Чи варто забороняти КПУ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Blaberus, 9 лип 2014.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

До чого тут думка? По ділам їхнім судитимуть їх - і по ділам комуняк заборонити їх пора вже давно.

• Подобається Подобається x 1
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Є така "штука", образне та абстрактне мислення зветься. Своїм "высокопарным слогом" ви себе заспокоюєте чи переконуєте? У психів, доречі, теж є "думки", однак, то до демократії немає жодного стосунку, а от ваші словоблуддя до демагогії - прямий. "Мушу констатувати".

3.  
  4. Moskal Charivnik

Я просто навів вам факт. А те, що правда вас ображає, то ваше особисте. Я просив по-людськи про гытлерывську символіку й НСДАП, так що не вивихайтеся, як вів’юрка, а відповідайте: їх теж можна терпіти й у вас після вашої відповіді не подвійні стандарти?
    ЗІ. Починайте демагогію - очевидно, шо почнете "вкручувати". Чекаю із нетерпінням.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Якщо фракція партії всім складом порушує кримінальне законодавство - це не політичне питання, а кримінальне.
    Така власне європейська практика.

6. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Знову не читаєте, на цей раз те, що сказа особисто Вам: комінусти брали пряму участь у заколоті, в наслідок якого з'явились ДНР, ЛНР.

Комуністи через особисту участь захоплювали органи влади. Комунисти були джерелом фінансування заколотників. Серед керівництва, щонайменш, ДНР є вихідці з КПУ.

Комуністи особисто примали участь в знищенні виборчих комісій під час минулих виборів Президента (коли обрали Порошенка). Причому, особиста участь в тому, що керівників виборчих комісій викрадали та катували.

Наприклад, всі комуністи, що були обрані до ВР, так там й залишились. Жоден не пішов.

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А скільки там було безпартійних, жах...
    Є пропозиція заборонити безпартійних в Україні, а хто не згоден - знищити.

8. Kovalenko

"Шутка юмора? Понимаю..."

• Подобається Подобається x 3
  9. ptascheschka

ptascheschka Well-Known Member

Згодна з Вами!

Сьогодні Верховна рада офіційно розпочала процес декомунізації України, ухваливши Закон, який передбачає ліквідацію КПУ.

Таку думку висловив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок під час брифінгу у Верховній раді сьогодні.
    Він зазначив, що голова українського парламенту отримав юридичну можливість подати відповідні документи на ліквідацію комуністичної партії у Верховній раді.
    «На законодавчому рівні почався процес остаточного знищення більшовицького, кремлівського, ідеологічного зла, яке протягом століття тут, в Українській державі, нищило українську націю, принижувало український народ, вивозило людей на Сибір, знищувало будь-які перспективи завтрашнього дня для українців», – сказав Олег Тягнибок.

http://vgolos.com.ua/news/tyagnybok_v_ukraini_ofitsiyno_rozpochavsya_protses_dekomunizatsii_151810.html

Нещодавно приїздили до нашої бабусі, там мені попалась на очі купка газет 2004 року, бабусі безкоштовно приносили, Комуніст називається.
    Моторошно стало після прочитання лише заголовків (... ідея єднання з Рассєєю - основний принцип газетьонки:russian_ru:

• Подобається Подобається x 4
  10. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://www.5.ua/ukrajina/politika/item/389...terorystychnymy

Це важливе, обґрунтоване, адекватне й правильне рішення, що відкриває можливості для вирішення проблем правовими засобами. До нього варто додати роль КПУ та ПР в сучасній кризі та розв'язаної війні і запровадити проти них адресні рішення у додаток до міжнародних санкцій проти їхніх кремлівських союзників.

• Подобається Подобається x 2
  11. я взагалыі не розумію, до чого тут "гытлерывську символіку й НСДАП". шановний, ви впевнені, що потрапили саме на ту тему? я висловлююся конкретно по питанню, а ві починаєте відходити від теми. тим паче нащо говорити про те, що заборонене всім світом?

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

то наведіть конкретні приклади порушення кримінального законодавства? тільки не так як у позові мінюсту, який, погодьтеся, написаний м*яко кажучи бездарно, а аргументовано. я там бачу тільки обвинувачення, на які потім почали шукати факти... й, здається, знайти не можуть....

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

ну от скажіть мені, де й хто конкретно з них фінансував й підтримував терористів з ДНР?? я здається тут вже висловлювався й повторю, що за кожним членом партії важко простежити. й за всіх партія не може відповідати, тим паче що всі ми різні й думки наші також. головне - це офіційна політика й заяви партійної структури. там я ніякої підтримки не бачив. та й ми бачимо багато перехоплених розмов террористів й інших, а також різні фінансові надходження. комуняк чомусь не відстежили...
    я згоден, що їх потрібно заборонити, але я за те, аи це було неупередженне судочинство, яке засновується на фактках!

щодо їх депутатства, то вибачте, а чому вони мають йти, коли їх туди обрав народ України? й не просто як мадоритарників, а понад 13% виборців, що становить близько 3 млн людей?

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

ось-ось... доходить до абсудрду. офіційна позиція комуняк ніколи нікого не підтримувала й засуджувала захоплені будівлі.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

це лише позбавлення комуняк фракційності... вони залишатимуться депутатами... але тут не суть. сьогодні забороняють фракцію, завтра партію, за яку проголосувало близько 3 млн людей, а після завтра ми знов повертаємось до диктатури....

12. Kovalenko

А Ви зі свого боку будете на кшталт адвокату... чи "неупередженого судді" вкупі з "присяжними"... Так? :) :) :)

Всі члени злочинного угрупування є винними, не залежно від того, хто вбивав, а хто "стояв на стрьомі", хто фінансував угрупування, а хто купував зброю. Та в протилежному напряму, якщо члени угрупування коять злочини то угрупування - злочинне.

13. VasMT

В Збройних силах України кояться злочини. І мордобій, і дідовщина, і крадіжка майна, і необережне поводження і, о горе армії, ДТП. ЗСУ - злочинні?

14. Kovalenko

Це Ви так розважаєтесь? Чи справді не розумієте різниці муж держаною інституцією та угрупуваннями?

15. VasMT

Я аналогії проводжу.
    Злочин має прізвище.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На жаргоні це називається "виморожувати".

17. Forpost

Forpost Стоїк

Ну фракцію в ВР України вже похерили!

Надіслано з мого GT-I8190

18. Moskal Charivnik

Вумнику, це називається АНАЛОГІЯ. Бачу, пусте ти місце - сам і балікай із собою, демагог.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

В нас кажуть "Рубати окуня" :crazy:

19. Kovalenko

Тетяна Заровная (журналіст з Донецька, громадський активіст, вимушена поїхати з Донецька через погрозу її життю з боку ДНР)

"Лидеры ПР, как и лидеры КПУ - должны быть подвергнуты суду. Иногда косвенно,а иногда прямо - на их руках кровь, на их совести - пытки, похищения, грабежи. Здесь - о том, как "рыги" дурили шахтеров, как организовывали (и продолжают организовывать) запись в бандформирования ДНР-ЛНР"
    Вона додає посилання:

http://obozrevatel.com/interview/49...a-shahtyi-prikovali-k-vagonu-na-15-chasov.htm

PS. Взято тут: https://www.facebook.com/tzarovnaja/posts/495582440574904

20. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

это бред. распустили КПУ и что? ну отстранили их. они уползут по норам, довольно ухмыляясь и сидя на награбленном. конфискация нужна! и ПР туда же

а де твій аватар? :)