чи ви довiряете "удару"?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 29 чер 2013.

1. taksist

taksist Well-Known Member

я достатньо доросла людина щоб недозволяти себе такими казочками розводити.))
    водночас я не утискаю ваших прав дозволяти вас розводити.

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Конкретики ніякої, самовпевненість зашкалює, справді як дорослий.

• Подобається Подобається x 1
  3. taksist

можу написати простіше.
    зі списку б'ют, який особисто вивіряла тимошенко перебігло до регіоналів 50 зі 150 депутатів.
    це означає що кожен третій голос за б'ют був відданий за партію регіонів.
    тобто КОЖЕН ТРЕТІЙ УКРАЇНЕЦЬ, ЯКИЙ УТРИМАВСЯ І НЕ ПРОГОЛОСУВАВ ВЗАГАЛІ ХОЧА СХИЛЯВСЯ ГОЛОСУВАТИ ЗА Б'ЮТ ТИМ САМИМ НЕ ПРОГОЛОСУВАВ З ПАРТІЮ РЕГІОНІВ.
    вже пройшло 3 роки.
    чому ніхто не подякував тим свідомим українцям, які мали мудрість не віддати свої голоси партії регіонів бо мудро передбачили що віддають свої голоси за щурів, що донецьким уркам понесуть їх вибір?
    невдячні заюльки тільки й вміють плюватися а подякувати так їх як заціпило.
    неполюдськи так.
    ми добру справу зробили а ви плюєтеся.

4. denverod1

То як у футбольних клубах, трансфером зветься, вболівати треба, а ви кажете вдома сидіти.

Це процес, життя, зміни, бути осторонь тільки тому що я не зроблю помилку не є панацея, ви маленька частина цієї країни, не ховайтеся за стінами, сьогодні вони пішли, завтра прийдуть інші, і можливо саме ваш голос посприяє цьому.

5. taksist

послухайте, ви можете зупинитися і не ретранслювати напхане вам у голову а аналізувати те, що я вам розказав?

повторюю ще раз.
    я не проголосував за б'ют і необраний до б'юту депутат неперебіг до партії регіонів.
    тим самим я не збільшив кількість регіоналів у раді.
    чому ви мені за таке не кажете дякую?

друге запитання.
    є тоталітарні суспільства. в них одні люди нав'язують иншим свою волю - як вдягатися, як поводитися, ЯК ГОЛОСУВАТИ.
    і є вільні суспільства, де людина сама собі вирішує як вдягатися, як поводитися, ЯК ГОЛОСУВАТИ.
    поясніть чому ви поводитеся як у тоталітарному суспільстві?
    ви прихильник тоталітаризму?
    чому я повинен вчиняти так як хочете ви а не так як хочеться мені?

третє запитання.
    якщо одна людина розіб'є ваш шибку в одній кімнаті а инша людина розіб'є шибку в иншій кімнаті то ви будете вимагати від них однакове вдшкодування збитків чи одній все пробачите а иншій ні?
    чому і я і тягнибок однаково непроголосували за вашу тимошенко а закидаєте провину ви тільки мені а тягнибоку незакидаєте?

ps/ прохання. якщо ви не можете відповідати на запитання а замість них почнете знову вбік розмові відводити тоді вже краще не відповідайте взагалі.
    мені неприємно коли опонент неповажає рівень дискусії і ігнорує мої питання.

6. denverod1

то ви мені хочете внушити щоб я зупинився і не казав того що мені там хтось казав?

молодці, честь вам і хвала, вже маєте досвід

ваш обов"язок як громадянина прийти і проголосувати, за кого саме це ваш особистий вибір, так як ви пропонуєте сидіти вдома і не голосувати то мушу вас розчарувати, ми не норвегія, ми Україна, кожен бюлетень який не був використаний, буде викорстаний владою на свою користь і ви про це маєте знати.

щось ви до купи наліпили і я не можу зрозуміти ви за Тягнибока чи проти нього? Я вже у вас питався, кого ви обираєте, конкретної відповіді так і не почув.

Так от, ви мені нагадуєте свідків єгови, прийшли у гілку де говорять про кличка, почали кричати що хтось тут лохі і так.д. Далі пропонуєте мені послухати вашу лекцію про те як потрібно обирати ну і в самому кінці згадка про Тягнибока. Це такий собі піар партії Свободи? Поясніть будь ласка, хто ви, за кого ви, що вам треба.

Особисто я голосував за Свободу, а по мажиротарці за представника від Удару, я не є фанатичним прихильником будь якої партії, але виходячи з соц опитувань, уподобань людей, підтримки, я зробив вибір на користь тих кандидатів які б могли реально обійти владних представників. Якщо потрібно було б я проголосував би і за батьківщину і навіть за олега ляшка.

Тому все вами вишче сказане не несе якогось логічного завершення, для чого було розпочинати оцей ваш диспут. Піар, так і кажіть.

7. taksist

ви придумали це.
    такого обов'язку немає.

а яке я маю відношення до того що хтось на виборій дільниці скоїв злочин?
    світ несправедливий, ви не знали?
    бути мати терезою у мене часу невистачає.
    якщо у вас вистачає часу як бетмен боротися проти несправедливости пять вам.)

1% за тягнибока і 99% що не прийду на вибори.
    все йде що на вибори не прийду 100% бо рік тому я відповідав що за тягнибока 10%.

пара слів.
    кандидати від партій - це пішаки олігархів.
    просто так, безоплатно я олігархам недопомогатиму.
    за оплату буду.
    от тільки фішка в тому що я і 4 мільйони таких як я гроші не беруть а те чого ми хочемо олігархи не хочуть платити.
    тому їм вигідно вас нацькувати на нас хоча якщо розібратися ми союзники.

8. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://vsenovosti.in.ua/news/1234265

Але правоохоронці та військові допоки що переважно виконують накази керівництва, за яким стоїть Януковия з сім’єю та Кернес.

9. Kazactvo

Kazactvo Well-Known Member

Да мы доверяем Удару! Братья Кличко стояли ночами вместе с людьми и своими руками заработали свои миллионы, а не воровством из бюджета как влада Януковича.

• Подобається Подобається x 2
  10. Nerto

Nerto Well-Known Member

Не потрібно хитріти чи намагатися когось обдурити. Якщо пан Яценюк оприлюднює думку Юлії Тимошенко з приводу єдиного кандидата від опозиції, так мабуть він має з цього приводу політичну рацію. Але ваш президент зек особисто вже підказав опозиції правильне рішення, бо справжні злочинці чують небезпеку здаля й зарання. І недарма цей професор літератор вже запровадив закон що відсторонює Кличко від виборів. Хоча в сучасних умовах визнання останнього єдиним кандидатом може бути небезпечним в умовах кримінального режиму.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

В даному випадку то дуже прикольно звучить...Можна навіть сказати своїми руками і своєю головою :)))

А якщо серйозно, то думаю з Кличка вийшов би хороший презик, його знають в світі, і підтримують, на сході теж він мав би мабуть найбільшу підтримку з поміж інших, єдине що як сказав один дідусь на Майдані "українського національного духі в ньому нема". Але це можна було б компенсувати знизу....

12. Locke

Locke невиправний реаліст

Однозначно. І люди його поважають. Нехай він не фахівець і не політик, але Лєх Валенса теж був не політиком, а електриком, а вивів країну з кризи. Тут головне підібрати правильну команду фахівців-патріотів. Президент повинен вказати мету, генеральну лінію, а фахівці повинні розробити механізм її досягнення і необхідні документи.

• Подобається Подобається x 2
  13. pipie

pipie Well-Known Member

А де їх взяти, якщо в команді Кличка все "колишні"?

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому Ви "фільтруєте" тільки команду Кличка? Щоб він став презиком потрібно щоб його підтримали і Батьківщина і Свобода і інші партії + ще купа громадських організацій + ще більше просто громадян...Серед них (нас) повно розумних людей, і не обов'язково щоб вони були відомі...

15. pipie

pipie Well-Known Member

Якщо він стане Президентом, то він і буде створювати уряд в основному зі своїх однопартійців.
    На ключові місця він ставитиме відданих.
    П.С.Ви сумніваєтеся в його підтримки народом в другому турі? Якщо навіть не впервом?

16. Locke

І не обов"язково, щоби радники чи міністри були членами якоїсь партії.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

так труть же щоб відмінити конституційну реХформу) Уряд в раді будуть "творити" )

18. Locke

Якщо в другий тур вийде Янукович (це без сумніву) і Кличко, то безумовно підтримають. І не тільки Кличка, а кого завгодно, навіть і мене би підтримали при таких розкладах :haha:

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

І Баба Параска могла б виграти вибори :)))

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Поки що УДАР і так робить більше, ніж я від них чекав. Зокрема, в плані опозиційності. Хоча тут можна сказати, що життя змушує :)

а де твій аватар? :)