Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Олю, я за Україну не знаю, за кордоном магістратуру переважно оплачує роботодавець. Мене ще дуже дивує один факт... багато наших викладачів навіть не хочуть розвиватись і просто "варяться в власному соку" Я працюю фінансовим аналітиком в відділі маркетингу в представництві американської компанії. Наш офіс охоплює Європу, Африку і Близький Схід.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Університет не знаю(та знаю - хабарництво та неутцтво), а от в політесі начебто все добре. Однокласник на менеджменті - логістика. В групі 9 людей. Часто їх возять по підприємствах львівщини , знайомлять з організаціїєю роботи на таких. Існує стажування в Німечинні. Його науковий керівник, як я зрозумів, один із власників інвестиційної компанії у Львові. Принаймні, з того, що він розповідав - один позитив.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу просто казка виходить Перша моя освіта класична - універ Франка, друга більш практична. Але після цієї практичної мало практики отримала... наголошували на тому, що ми самі маємо адаптувати всі предмети до своєї практики. А читали лише теорію нам...
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Вести бізнес без освіти дійсно можливо, але до певного рівня його розвитку. А далі настає момент, коли або самому потрібно навчатись, або наймати фахівця. До речі добрий фахівець завжди заробить собі на прожиття і не тількі Розсмішили Все ж таки краще бути жінкою, ніж конем (особливо в поєднанні з пальто останній варіант.. є трохи неестетичним) Просто вражає Ваш політ фантазії Хто Вам говорив про те, що всі мусять вести бізнес нечесно? Здається дискусії на філософські теми чесності/нечесності, моральності/аморальності взагалі ніхто не розпочинав, не розумію, чому це так не дає Вам спокою. До речі, те, що особисто в мене немає вміння "підмазувати", ще зовсім не означає, що це вміння не потрібне для ведення бізнесу. А з приводу моїх знань - чого б це Вам особисто так переживати? Головне, що мій шеф їх цінує Якби Ви дійсно були більш менш глибше знайомі з психологією, то мали б вже знати, що ніщо так влучно не характеризує сутність людини, як її бачення та оцінка оточуючих, адже твердження "кожен судить по собі" є психологічною аксіомою. А потяги до самоствредження шляхом приниження оточуючих свідчать лише про власну недорозвиненість та закомплексованість. Але заради Бога, не сприймайте на власний рахунок та не переймайтеся Ви так На відміну од мене Ви ж бо, принаймні, змогли організувати власну успішну справу
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Аналогічно , у Франка нам читали і казали ... вчіть закон він вам поможе. В МВС були вже практики 35-45 років ... то ті не стидалися розказувати, як той закон на ділі "помагає".
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу та схоже що ви про це натякнули, коли написали “якості” в лапках: а про що свідчить здатність всюди бачити що хтось намагається самостверджуватися за твій рахунок і принизити тебе? вам певно видніше, раз ви глибше знайомі з психологією і взагалі-то я на особистості не переходила, а говорила про рівень бізнес-освіти - не ви особисто його уособлюєте, щоб сприймати геть все на свій рахунок так що давайте не будемо, а як будемо – ну то давайте Додано через 4 хвилини відколи хамство стало прикрашати жінку? кажуть, що коли нема чим крити, криють матом це можна порівняти до будь-якого відвертого хамства - як останній аргумент, правда слабо переконливий не хаміть і вам не будуть хамити
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу ще й всюди... :radist: Чекатиму обгрунтування Вашої фрази, будь-ласка. Чи знов на місці здорового почуття гумору виявляється нездорова фантазія? Мені й справді дуже шкода, що Ви сприймаєте все на особистий рахунок, мені дуже важко зрозуміти агресивний настрій.. ще ніколи подібні емоції не призводили до конструктивного діалогу. А от з цим погоджусь цілковито
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу 2 netta щось в нас надто різне почуття гумору і міри, тому не бачу сенсу в подальшій розмові
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу я взагалі не проти "теорії" в університетах... Візьмемо, наприклад, наш рідний ЛНУ Франка. Реально, більш-менш нормально там працює тільки одна кафедра "Економічна теорія"... і то більшість книжок за авторством її викладачів суцільний плагіат (нехай ніхто не ображається- але це правда). Решта... це просто сміх крізь сльози... Як згадую деякі назви предметів типу "системи технологій"...з незмінним викладачем протягом останніх декількох десятиліть...або викладання маркетингу і менеджменту.... одні назви предметів...плакати хочеться Основи фінансів- диктування Закону про Бюджет України... І це називається "престижним факультетом" ... самі себе дуримо? чи як... я розумію, що людей треба тримати на роботі, захищаються на докторів ітд... але вони перетворили факильтет на конвеєр нікому не потрібних липових економістів... "зазубрив- здав- забув"... зі скачаними або купленими рефератами/курсовими/дипломами + навчання в 2 зміни і спецфакультети.. а скільки платників набрали... які ремонти всюди... а як подивитись на бібліотеку,- кілька нових книжок справді чогось вартих в рік. 2 компютерні аудиторії на найбільший факультет, на яких крім МS Office - жодних потрібних програм нема. тепер питання- кому це потрібно! Освіта має бути доступною для вибраних людей, які заслуговують і хочуть вчитись...
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу я теж не проти просто кажу про другу практичну освіту з якої я лише терміни винесла ...
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу тож вона виявилася непрактичною звідси висновок - дуже мало того навчання, яке реально допомагає на практиці і в освіту для бізнесу можна хіба що вірити , вірити лишається тоді коли точно не знаєш чи існує щось насправді
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу тому що у Львові... це лише "назва"- МBА... немає бази і викладачів, які б могли з власного досвіду продемонструвати ці терміни на практиці
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Аналогічний приклад з досвіду мого чоловіка, який здобув тут освіту та працює розробником ПЗ. У США студенти такого типу спеціальностей мають ТАКІ практичні завдання, що нашим і після 5 років роботи таке і не снилося! Реальну роботу виконують, створюють реальний софт...
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу в нас було практика літом 2 місяці... залежно від підгрупи. В мене була в державній установі. Коли ми прийшли в дану установу, керівник і фінансист провели нам презентацію, росповіли про порядок діяльності ітд і що вони хочуть змінити. Наше завдання було- проаналізувати змінні і постійні витрати. Ми повинні були написати звіт- пропозицію, як бпри даному фінансуванні з державного і місцевого бюджетів можливо мінімізувати витрати даної установи. Цікавим був той факт, що з 5 чоловік в тій підгрупі - був тільки 1 англієць, але ставлення до нас і нашої роботи було дуже гарно оцінено. Ми ходили на збори по плануванню і оцінці результатів діяльності... а вкінці була презентація нашої маленької групи перед керівництвом і керівником практики. Найцікавіше, що деякі ідеї були використані в подальшому. Оцінку за практику виставляли після презентації. Інші мої одногрупники проходили практику в інших місцях і мали інші завдання. Подібна практика і проекти вчить дуже багатьом практичним навикам як спілкування і кооперація з людьми, ведення переговорів ітд... З досвіду моїх знайомих, які вчились на МBА- їх практичні завдання були набагато складнішими і обємними. Моя коліжанка проходила практику на "Skoda"... вкінці кожен мав публічно виступити перед дуже великою аудиторією і камерами.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу По моему бизнес образование, особенно университетское, нужно в первую очередь для тех кто хочет быть наемным работником в бизнесе, а тот кто хочет быть предпринимателем должен начинать с практики, ну а потом каждый добирает, если хочет развиваться, того чему ему нехватает одному практики другому теоретических знаний.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу чи вірите Ви в освіту для бізнесу ? В освіту по бізнесу вірю (що потрібна), але як друга , додаткова до вже існуючої. Найкраще гармонують law school + business school.Людина з здоровим глуздом і з цими освітами буде дуже корисна , які для своєї кишені так і суспільству. ------------------ Для роботи на NYSE потрібна просто освіта- коледж або університет.Людина подавша резюме мед.сестри може бути прийнята на роботу. За рік(випробовчий період з мінімальною зарплатою)часу залишається 20% прийшовших на роботу.А дістають офіси з іменними табличками не більше 3%.
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Анотація до однієї з книг. Освіта потрібна для кваліфікованого працівника. А щоб стати успішним - треба вірити в себе. =) Доречі. "- Ким би ти хотів бути: розумним чи мудрим? - мудрим - чому? - розумні працюють на мудрого" (с) =)
Відповідь: чи вірите Ви в освіту для бізнесу Філіжанка файної кави в ліжко, на сніданок - піднімає настрій.