Чи варто забороняти КПУ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Blaberus, 9 лип 2014.

1. skam

skam Well-Known Member

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не ать-два. Не надо всякого дырявого мусора к армии причислять.

3. skam

skam Well-Known Member

Даже так? :haha:

4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Бажано, щоб рішенням суду було рекомендовано прийняти закон про обмеження громадянських прав (вже про це писав): не лише заборонити право голосувати та обиратись, а й професійні заборони (професії, що впливають на ментальність нації - вчителі та викладачі, ЗМІ, керівництво державних установ, партійне керівництво та т.п.).

• Подобається Подобається x 3
  5. Lurnist

Lurnist Member

Мороза легітимно здихались, а цих без суду не виходить:pardon:Хай хоч хтось лівий буде для шахтарів, а то знову якусь партію регіонів собі вигадають...Їм без ярма пагано живеться - і їх погоничі про це знають;)

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Дурачок, у меня первое образование техническое, работал до срочки на двух АЭС, потом ВМФ, минимум ТРИ специальности, по всем имел допуск, классность только по одной, правда(если ты вообще понимаешь, что это значит), и два заочных - юридическое и экономическое. Последнее от скуки. И ать-два я вообще не делал даже в учебке - водолазное дело и караулы - времени не было. ВОТ ТЫ ТУПОЙ... Дешевым приёмчиком поддеть решил, хоть бы Карнеги почитал, чтоли, Фрейда не осилишь, еще с ума сойдёшь, . Смешной ты и жалкий - ничего толком не умеешь и не знаешь :crazy: :crazy: :crazy: А что ещё я "умею" лет с 10, в моём профиле есть. Клоун :haha:

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

От самі ж "б’єте цвяхи" - НЕ ІСНУЄ в природі такий перелік. Отже.... А отже потрібна ЕКСПЕРТИЗА, а це знову час й купа нюансів. Інакше юридична процедура буде провальною. Треба відкусювать по такому шматку, яким ми не вдавимося й все буде добре...

• Подобається Подобається x 5
  7. prius

prius Well-Known Member

Не тількі мороза,ще й ідіотку вітренко,а щоб не було різних ПР то треба щоб батьківщини і свободи за людей думали і переживали,а то тількі за своє корито думають,та згадують мро людей тількі перед виборами

• Подобається Подобається x 1
  8. Kovalenko

Я ж пишу, що це має бути рекомедація суду до законодавців. Тобто, по-перше, все ж таки суд (а перед тим - слідство), що виносить вирок підсудному/підсудним. А вже потім на виконання рекомендації - експертиза, процедура, законопроект, та все таке подібне.

Тобто, мова про те, що має бути поетапний процес, декілька кроків. Кожний наступний спирається на попередній. Суд не приймає законів...

9. Moskal Charivnik

А я про шо... Але то ми обидва розуміємо, а як все одразу це пояснити чи викласти більшості??? Тому я й прошу - дозовано якось треба :crazy: Он, сками всіляки одразу в істериці верещать про репресії чистки та таке інше - хіба то добре? :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  10. Kovalenko

:)
    Добре, будемо дозувати. Це мені тема дуже подобалась, я цю ідею майже півжиття обмірковую...

Автору теми - окрема подяка!

11. Lavr

Lavr Well-Known Member

Тре прилюдно на площі в прямому ефірі коммуністам видати по ящику печеньки та банці варення!
    Може тоді ті, хто за них голосував, здохнуть від заздрощів. )

• Подобається Подобається x 4
  12. Lurnist

Lurnist Member

тобто, батьківщини і свободи думають за свій базовий електорат на Західній Україні, забуваючи, що Домбасса просто не розуміє української, а якщо і розуміє, то сприймає її вороже, як і все українське.Принаймі, шахтарські міста - так точно...А комуняки та різні ПРи там спілкуються тільки російською - тому й популярні:yahoo:

13. Kovalenko

З чого Ви все це взяли - про "не розуміють", "сприймають вороже"? Ви в нас були? Чи це Вам російські ЗМІ розказали? Між іншим, хлопець, що загинув, захищаючи наш мітинг, був саме з донецького відділення "Свободи".

14. Lurnist

Lurnist Member

Я восени проїхав у справах самими дупами Луганщини - Антрацит, Стаханов. Алчевськ...Північ Луганщини - україномовна, 7 районів, Марківка, Мелове, Сватове тощо - українські містечка, де чути українську мову скрізь...але там мешкають тільки 5-7% луганчан, натомість на Півдні в Центрі, в шахтарських анклавах - 95%, які і є базою для сепаратистів...У Донецькій області - ще менше...

Для них ми чужі. наша мова - чужа, якщо не ворожа, наша преса - неправдива...Натомість там дивляться переважно російські канали (ще до Майдану) і читають місцеві "українські" російськомовні газети, які тільки за місцем друку українські, а інфа там - "все про россію". Та й підприємства регіону заточені під російські замовлення, місцеві і еліти, і робітники залежні від них, тому росіян тут поважають, якщо не люблять...тому тут так непросто вибити сепаратистів - адже місцеве населення підтримує якщо не терористів, то ідеали "руського міра" - точно. І голосують переважно за ПР або КПУ, причому свідомо, вони для них свої - ПР - типу, " пацани із сусіднього двору", а КПУ - свої по "пролетарській ідеології" ( а шахтарі тут - і є ці ж пролетарі), яка не бачить, чомусь, кордонів між країнами колишнього совка...

Якщо б особисто з людьми не говорив - не писав би тут:dntknw:

15. Kovalenko

Про Луганщину майже нічого сказати не можу...

16. Lurnist

Lurnist Member

Достатньо поглянути на карту - Донеччина взагалі майже не має україномовних слобожанських анклавів - тому там АТО й тупцювало на рубежі Красного Лиману, Новоайдару та Маріуполя навколо шахтарських, пролетарських анклавів, які підтримують ідеї "руського міра""сочуствуют" сєпаратистським ідеям, чого вже лукавити...Щоб цього не було, треба було там працювати із українською ідеєю ще 20 років назад...:uaflag:

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Що треба було, то треба.
    Мене ще одне цікавить - скільки мешканців Донеччини та Луганщини, особливо з "пролетарсько-шахтарських анклавів" взагалі були в тій же Польщі, скажімо? Як вони проводять своє дозвілля? І важливий, на мою думку, момент, який рівень освіти серед населення - маю на увазі % вищої, хоч це не гарантія чогось-там, але все ж на світогляд впливає. Я не хочу образити тих людей чи виглядати зверхньо, може, я і дурниці пишу, але я так розумію, що робота на шахті там чи не єдина можливість мати високу зарплату, а оскільки робота важка, забирає всі сили, то включається горілка і телеящик як порятунок від "безнадьоги". Ну якось так. Поправте, якщо не так, просто мені здається, що Донбас - це такий суровий індастріал з пролетарським світоглядом (бррр, вираз який!), і дуже, дуже, неймовірно пасивний. От згадався один дописувач, який дивувався, що в Західній Україні люди масово в церкву ходять, багато культурних заходів, а їм на Донбасі навіть на вибори часто лінь піти, бо вони або заважають роботі, або відпочинку. Я не кажу, що всі такі, але з цими людьми треба працювати однозначно, треба допомогти їм побачити трошки іншу модель світу та життя :)

18. Kovalenko

А от мені здається, що це не головне. Я жодного разу не був закордоном - це якось вплинуло на мій світогляд? А ті, хто їде закордон - чи побачать крізь совкові шори якийсь позитив?

Для мене дуже яскравим, я б даже оцінив, як фунламентальним, було дізнатись думки совків - ОСВІЧЕНИХ, причому, IT-шників, успішних резидентів США, що працюють на непоганих позиціях великих IT-корпорацій. Отже - це такий антиамериканізм та любов до СРСР, що просто вражає. Зверніть увагу, це не з Брайтон-біч, а з Сієтла чи з "Сіліконової долини".

До чого веду: не має великої ролі освіта чи поїздки до цивілізованого світу.

19. Moskal Charivnik

Персоналій явно БРЕШЕ фантазує. Не маю жодного бажання спростовувати, але скажу так: його словеса настільки відповідають дійсності, як описи Львова з вікна потягу, коли "зганяв" за пивком на з/д вокзалі. Нехай Еліка мене спростує. Гадаю, що трохи більше можу "знати" про настрої й "віяння", маючи родину у Краснодоні, Луганську, друзів у Алчевську й Стаханові та багаторічні контакти та стосунки з ними й відвідуючи мінімум раз на 2-3 роки.

• Подобається Подобається x 2
  20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я думаю, що певне значення таки має, а для людей, які моляться на русскій мір, сидячи в занедбаному будинку, така поїздка могла б стати приємною ін"єкцією, антидотом. Ясно, що це наївно думати - що за одну поїздку щось зміниться в голові людини, є ж багато росіян, які їздять закордон, але кричать "Путіна слава!" (правда, тут інакший трохи аспект є).
    Навіть якщо відкинути поїздки - то треба братися за інфопростір в першу чергу. ЗМІ мають бути таки проукраїнськими (звісно, без зомбування чи пропаганди, такого не треба). А ще мені дуже подобається ідея з школярськими обмінами - якраз в малому віці дуже важливо, аби дитина бачила різний світ, і бажано хороший.

а де твій аватар? :)