Чи варто забороняти КПУ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Blaberus, 9 лип 2014.

1. Lurnist

Lurnist Member

Тут таке, поїздка до Польщі чи куди за кордон шахтарям очі, думаю, не відкриє, вони будуть сприймати той світ, як красиву картинку, не сприймаючи, як взірець.А особливо, коли заговориш про приватну ініціативу, яка зробила західні країни багатими, успішне підприємництво тощо.

Справа в тому, що тут домінує велике індустріальне виробництво, де типовим є трудовий колектив в 3-5 тис. людей (3 зміни в шахті), а таких шахт в місті може бути 5-10. А підприємства налічують і по 10-15 тис працівників, а є підприємства, типу металургійних комбінатів, де працює 60 тис. осіб... :dntknw:

Специфіка виробництва ( в шахтах - небезпека вибуху, на меткомбінатах - велика небезпечна температура виробництва) диктує сувору виробничу дисципліну, тверду вертикальну дисципліну, яка тут дотримуються не одне сторіччя. До того ж, останнім часом, робота в шахті або на комбінаті забезпечує родині шахтаря хоч якийсь мінімальний достаток, А він різний - на деяких донецьких шахтах прохідник отримує 15-20 тис грн на місяць, але більшість шахтарів отримують - 4-6тис...на копанках - 10 тис...Іншої роботи тут просто немає, тому директор і керівництво сприймаються тут, як боги, що проливають манну небесну і їх слово - закон для підлеглого, якого можна будь-якої миті звільнити за непослух. В цьому секрет їх сліпої підтримки ПР - якщо в неї входять директор і головний інженер, то це - правильна партія. якій можна довіряти.:rock:до того ж багато виробництв зараз закриті ( як і на заході України) і люди шукають будь-якої роботи за кордоном, переважно, звісно, в росії ( як на Галичині - в Європі ...
    Звідси і російський вплив, і довіра до росіян, в яких тут бачать головних роботодавців:dntknw:

Щодо вищої освіти, то тут, в більшості шахтарі виконують некваліфіковану роботу, добувають вугілля. як у 30-х - відбійним молотком та вагонеткою, для чого вища освіта непотрібна. Тому освідчених людей тут катма, російська мова примітивна, навіть на рівні депутатів - то "бля", то "в натурє", тому відчуваєш себе золотоустомколи спілкуєшся з ними:yahoo:Ні, в "металургійних" або "нафтопереробних" містах культура трохи вища - Алчевськ, Лисичанськ тощо - там потрібна більш кваліфікована робоча сила, а от у шахтарських антрацитах, стаханових - ховайсь!:preved:

Десь так, тому тут пролюбляють вольове керівництво (звикли) "а ля янукович", а наявність інакодумства сприймають, як прояв слабкості, тому й не сприймають нашого Майдану та українство взагалі...:dntknw:
    Десь так....

2. skam

skam Well-Known Member

Всё еще хуже . чем я думал. Итак, образование - птушно-заушное. Опыт работы - караулы. Приезжай к нам - пристрою к таджикам кирпичи таскать. Ну это ладно - кому-то и это надо делать. Вот другое удивило - фотка в профиле, где херой с ахтоматом позирует. Так что ж ты, клоун, родину не защищаешь? Я уж не сильно патриот, но в таких обстоятельствах не на форуме сутками бы сидел, чего тебя ненька кормила-поила всю жизнь твою бестолковую. чтоб когда година пришла - так ты бы на диване отсиживался?
    Да еще хамил с дивана нормальным людям, которые вашу беду сердцем переживают. Урод, одно слово.
    Рассуждает, кого надо запретить, кого повесить... Я б бездельников запретил

• Подобається Подобається x 1
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Комуністи якраз ними і є зараз, чесно. Ви колись для цікавості подивіться засідання Верховної Ради, вони не голосують або дають голоси з боєм, причому не голосують навіть за важливі в соціальному плані закони, наприклад, для інвалідів. Банальний саботаж.

• Подобається Подобається x 2
  4. skam

skam Well-Known Member

да я не сомневаюсь. И судить их надо за измену Родине. Я только к тому, что их хоть как-то уважать можно, как врагов. А умничающих бездельников...судить их не за что. Просто презирать

5. Lurnist

Lurnist Member

Не вірно, ніхто не ховає свій потенціал, все чесно - хтось в змозу воювати штиком, хтось - допомогати грошима, хтось - в інтернет-сотнях! Проукраїнська пропаганда - не менш важлива, ніж грім гармат, битва за мізки ватників - не менш важлива...Так що звинувачення - мимо каси:dntknw:

6. bedazzled

bedazzled Well-Known Member

Варто заборонити комуністичну пропаганду - як тоталітарну форму робітничого руху. А от демократичного соціалістичного спрямування партії забороняти не можна, такі суспільства розвинулися в Швеції, Норвегії, Данії, Ісландії. Соціалізм не там де немає багатих - а там де немає бідних. Де ліпше, там де немає багатих чи там де найбідніші в чотири рази багатші ніж там де немає багатих? От чого й досяг радянський союз - злидні, тоталітарний деспотичний лад, заборона на виїзд закордон в мандрівку та на проживання - що є основним правом людини, немає свободи ЗМІ, приховування злочинів Сталіна та Леніна. А чого досягли скандінави: немає бідних, безкоштовна освіта та медицина, свобода ЗМІ, демократичний лад та права людини.

7. Lurnist

Lurnist Member

Так, в мене є друг, норвезький соціаліст, що сповідує соціалістичні ідеали, не працює, але їздить по всьому світу - в нього декілька братів, які сприймають його дивакуватість із співчуттям і допомагають "благенькому", (адже норвеги - нація скупих протестантів-трударів).

Але його вільний спосіб життя і нелюбов до капіталістичних відносин не заважають йому отримувати державну допомогу з безробіття у 1200 евро і періодично за кошт держави вчитись різним спеціальностям (але без обов'язкового працевлаштування.

В Україні йому дуже сподобалося, особливо дешевизна життя, коли на 1000 евро норвезького "пособія" можно жити по-королівськи (в Норвегії - ледь жевріти).

8. bedazzled

То він отримує допомогу по безробіттю через те що паразит, не хоче працювати?

9. prius

prius Well-Known Member

Социалізм в Європі це виховання армії ледарів

10. pipie

pipie Well-Known Member

Не так то все просто, одними хотєлками тут не можна діяти:

11. Lurnist

Lurnist Member

Так, як не дивно...адже таких там меншість і іх вважають юродивими, але достойними співчуття...
    Взагалі, там така філософія - технічний прогрес зробив так, що деяка кількість громадян країни не може отримати достойну роботу і тому завлдання держави - утримувати цих невдах, щоб вони, не дай боже, не бунтували в вчити їх адаптуватись до реальності, освоювати нові професії тощо...за державний кошт:dntknw:

12. pipie

pipie Well-Known Member

А якщо вбити людей так отак сімдесят сім це те ж можна вважати юродивими?Потрібно їм давати трикімнатну камеру з спортзалом та інтернетом?

13. bedazzled

Так, бунти та кримінал паразитучих то є небезпечно. Тому треба розробляти методики обробки таких паразитів з метою стимуляції в них усвідомлення соціуму як такого що обмінює свою працю на працю інших.
    Окрім цього бомжів треба перевіряти на те чи є вони психічно чи психологічно хворими, й по можливості лікувати. Я якщо не виліковні то видавати їм пенсії та достойні квартири.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я гадаю що ні ... якщо ми плануємо створювати демократичну країну то забороняти не можна ... але, усе керівництво. активні активісти повинні бути на "гачку" в СБУ .... тіко зробив бодай щось схоже на "антидержане" - за грати ...

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спочатку треба саме СБУ на гачок зачепити...

16. skam

skam Well-Known Member

Что неверно?
    а) если ты интернет-борец, то нефиг с ахтоматом позировать. Возьми клавиатуру. А если ты профессионал-военный, и землю твоей родины топчут захватчики - так твое дело не по клаве тыкать, отдай долг Родине, которая в мирное время тебя кормила
    б) пропаганда среди "ватников" не может строиться на сплошном ПНХ, выслушайте людей, они не зря на ЛФ пришли - стало быть, и не "ватники" вовсе. И то. что в Рязани живут - совсем их не умаляет. Уж не херовей Тернополя. имхо
    в) что могут рассказать птушно-заушные "умники" выпускникам московских вузов. Помолчала бы, деревня. Глупости, которые тут местные кошаки-чаривники пишут только обратный эффект имеют. Давал я ссылку на этот ресурс нашим российским сомневающимся в правоте политики РФ - так отвечают мне - что за гавно, блевать тянет от этой дури.
    Блин, меня, уверенного в правоте Украины чуть ли не путинистом сделал это форум.

17. mrochkizm

Отут я можу з вами подискутувати - людей, з якими можна спілкуватися, незалежно від їх позиції, прийшли одиниці. Зате масово пливуть тролі, в тому числі один штатний завівся. Наприклад, Ви маєте свою думку, подобається вона комусь чи ні, Ви відкриті для діалогу. А відкрити пункт "Баня" - там одна печалька. І саме ця печалька масово пре і пре. Є ще окремий розділ для забанених - там ці люди пишуть таке, що вуха в"януть. ЯК з ними говорити? Це мазохістами треба бути.

• Подобається Подобається x 2
  18. skam

skam Well-Known Member

Да черт с ним -с этим троллем. Если мы уверены в свое правоте - нет никаких проблем. На мой взгляд, проблема в хамстве, возведенном здесь в добродетель, во всех этих "ссаных ватниках", и ПНХ... На "ватнических" форумах банят не за позицию, а именно за подобное хамство.
    Не, я могу отсюда уйти - не вопрос. Но почему потом вы так удивляетесь, что россияне вас не понимают, и поддерживают путина? Я вам больше скажу - очень недовольны сейчас Путиным за то, что не вводит войска в Донбасс, предателем его называют.
    А это следствие проигрыша информационной войны, который вы продолжаете усугублять, давши трибуну тупорылым уродам, лишь бы на мове писали

19. mrochkizm

skam, я особисто чи ще хтось вам казав йти звідси?
    1. Тут пишуть і на мові и на языке.
    2. Не знаю, кого тут ще хвилює, що подумає Росія.

На війні як на війні, раніше правила були суворіші. Ви так вчепилися в одного Москаля-Чарівника - ну та з"ясуйте в пп свої відносини.

Взагалі я зробила висновок, що всі не догодиш, раніше скаржилися на те, що на форумі сидять українофоби і потішаються, тепер - на те, що українці.

20. skam

skam Well-Known Member

да у меня полна личка.

да, спасибо

правила должны быть стабильны. Хамству нет места в приличном месте. Я не прав?

да не в нем дело. Подумаешь, шиз

А вот это - по сути. Надо об этом думать. Всякое дурачьё может тут писать что угодно, но реально это и есть главный вопрос - поймут россияне украинцев или нет. От того зависит спокойствие и благоденствие страны, даже так - обеих наших стран. Возможно, это несколько вас задевает - но это политика. Будьте умнее - искренне желаю

а де твій аватар? :)