Чи варто забороняти КПУ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Blaberus, 9 лип 2014.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

треба ... бо зараз або зрадник, або бандит ... нема з кого вибирати ...

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Я певен, Ви читали, навіть й на нашому форумі, про те, як закордоном шукають готелі, де немає "руського міру". З моєї точки зору, такий стан речей прямо протирічить ідеї "антидоту" через поїздки закордон. Хто "молився", той й молитиметься в подальшому. А хто ні - тому закордон у якості "антидоту" не потрібен.

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

В демократичній країні немає місця організаціям, що своїми засадничими документами та (звертаю увагу) діями коять злочини та сприяють їм.

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

Це гарні побажання, але людина зі справним мисленням та нормальними життєвими поглядами не стане підтримувати свою країну (РФ) у будь-якій агресії проти іншою країни - хоч Грузії, хоч України. Хоч би десять вишів закінчила людина, але якщо не розуміє таких речей, то спілкуватися з нею нема про що. Турбуватися, чи зрозуміють українців, - пусте: не зрозуміють. Хоч на "kings russian", хоч матом.

• Подобається Подобається x 1
  3. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

тогда и фашизм/нацизм нужно официально разрешить....

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

я лично этому не удивляюсь, мне откровенно говоря-начхать понимают россияне нас иль нет...Раньше, тоесть в начале года мне было реально грустно за россиян-никто не выразил своего желания нам помочь-никто, Спасибо литовцам, латышам -они принимали наших раненых на лечение, но почему этого не сделали русские-мне не понятно....

• Подобається Подобається x 3
  4. pipie

pipie Well-Known Member

А Євросоюз зрозуміє Україну?

5. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

речь не об этом...тут вопрос "о принципах демократии"...
    (и опять же коммунизм по Эвропе не шарахнул в полной мере как по нам..)
    вот если бы вопрос стоял "запретить ли партию рыгыонов"-тогда да, я бы согласилась бы с человеком, запрет подобного рода партии-есть отход от демократических ценностей...

6. Lurnist

Lurnist Member

а)все це слова. з чим хочуть люди позувати, з тим нехай і позують, то є їх правом у вільній країні, або не з колорадськими стрічками та прапорами днр, якої не знали 23 роки і зараз би не знали, якщо б не Евромайдан у Києві. Хто може - воює зброєю, хто може - воює словом в інтернеті, хто - волонтерством, це теж важливо, як з'ясувалося...

б)тут хтось вірно сказав, що в українських мережах на одного небайдужого росіянина приходиться 10 ефесбешних ботів, які заходять сюди не для того, щоб спілкуватись, а з пропагандистською та підривною метою, а іх переконувати - марнувати час. Росіяни мають зрозуміти, що путінський режим, зробившись правонаступником срср, наслідував і його брехливу пропаганду, яка завдяки повному перекручуванню фактів та тоталітарному контролю ВСІХ ЗМІ, легко формує в Росії ту чи іншу суспільну думку. То чеченці в них - "бойовики та бандити", то раптом українці - "фашисти і бандерівці"...І переконати їх в зворотньому можна просто ліквідувавши інформаційну монополію Кремля в Росії...А це без Майдану на Червоній площі - НЕМОЖЛИВО, :dntknw:

в) ми тут в Україні звикли до того, що як на наших, так ы на російських форумах сидять проплачены Кремлем "боти", завдання яких дискредитувати будь-яке вільнодумство в мережі, створювати картинку "загального одобрямс" політики Хуйла...Просто треба бути впевненим у власній правоті та довіряти українцям, які зараз сам-на-сам борються з брехливим і підступним ворогом:uanew:

7. Roman Melnyk

Roman Melnyk New Member

Шкода інше, що на місце комуняк в Верховну раду зайдуть інші зрадники, бо нових облич в політиці так і не з'явилось!

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

http://www.5.ua/ukrajina/item/38901...rivtsi-vyiavyly-arsenal-zbroi-ta-boieprypasiv

8. LUGANSK

LUGANSK миється в бані

Оно конечно так и есть, только наоборот. Не было никогда никакой украины. Была Российская Империя, был СССР, теперь Россия и часть России, оторванная кучкой воров и аферистов, поддерживаемых США.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вас теж немає
    інтернет придумали в США
    тому оці ваші дописи -- це тільки електронні сигнали, якими керує Госдеп
    тре поміняти вам нік на 1, хоча більш правильно -- 0!))))

• Подобається Подобається x 4
  10. як на мене, то не варто. поясню чому. на майдані ми скандували і боролись за демократичні і європейські цінності. серед ниє одна найвадливіша - можливість вільно висловлюватись і мати власні погляди. і це стосується всіх, інкаше це вже подвійні стандарти. тому й комуняк, як не крути за них проголосувало 13% українцв, не варто забороняти, бо має то все вигляд розправи над політичними опонентами...

• Подобається Подобається x 2
  11. Kovalenko

Втретє пішли по-колу... Ви, хоча б почитали, що тут було сказано.

КПУ треба засудити як злочинну організацію, що вчиняла злочини. Так зрозуміло? Чи, скажете, злочинів не було? Вже зараз відомо, що КПУ напряму примала участь у злочинній частині дій сепаратистів. Тобто так само, як вже визнано злочинними організаціями ДНР та ЛНР.

12. Obama

Obama Well-Known Member

Однозначно потрібно, хоч вони і не корінь зла але лиха від них багато!

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

))) я бы прикалупался к эмблеме батальона Азов, на кой цеплять волфьсангель на флаг я не знаю ...
    за дії я казав, хочаб натяк - усьо штраф-тюрма ... якщо в засад. доках є - "сприяти втрати Україною незалежності" розігнати к є матері ...

14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Вступишь хоть в какой-нибудь - приколупаешься.

А символіку гітлерівського фашизму та NSDAP? І тепер розкажіть про "подвійні стандарти" та ін.. Будь-яка толерантність не повинна заперечувати здоровий глузд. Тому, що свобода це не можливість творити, що душа забажає, а можливість максимального контролю над собою без стороннього примусу. Саме тому наволоч, яка казиться на Донбасі так ненавидить слово "свідомиість".

15. ну перепрошую, що вирішив висловити свою думку на поставлене запитання. однак, мені здається, що я маю правого говорити те що думаю, що є демократичною цінністю. і це може робити кожен - не залежно комуняка він чи ні. а щодо того, що хотось там колись десь приймав участь, то вибачте, але за усіма членами партії ніхто не може простежити.

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

ну наприклад? від якоїсь заяви з вами щось станеться чи що? вони не займають посад. якщо реально так набридли червонопикі вам, то рекомендую вам мій спосіб - просто не голосуйте за них! для того, аби стати європейською країною ми маємо вже думати про євростандарти та цінності й поважати думки й вибір інших!

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

до чого тут фашистська символіка? давайте не будемо порівнювати, ми говоримо про конкретне запитання. згоден, що кожен має себе контролювати, але стандарту контролю у кожного з нас різні. й ми не маємо права комусь навёязувати свою правду, інакше це вже не демократія, а диктатура типу Януковичського режиму. в котре повторюю, якщо хочемо бути європейською країною, то й методи в нас мають бути європейські й свій протест проти тої чи іншої партії маємо висловлювати на виборах.

16. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

КПУ надо однозначно запретить. предатели и двуличные двурушники.

17. Kovalenko

Не треба займатись демагогією: Вам ніхто не забороняв мати та висловити думку. Я лише звернув Вашу увагу, що така думка, як Ваша, тут вже висказувалась двічі. Й отже було б логічним з Вашого боку почитати, про що там була дискусія. Так?

Наприклад, за всіма бойовиками ДНР теж немає можливості простежити. Чи правильним було об'явити ДНР терористичною організацією та заборонити її? Чи, може, хай надалі вбивають людей на Донеччині?

Наприклад, ДНР заявила, що бере владу на Донеччині до своїх рук. Мені від цього стало дуже погано, а хтось й взагалі лишився життя.

Хто не займає посад??? Члени КПУ??? Ми з Вами в одній країні живемо???

18. Obama

Obama Well-Known Member

Заяви про підтримкусепаратизму підігрівають сепаратистів на сході, + факти матеріальної допомоги сепаратистам, але погоджусь все має бути доведено в суді якщо ми хочему жити в цивілізованій країні

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

19. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ніхто особисто вам нічого не нав’язує й ви не нав’язуйте. Вас не стає навіть на те, щоб на питання відповісти, то хто б вас брав до уваги, коли вирішується подальша доля України. Бабки в лугандоні теж під бетери кидалися, тепер виють. Так що треба комусь брати на себе відповідальність та позбавляти країхну від сміття, як би не подобалось комусь серед нього жити. Коли
    причинно-наслідковий зв'язок полагодите, тоді самі зрозумієте, про що ви тут Людям мозок виносите.

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

Таке враження, що шось не теє із дозуванням у людини. Відов, рецепт був нерозбірливий :crazy:

20. Шановний, перепрошую, що не прочитав коментарі. Однак вимушений констатувати, що саме ви займаєтесь демагогією. ми нібото говорили про комуняк, а ви мені чомусь про ДНР говорите. Отже можу зробити висновок, що мої аргументи все ж таки сильніші.
    а з приводу посад, то назвіть мені будь ласка ту, яку зараз заямають комуняки? за режиму Янека - так, згоден. нині точно ні, інакше влада геть вже не відповідає за свої обіцянки....
    тому знову ж таки повторюю Вам. якщо ми хочемо жити згідно з демократичними цінностями, то маємо поважати думку всіх.

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

згоден з вами, що все має бути доведено в суді. крім того, можливо якісь поодоникі представники червоних висловлювали підтримку сепаратизму, але аналізуючи це питання, я помітив їх заклики до єдиної України. можливо це й не щиро, але факт...
    і ще один момент, як на мене, то спочатку потрібно реформувати суди, аби вони були справедливі й не виконували замовлень тих, хто при владі.

а де твій аватар? :)