чи впевнені Ви у тому, в що вірите?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем маюнка, 12 тра 2009.

1. nixto

nixto Well-Known Member

ABDURAKHMAN, що це Ви за бред несете ? ПОМЕР Єлесей, мозок розклався, нема ніц, нема його, як "нема нічого" воскресив другого померлого ? То смахує на діагноз.

• Подобається Подобається x 2
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А хіба, хтось, когось колись, САМ воскрешав, чи зцілював САМ без допомоги Бога?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну что ви братан? За намі вся Рассія!!!:haha:

4. comanche

comanche знайшовся

Ага, хреста теж використали для того щоб розп'ясти Ісуса... але не казали поклонятись хресту... хоча... ви хрестів понатикували всюди, хоча і сказано що "проклятий всякий хто висить на дереві". Добре візьмем 5 хлібів і 2 риби... 5000 чоловік Ісус нагодував... вони ж благословенні Богом.... умммм... цікаво якби лишився хоч один такий хліб...

А тепер скажіть де написано, що треба ходити і тикати оті всі святі реліквії до всіх підряд. Амінь що і Павлова тінь зціляла, але вірою цих людей. Якщо людина повірить що її Бог зцілить і на це буде Його воля, то так і станеться, ви ж замінили Бога, фізичними предметами і так, я вірю що частина людей правильно розуміє, що це не мощі роблять а Бог, але ж 90% залишаються в невігластві і цілують це все, і припадають і моляться... замість того, щоб укріпитись в Бозі....
    Це все сумно....

• Подобається Подобається x 5
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви щось переплутали, ходять і тикають якраз СЄ, а ми сидимо дома, хіба в неділю - до церкви.

6. ABDURAKHMAN

нє, ну любите, всетаки виривати слова з контексту й перекручувати сенс написаного.
    Читайте автентичні рукописи:

7. plastic

plastic Well-Known Member

Ви затронули дуже важку тему. Ця тема стосується не просто всіх протестантів, вона стосується і католиків і православних, які свято вірять що саме їх церква-єдина, справжня, і що саме в цій церкві є Бог і що саме в цій церкві є спасіння, і в саме цій церкві вони отримають Духа Святого.
    Харизмати тішаться говорінням на незрозумілих мовах, і рахують що це Дар Духа Святого, хоча багато хто звертає їхню увагу, що цей дар, може бути і не від Бога.
    Питання до свого серця -Чи маєте ви Духа Святого ?
    По плодах їх дізнаєтесь про них.-так написано в Біблії. Якщо плоди вашого життя написані в Біблії як плоди Духа-а це в першу чергу любов.
    Не росте на доброму дереві погані плоди і так само не ростуть на поганому добрі.
    Якщо наше життя проходить в тісному звязку з Христом і відокремлені від пожадливості світу, і ми постійно молимося про Духа Святого -ми будемо постійно оновлюватися Духом Святим.

• Подобається Подобається x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що?
    Ти хочеш, щоб на підставі отого я поміняв свою думку що до церкви?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

в кожного своя дорога до Бога...
    в мене звична ніч....

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, але не кожна дорога веде ло Бога.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не тобі судити.
    Ходиш до церкви...і дякуй Богу,що не до лісу....будеш ходити до лісу...побалакаєм...як доживу.
    А Бог...він всюди.

12. comanche

comanche знайшовся

Та й не кожна та дорога на яку вкаже 10/100/1000 (свято вірячих що вона до Бога) веде до Бога...
    А хто шукає Бога той його завжди знайде, не обов'язково зрозуміє, але знайде, а зрозуміти Бог допоможе... знайдуться і обставини і люди....
    Найкраща допомога Богу - це йому не мішати....

• Подобається Подобається x 4
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

вкрай незрозуміла фраза.....

14. comanche

comanche знайшовся

Замість того щоб скоритись волі Божій ми часто ламаєм дрова і робим все так як нам здається буде краще... як ми бачим... ми ж такі розумні.. йдем за догмами (я зараз найперше про себе говорю, ви не подумайте :), бо я грішна... грішна і нікчемна людина... яка не заслужила на те, щоб буде спасенною, але за незрозумілих мені обставин Бог мене знайшов і відкупив своєю кров'ю ) і коли бачим якусь ситуацію, ми ж звичайно, бачим вирішення. Щось комусь сказати, десь підлатати, десь прибити болти.... і ми так заклопотані вирішенням, що не слухаєм навіть Голосу Божого, який весь цей час ніжно шепче... Іди за МНою і Я роскажу тобі велике і незрозуміле, чого ти не знаєш. Богу краще відомо, як потрібно "розрулити" ситуацію, йому відомо, що за поворотом... але ж ми такі праведні... нащо нам Бог...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не відлучить, бо нема від чого і від кого відлучати.

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

тут написано може і не зле, але яке воно має відношення до поперньої вашої фрази, я безпоняття.

16. ABDURAKHMAN

Нє, ну п. Мих, Ви скажіть, якщо є якась тут, на землі книга в яку записують тих на кого чекає спасіння?
    Я піду запишусь і готовий заплатити будь-яку ціна за теє.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо б така книга тут була і вартувало б просто заплатити гроші, щоб спастися і все це було б дійсно правда, то далеко не кожен би заплатив.... і не тому, що то би було йому заважко, а тому, що б тоді людина подумала:

Хтось на тому наживається, а мені платити?

Та воно і зараз так є. Як? 100 грн. за хрещення? Ніби 100 грн. і хрещення - то є співмірні речі. Але люди є люди.

18. Nadan

Nadan Well-Known Member

В цю книгу записують через сповідь і причастя в церкві. Підете?

19. plastic

plastic Well-Known Member

Все просто і складно в одночас.
    Христос сказав-що ВІН -шлях, правда і життя.
    Хто утверджується не на Христі, а на доктринах церкві(в т.ч. і протестанти і католики), на грошах, і т.д. ті будують собі оселю на піску.
    Бо спасає нас тільки Христос. Він має бути на першому місті в серці. А друге місце можна виділити родині, братам і сестрам в церкві, третє- собі , роботі і т.д.

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Невеличке уточнення: ми дійсно відділяємо деякі фізичні предмети від повсякденного життя, освячуємо їх і використовуємо у поклонінні Богові. Вони не замінюють нам Бога і є узгоджені з наукою Бога, зокрема це ряса і кадило, ікони, хрести.
    О_ то я невіглас? І чого мене це не ображає, лише смішить? :mocking::yahoo::tongue:
    Слів із Біблії не викинеш! Ніде не сказано, що мають виникати ПРАВДИВІ церкви, що будуть навчати по-різному. Лише попереджається про лжевчителів, лжепророків і лжехристів.
    Ви знаєте, що навіть серед атеїстів є багато добрих людей, які поводяться шляхетно. Читала, що їх душі у чистилищі будуть вчитися любити Бога.
    Доктрини церкви важливі тим, що вони засновані на Новому Заповіті,окреслюють кордони Християства і ставлять надійний заслін різним фальшивим вченням - велике спасибі і низький уклін за це отцям Церкви.

а де твій аватар? :)