чи винувата опозиція у незвільненні тимошенко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем taksist, 12 лис 2013.

?

я за

1. перший варіянт. опозиція все робила правильно

1 голосів
    20,0%
  2. другий варіянт. опозиція реально затупила

4 голосів
    80,0%
  3. свій варіянт

0 голосів
    0,0%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Будувати колись щось почнуть, чи так, як у Блока?

Три перші пункти з розряду фентезі... Добрі феї, чудові ельфи, мудрий король...
    Ну а останній пункт ми вже проходили не раз.
    Всі варіанти або неможливі в принципі, або неприйнятні.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шановний таксисте, ви даєте дуже вже оптимістичну цифру. Пройдіться вулицями вашого допогепівського Харкова, якщо маєте вільний день, побродіть довший час. І скільки разів за день ви почуєте українську мову? Думаю, якщо будете very lucky, від сили раз. Така ж картина в інших великих (і не тільки) містах за винятком, Західної України. То про яких 50% українців може йтися. І давайте називати речі своїми іменами. Ті "українці", які відреклися своєї мови, звичаїв, ідентичності, проживаючи на території України, УКРАЇНЦЯМИ НЕ Є!!!

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Абсолютна правда. Я б замінмв все одним принципом - коли прокинеться народ. І перестане надіятись на Обаму, Путіна, Януковича, Сороса, Бандеру, який прийде і порядок наведе.
    І почнуть працювати на всіх рівнях а в керівництво виберуть тих які вміють керувати. А не балабонити і красти.

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

Та що Ви вже вчепились до тієї тарасової побудки? Не здається Вам, що "сон" той летаргічний...

• Подобається Подобається x 2
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

От таки так!
    Націоналісти (?) Свобода? Дивлюсь на них у Львові та області (Ради) і беруть мене сумніви, що до їх націоналістичності, професійності, бажання щось робити для людей, і навіть якщо мова про "українізацію".
    Партія, харизматичний лідер... А звідки? Назва чи прізвище? З того болота, в якому всі вони виросли - їм ніде взятись.
    Тиран - вірно, див п.3. І вже маємо.

Саме тому, варіант асоціації мені виглядав, як найбільш плавний та реалістичний для позитивних змін в Україні. Ніби в один день нічого не змінилось. Але я бачив, як тягнуть у бік Європейської цивілізації Румунію, Болгарію, Грецію та інші країни.
    З одного боку, є ряд прозорих, логічних вимог, що і де потрібно міняти. На зразок Закону "Про Прокуратуру". І разом з тим, є чудова підтримка, як законодавча, так і економічна, фінансова тощо. Всілякі санітарні, будівельні, нормативні стандарти, які ЗАСТАВЛЯЮТЬ країну виходити на якісно новий рівень життя, побуту, промисловості, соціального забезпечення.
    Причому, відбувається це не торговими війнами, ембарго, перекриттям кордонів тощо, а цивілізовано, з термінами, допомогою і т.д.

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Чекаємо поцілунку Принца!:haha:

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

Весь Київ, вся Україна зараз мала би бути там!

5. VasMT

Для чого?

6. IgorLvivM

Тут писав:

7. VasMT

А до чого тут отой натовп?

8. IgorLvivM

Я - піду!!! Можливо, Луценко, хоч один з тих, кому потрібно зараз довіритись і допомогти.

1988 чи 89. Потім Кравчук розказував про себе. Про День Злуки, Живий ланцюг. "Виїхав з Києва подивитись секретарем ЦК, повернувся в Київ Президентом УКРАЇНИ".
    2004. Яник, Кучма. Лише Майдан і ми це зробили!
    Зрештою, як тут згадували, 88-89 Львів. Ніякі омони, обкоми, кгб не пхались. Бачили, відчували.

Їм потрібно показати і ДОВЕСТИ, якщо б були сумніви, що вони не народні президенти, обранці тощо. Заставити накінець колись раз і назавжди ВІДПОВІДАТИ за свої слова та ВЧИНКИ!

9. VasMT

Порожня балаканина.

10. IgorLvivM

Згоден!
    Все і завжди, на форумі, на кухні, в забігайлівці за чаркою - порожня балаканина. Улюблене заняття цілковитої більшості. Тому:

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я вірю лише Ромкові.
    І все.

12. VasMT

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Когда все стали кричать: "Свобода!" - и я вместе со всеми пошел смотреть по лицам.
    Нормально все. Наши люди.
    Они на свободу не потянут. Они нарушать любят.
    Ты ему запрети все, чтоб он нарушал. Это он понимает.
    - Это кто сделал?
    - Где?
    - Вот.
    - Что сделал?
    - Что сделал, я вижу. А кто это сделал?
    - А что, здесь запрещено?
    - Запрещено.
    - Это не я.
    Наша свобода - это то, что мы делаем, когда никто не видит.
    Стены лифтов, туалеты вокзалов, колеса чужих машин.
    Это и есть наша свобода.
    Нам руки впереди мешают.
    Руки сзади - другое дело.
    И команды не впереди, а сзади, т.е. не зовут, а посылают.
    Это совсем другое дело.
    Можно глаза закрыть и подчиниться - левое плечо вперед, марш, стоп, отдыхать!
    Так что народ сейчас правильно требует порядка.
    Это у нас в крови - обязательность, пунктуальность и эта ... честность и чистота.
    Мы жили среди порядка все 70 лет и не можем отвыкнуть.
    Наша свобода - бардак. Наша мечта - порядок в бардаке. Разница небольшая, но некоторые ее чувствуют.
    Они нам и сообщают: вот сейчас демократия, а вот сейчас диктатура.
    To, что при демократии печатается, при диктатуре говорится.
    При диктатуре все боятся вопроса, при демократии ответа.
    При диктатуре больше балета и анекдотов, при демократии -поездок и ограблений.
    Крупного животного страха - одинаково.
    При диктатуре могут прибить сверху, при демократии - снизу.
    При полном порядке - со всех сторон.
    Сказать, что милиция при диктатуре нас защищает, будет некоторым преувеличением.
    Она нас охраняет. Особенно в местах заключения.
    Это было и есть.
    А на улице, в воздушной и водной среде это дело самих обороняющихся, поэтому количество погибших в войнах равно количеству, погибших в мирное время... У нас...
    В общем, наша свобода хотя и отличается от диктатуры, но не так резко, чтоб в этом мог разобраться малообразованный человек, допустим, писатель или военный.

14. IgorLvivM

+ Ромкові і Василю.
    Слідчий УБЕЗ колись казав мені те саме, що і на відео. :)
    Тому і не написав, що вірю. Але довіритись і допомогти треба! Виходу іншого нема! Сісти і чекати???

15. VasMT

Усьо... Рада закінчила свою роботу на сьогодні :)))

16. IgorLvivM

Коментарі під новиною.

17. VasMT

Яка газетьонка, такі ж читачі, такі й коментарі...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

99.9 % шо підписання УА зірване. Ліліпут добився свого... І чомусь мені здається шо в тій багатоходовій комбінації, перший хід в якій був підписання газових угод, вона зіграла головну роль. Не здивуюсь, як вона разом з ліліпутом з'явиться на екранах телевізорів вітаючи його з перемогою.

19. IgorLvivM

То було минулого тижня. Зараз - трішки більше. Десь, на одну десяту.

20. Vedun

Vedun Well-Known Member

Біда нашої влади в тому, щоб замість того щоб домовлятись, вони бавляться в політиків і відстоюють сугубо свої інтереси, а не інтереси держави. На разі це стосується як діючої влади так і опозиції. От коли вони перестануть як малі діти "бавитись", ось тоді можливо щось і буде мінятись.

Цікава реакція ЄС чи підпишуть вони ассоціацію без Юлі? Що для них важливіше 46млн. населення України чи одна Юля?

а де твій аватар? :)