Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Ну то вже залежить від того хто каву заварює, від його навичок.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу так кавусю можна смакувати хіба на вихідних... а з понеділак по пятницю в 6 підйом і "галопом на роботу"
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу =) Тю... не вірю. Не вже нема кому Вам тонус піднімати ? =) Ну хіба так можна , себе тре любити. А додому тоді коли їдете ?
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу відкривається новий проект для тих, у кого власний бізнес – це найкращий навчальний приклад, яким варто займатись - програма "Розвивай свій бізнес" (DYB)
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу що ж вони навіть сайт нормальний не зробили? і чого це програма для тих, хто має власний бізнес? з 20 учасників лише два власники ви брали участь в цій програмі? якщо так, то розкажіть, будь-ласка, детальніше
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу перша програма була пілотною, тому група різного типу зібралася... учасником я не була, та і певне не буду - не є ані власником, ані особою яка приймає важливі рішення в компанії наголошують на власниках та керівниках - особах, що після навчання можуть запровадити реальні зміни у компанії... детальніше можна почути в суботу на презентації... буде мастер клас Кріса Ферлінга Додано через 41 секунду дуже погано блог виглядає?
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Сам працюю тренером. колись навчався у школі для тренерів у Львові, але то давно, ще на початках... Тепер у Києві вчитимусь
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу а я чим більше працюю, тим більше усвідомлюю, що треба постійно треба вдосконалюватись і далі вчитись... особливо це стосується маркетингу
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу можна звісно. на етапі становлення займався НГО,громадський сектор - кузня кадрів тепер працюю корпором, громадськість - це тепер хоббі (1-2 на місяць на вихідних, "для душі" як кажуть). теми якщо цікавлять - то в приваті, бо зафлуджу по самі помідори нема про що й говорити требаю тим паче тренеру, а то засохнеш.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Диплом для бізнесу не потрібно і не буде ніколи потрібний. А що до освіти, то вона не дуже сильно то важлива у бізнесі. Раджу взяти приклад від найбагатшої людини Білла Гейтса, який кинув освіту, бо зрозумів, що освіта для бізнесу не потрібна.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Освіта для бізнесу (Білу Ґейтсу) не потрібна. Але можливо іншим - як пити дати? п.с. не забирайте в мене хліб
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу диплом не потрібен, університетська освіта теж, але дуже багато знань потрібно і вчитися постійно потрібно і консультуватися з різного роду фахівцями. просто вчитися можна по різному думаєте Гейтс нічого не вчив ніколи?
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу ще один анонс: завершується набір на навчальний модуль по стратегічному розвитку компанії, який триватиме з 29 січня – 2 лютого, 2008. В межах модулю передбачено мастер-клас Сергія Гвоздьова.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Ще під час навчання в політесі усвідомив, що реальної користі від нього 0. Спеціальність в мене сучасна і перспективна (фахівець в галузі радіоелектроніки та телекомунікацій, ступінь магістра), але накопичений досвід роботи ніякого відношення до освіти не має. Жодного разу від мене не вимагали показати диплом/залікову при співбесіді.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Я маю на увазі університетські і інші дипломи. Ось різні курси та семінари по бізнесу я вважаю корисними (особливо для початківців, які не розуміють елементарного в бізнесі)
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Як же той олух, що не зміг освоїти програми вищої школи щось зрозуміє на курсах бо він родився евреєм
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу чому не зміг? не захотів, не бачить в ній користі для себе, без універу те все знає - варіантів багато не зміг - варіант мало підходящий, імхо