з СП.В результаті ми мали півдня приступів. От так...

16. Liliyah Romanova

Колись мій Роман на проповіді сказав (ці слова стали хітом у моїй родині, особливо мама любить цитувати): іноді краще мати справу з мудрим, ніж з побожним.

• Подобається Подобається x 3
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Молодец!
    Мы ведь ТУТ об этом и разговариваем!
    А Рому как, не расстрегут за ТАКИЕ слова?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо у поняття "побожний" вкладати правдиве поняття, а не перекинуте з ніг на голову, то викликає питання, чому чоловік мудрий, якщо не побожний, нє?

Ром... в якому лісі? у скільки разів? в яку пору року?:haha:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і є - описка, але всі зрозуміли ЩО я хотів повісти....

20. Romko

в Ряснянському
    І в снєг,і в зной.і в дождік пролівной...
    Кілька років поспіль.щодня
    по 20 кеме...

а де твій аватар? :)