чи впевнені Ви у тому, в що вірите?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем маюнка, 12 тра 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А про що я тлумачу в кількох гілках зразу?
    Тільки ж наші побожні вважають,що людина має вибір..нести,чи не нести...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І я знаю, хочеш нагадаю?

Степан - первомученик, апостол Павло, апостол Петро.... більшість святих, а що?

Та що вже казати... Ісус, будучи святим, помер в муках.....

Не тільки побожні, Сам Ісус каже: Візьми свій хрест і йди за мною.
    До кого він то казав? До тих, хто немає вибору?

Останнє редагування модератором: 7 вер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. Romko

і що...я б не проти..але..мушу ще тєгнути...:nea:
    Вмерти..то просто...навіть в муках...і це вже було...
    Фізичний біль це не найстрашніше...
    Найгірше..чекати..і знати,що попереду...те ж саме..і виходу нема...

Жодного просвітку, жодної шпари.
    Тьмяно. Хоч виколи око — темно.
    Марне чекати. Вибуду кару.
    Ждати даремне… Ждати даремне…

а тішити себе словесами,що це божа благодать...
    не треба фарисейства...
    Я просто знаю,що..що Бог мені призначив..те і буде...
    Можна розбити чоло до крові..але те,що має бути - те буде.
    DIXI.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ром, а чого боятися? Хіба не "Бог дав, Бог взяв"? Чому боїшся все це(тривоги, невизначеність, вихід з ситуації) покласти на Бога? Ти що? Йому не довіряєш?

5. Romko

Ісус теж боявся...
    нехай мине мене чаша сія...
    хоч знав...
    а я проста людина...і приймаю Його волю...
    але не сліпий...
    Те,що кажуть лікарі...я бачу своїми очима...

6. Levko

Levko Well-Known Member

То Ви самі собі таке придумали...???

7. Зануда

Зануда така зануда

Ви погано обізнані з іконографією - то не є Діва Марія (раз така повага, то б і писали з великої літери.), а крім того, якщо пані поставить собі на аватар пана, то що це має означати - "дивіться! Я мужик!"? В чому логіка? Аватар це малюнок який подобається. Ви такі премудрості осягнули, пізнали глибини, а в банальних речах "не січете". :)

Та я б сказала, що побожним йдеться не про нести,чи не нести, а про те, як нести. Християнська філософія така. Християнство кладе акцент на Воскресіння - це саме те, що допомагає нам нести свій хрест.

• Подобається Подобається x 3
  8. Окультист

Окультист Well-Known Member

Напиши хоча б щось близько подібне до того, що написав Кастанеда або критикуй конструктивно. А про "хакерів сновідєній" - то придурків всюди купа є, але це вартісності книг Кастанеди не применшує. Хто ж тобі винуватий, що ти про езотерику знаєш хіба що з різного графоманства екзальтованих осіб, які на весь нет себе "просвітленими" називають і всяку дурню на своїх сайтах пишуть? P.S. Мій сусід вмер від раку печінки в 20 років - не пив і не курив, так що це не аргумент проти Кастанеди, що він від раку печінки вмер. Він неодноразово нашолошував на шкідливості мескаліну. Те, що є придурки, які жеруть кактуси з підвіконників чи з мухоморів мескалін добувають не є пітвердження того, що автор - "ідіот".

9. Romko

Значить,будем вважати,що я не зовсім християнин...або..зовсім не християнин...
    Зрештою,до мої віри в Бога це стосунку не має...що б не казали різні..апологети...хм...:mocking:наприклад...один..во..отакий собі...апологет...

10. Fon

Fon whom how

коли я був маленький і зовсім невинний, мені купили книгу про великих полководців.. дійсно, пів-книги займали розповіді про славних полководців риму і греції.. інші півкниги займав опис октябрської революції та "внєзапного" нападу фашистів на ссср, пару сторінок присвячені курчатову і ядерній бомбі..
    в результаті все зводилось до одного - ленін наш поводирь

в свої часи, коли християнство тільки зародилось, існувало дуже багато євангелій, тобто описів діянь ісуса.. потім з них було відібрано тільки 4, а решта знищено.. навіщо знищувати решту, якщо ці 4 були "істинними"
    напрошується висновок, що тогочасні політикани творили нову епоху і нову релігію, і компромісів бути не могло..
    звичайно коли я маленьким ходив на катехизис все було просто і ясно - ось бог і свята трійця, ось діва марія, мати ісуса.. решта зайве
    із часом отримуєш забагато інформації і зявляється забагато питань..
    у що я вірю зараз? важко сказати.. вірю в бога.. решта - зажерливість церкви, відгалуження і різновиди стараюсь оминати і не задумуватись над цим

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шо там вважати... від того вважання нічого не зміниться.

Значить тре шукати, стукати, перевіряти і домагатися, як казав Ісус, Царство Небесне тре брати силою.

А не сидіти і радіти: я віруючий християнин. Метаноя, Ромко... постійна метаноя....:)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

зажерливість людей, які у церкві....

13. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Я з нею взагалі не обізнаний.. на ікону не дуже смахує.. ну і в кого ж це такий здоровенний німб на голові?
    я часто власні назви з малої пишу, просто зручніше. на мою повагу до когось це ніяк не впливає, я перевіряв
    ви так само січете в банальностях як і в примудростях
    ну звичайно ж, ви такий тонкий психолог і якщо кажете шо там нема логіки то значить її там і нема. А оті придурки шо створили психологію інтернету з різними концепціями самопрезентації в мережі, які пояснюють всю цю логіку, хіба вони щось тямлять? та вони і нігтика вашого не варті!
    Аватар це малюнок який презентує свого власника, тому він і називається аватар... знаєте, є таке слово "етимологія"... а ладно, забудьте.. вішайте собі хоть Ісуса Христа, якшо подобається
    Та ти не подумай, я уважаю КаКу як хвантаста

Останнє редагування: 7 вер 2009
  14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Культ Матері і дитини характерний для усіх язичеських релігій, тому не дивно що існує багато зображень богинь з титиною які дуже нагадують зображення марії.
    Навряд чи це є співпадінням, швидше це доказ язичеського похоження культу Марії. Адже ніде в Новому Завіті ми не знаходимо вказівок особливо шанувати Марію.

15. Romko

Радості в мене Миху повні штани...

церкви,ненажерливого паразиту,фарисейської організації,що паразитує на вірі людей.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів... ти не радієш, що є християнином?

А кажеш віриш в Бога... Як можна вірити в Бога, не вірячи Його ділам? Адже Бог й створив церкву.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що у Біблії є культ снування поміж хатів з книжочками власного видавництва.

18. Romko

Бог створив все...всесвіт...людей..
    І добро..і зло..і фарисеїв теж...які і створили отсю організацію...
    Дивись на світ простіше,Миху..а не через призму...

Останнє редагування: 7 вер 2009
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага... то церкву створив для зла... По-моєму ти й дивишся через призму...

20. Romko

призма?
    та нє...
    Церква - то просто великий бюрократичний апарат,котрий паразитує на вірі людей...
    та й все...
    Миху.та я ж не проти того,що ти бачиш все через призму християнської релігії...дивись...їж дриглі по свйєтах...не їж по постах..чи я ті бороню?
    Сергій-аспірант бачить все через призму вчення свідків...інші..ще через якусь...

а де твій аватар? :)