чи винувата опозиція у незвільненні тимошенко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем taksist, 12 лис 2013.

?

я за

1. перший варіянт. опозиція все робила правильно

1 голосів
    20,0%
  2. другий варіянт. опозиція реально затупила

4 голосів
    80,0%
  3. свій варіянт

0 голосів
    0,0%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой, боюся помилитись, але вимальовується наступне:
    - опозиця навмисно блокувала прийняття законів про прокуратуру і вибори, подавши більше півтисячі поправок;
    - більшість свідомо пішла на це блокування, бо це їх ніколи не зупиняло, коли було треба;
    - відсутність жодного прийнятного законопроекту по лікуванню Йульки - спільна заслуга і тих і тих;
    - опозиціонери і коксикваснєвські пішли шептатись у куточок...

Чує моє серце, що вже всі з усіма домовились.
    Асоціацію підпишуть, а Йулька сидітиме, поки рак на горі свисне... :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Влада = ми. Тобто, все що пишеться треба міряти на нас.

Проблема не в Юлі чи якомусь окремому Законі. Проблема в тому, що ми (хочеш - влада з опозицією) забили на людей! На їхні потреби і бажання. Починаючи від квитанції за квартиру, закінчуючи Угодою з ЄС.
    Перестаньте шукати відьом. Я вже писав в іншій темі: Вам це потрібно? (зараз про ЄС). То зробіть собі це самі! Вийдіть на вулицю і розкажіть про це Владі з Опозицією і іншим людям таким же, як ви!

3. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ігор вийшов на вулицю від душі покричав. Люди відсахнулися як від божевільного. Щось змінилося в цьому світі?

Може зі Свідкими договоритися, щоб вони разом зі своєю наукою ще щось розповідали?

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ти про нас настільки поганої думки?о_О

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот она - главная причина отсутствия поддержки большинством граждан Украины "демократических сил" (именно ТАК - в кавычках!). Как только идет деление на "агнцев" и "козлищ" - движения вперед не будет. Зачем это делает пр - понятно. Разделяй и властвуй. А зачем это "оппозиции"? И тем, кто ее поддерживает? Это уму не постижимо - сколько грязи вылито на Восток! Тут тебе и "путинизация" и "совкизм" и прочие идеологические штампы и клише - не имеющие к жизни людей никакого отношения. И это при том, что именно Восток внес решающий вклад в "уход" Украины от эсэсэсрии - шахтеры сделали то, что никикие "ходы" и "злуки" не сделали бы в принципе! Никто из поддерживающих "оппозицию" не задался целью спрсить - а почему нет у вас, господа хорошие, поддержки на Востоке и Юге? Ах, у вас есть навязанные тупоголовыми "нацюками" священные коровы? А настолько-ли они священны, что мешают людям объеденится?
    А по поводу Тимошенко - еще совсем недавно требовалось лишь выпустить ее для лечения. Теперь выдвинули новое требование (причем - именно оппозицией) - полностью освободить. Только выпускать на лечение не согласна оппозиция. т.е. - оппозиция делает все возможное для а) не дать пр подписать ассоциацию - и лишить "оппозицию" евроинтеграторских козырей б) не выпустить Йулю - это сразу два в одном - отсутствие сильнейшего соперника на президентских выборах + сильнейший козырь на выборах - в виде борьбы за "свободу узницы совести".

• Подобається Подобається x 3
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ігор сів за клавіатуру на форумі, настрочив десяток постів, випив фляшку горілки на кухні, поплакав жінці і дітям, які навколо всі ідіоти, а він один розумний.
    Щось змінилося в цьому світі?

Який з варіантів???
    Перший - безнадійний, поки ми на форумі або на кухні.
    Другий - безнадійний завжди!!!

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

З останнього: http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/29/6975859/

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

http://www.pravda.com.ua/news/2013/11/13/7002059/
    Я таки буду!!! Дістало!!!

7. Romko

Нізя випускати.:diablo:
    Вона вкрала фсьо.:preved:
    Сам взолотюдючкугадящий Янукович то каже.
    Ваш бох.:girl_angel:

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Насколько я знаю - неподалеку от Качановской есть мужская колния для рецедивистов. ТАК вот я хотел бы видеть там Витю - чтобы Йуле не скушно было бы сидеть самой. :good:
    А крики о "полiтичновмотивованих" преследованиях меня не трогают. Вот господин Власенко бил жену - а теперь рассказывает, что его "полiтичновмотивовано" преследуют. Не отрицая, при этом. факта избиений. ТАК и с Йулей - не отрицая по сути - дудят о "политике"... Дудидите-дудите о совей бахине. :girl_angel:

9. Romko

Вона не моя бахіня.
    Але вона не вкрала в мене фсьо,як у Вас.

10. Vedun

Vedun Well-Known Member

11. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

кокса-кваснєвського
    ------
    яка мерзенно звучить

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/15622505/?frommail=1
    сегодня комиссия отказала в помиловании тимошенко!

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

Все що не робиться - робиться до кращого.

13. Hatrexis

це точно.

14. Vedun

Vedun Well-Known Member

ну хоч в чомусь наші погляди співпадають.

15. taksist

taksist Well-Known Member

ніякої західної України як і західного мозамбіку як і західної америки як і західної росії не иснує.
    це кліше вигадали російськоімперці задля нацьковування одних українців на инших.
    негоже нам користуватися зброєю ворога та лупити себе самих по голові.
    правильно казати - захід України.

50% українців - це цифра по Україні. ми в першу чергу громадяни держави а вже потім жителі певного міста. отже варто мислити категоріями держави.

те, що в Харкові мало української це в тому числі провина влади. слова ющенка - не чіпайте ви той гадюшник.
    саакашвілі коли прийшов до влади всі периферійні гадюшники зруйнував і скрізь зробив мовну політику однаковою.
    те саме зробили прибалти.
    схід та південь морально до деросіянизації готові.
    треба лише її почати і не такій ганчірці як ющенко чи кличко чи тимошенко а комусь з більш мідними яйцями чи що там у тимошенко.

Ті "українці", які відреклися своєї мови, звичаїв, ідентичності, проживаючи на території України, УКРАЇНЦЯМИ НЕ Є!!!
    я певний час взагалі не спілкувався укранською. звичаї знаю відсотків на 10%, дотримуюся десь так на 5% то я не українець?

з 1991 року українців як виокремленого етносу більше не иснує. ми віддали нашу назву задля держави і віддали своє ім'я задля прозивання жителів цих земель.
    залишився лише етнос, розчинений в цій державі.
    і якби ми пішли протореним шляхо постколоніяльних країн то зараз би були там де польша.
    зарплата української медсестри 1200 гривень на руки.
    зарплата польської медсестри 4094 гривні на руки.
    продукти в польші вдвічі дешевші.
    але щоб пройти цим шляхом треба було відмовитися від російської мови і пам'ятників лєніну.
    ми не змогли, вони нам дорожчі ніж залишити своїм дітям гарну европейську країну.

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

тутечки, осьо воно, поряд з нами.

16. Hatrexis

але щоб пройти цим шляхом треба було відмовитися від російської мови і пам'ятників лєніну.
    ми не змогли, вони нам дорожчі ніж залишити своїм дітям гарну европейську країну.
    ----
    звicно дорожчi навiщо нам гейропа?

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Так дорогі памятники)) По ціни металу на брухт))

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Згоден із однією поправкою. Не тільки від пам'ятників Леніну сотоваріщі, а й від пам'ятників Попелю ендкампані.

• Подобається Подобається x 1
  19. taksist

taksist Well-Known Member

гейропа нам для того щоб вмити замурзаних українських націоналістів, змусивши їх товаришувати з геями.
    а то як в европу так перші а як з ляшками товаришувати так вони непримиренні.
    а гомиків варто толєрувати.
    і не тільки носаком в рило.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да, скорее всего Запад сдаст Тимошенко. «Нет такого преступления на который не пойдет капитал из-за 300% прибыли». А тут Тимошенко и никакого преступления не надо.
    А экономические выгоды ЕЭС налицо.

а де твій аватар? :)