А що саме в комуністичній ідеології являється найбільшим генератором протиправних дій. І як це проявляється, наприклад, в діяльності CPUSA?
где-то да, однако, я могу ручаться лично за одного партийного человека-своего отца...Отсюда вывод-обобщения-неуместны в данном контексте...
Заборонити - це напівміра, їх треба ізолювати від суспільства. А все-рівно шо заборонити в 45-му році Націонал-соціалістстичну партію, а Гітлера відпустити на вільні хліби. Ясно шо толку з цього нуль.
Не знаю. Ось Рада буде розглядати питання позбавлення його недоторканості, послухаємо, які аргументи будуть наведені,і зробимо висновок. А потім суд вирішить винен чи ні.
Та ми про це майже всі дописи... Ідея класової боротьби та рівноправ'я у радянській трактовці перетворилась на приход до влади, захист та підтримку найбільш антисоціальних елементів, нероб та неучів. Й всі ці елементи вміють досягати успіху та утримувати владу головним (чи не єдиним) чином через насильство та всілякі злочини. Оце й є тим самим генератором. А щодо компартій цивілізованих країн - вже набридло писати одне й теж - вони викючають зі своєї ідеології та практики насильство, порушення прав людини та інші злочини.
за это время я отучилась в ВУЗе, поменяла страну проживания, родила сына... И опять же да-мир спасет добро, однозначно но только у нас в реалиях уже :"воины света воины добра"-ибо нет иного выхода... (я вас "скопом" не осуждаю...и вообще, мой вам совет бегите из РФ...бегите и вывозите семью..., ваш (государственный) процесс "построения добра" только начинается, и мне кажется у вас он будет гораздо острее...страшнее..)
Насколько я поняла, то обвиненных в сепаратизме будут лишать права принимать участие в всевозможных выборах. Как именно я прослушала. Возможно, вид на жительство вместо гражданства. Все права, кроме избирательного права. Или это только проект, я прослушала....
Знов під Олійника косить (той до речі теж мало не дострибався), висновок всім відомий крім тебе значить.
Якщо відверто, то програму КПУ не вивчав, не виключно, що вона відрізняється від програми КПРС. Але ж я написав не лише про програму, а й про практичні дії (перечитайте дописи). Компартії цивілізованих країн не скоюють протиправні дії, а КПУ - так.
Я лично какое-то время терплю невежд и их "уровень", а вот ботву, не желающую развиваться - НЕТ. Унижать человека речами, как с душевнобольным считаю обоюдным унижением. Можно забавляться тирадами наивных митрофанушек, а вот спесивых неучей и подлиз - нет... Потому, что в реале таких просто не пускают на порог, а в мужской компании - бьют. ПыСы Найдите, что оно сгенерировало умного и полезного для коллектива. За две цитаты согласен напрячься и пересмотреть своё мнение. Только не приятное, а именно полезное. ---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:43 ---------- А Вы уверены, что он "там" оказался по своей воле и так аж по убеждениям?(сам пример, как эта "волна" выносит даже без личного участия, правда по комсомолии...) ---------- Додано в 02:49 ---------- Попередній допис був написаний в 02:46 ---------- А ты крестись, болезный... Оно помогает Христианам, когда "кажется".
Ні, звинувачених у сепаратизмі будуть саджати, наскільки відомо, це - міжнародно практика. А КПУ треба заборонити, використовуючи будь-які приводи, адже вони вже зовсім не ті комуністи, яких чекають багаточисельні пенсіонери на сході, як "визволителів від буржуазного ярма". Вони вже давно не закликають на барикади або до боротьби, а роками розпилювали аграрні галузі української економіки, та займали державні посади у коаліції із олігархами...Тільки тому їх треба заборонити, хай краще соціалісти якісь їх замінять...якщо зможуть
Міністр юстиції України Павло Петренко подав до Окружного адміністративного суду Києва позов про заборону діяльності в Україні Комуністичної партії Про це Петренко повідомив сьогодні на брифінгу в Києві, передає Еспресо.TV з посиланням на «УНІАН». «Мною сьогодні було прийнято рішення: підписаний і поданий позов про ліквідацію Комуністичної партії України", - заявив міністр. За його словами, позов вже зареєстрований. "І доказова база, яка нами була отримана, яка складає близько 129 сторінок письмових доказів, відеоматеріали, долучена до цього позову", - сказав Петренко. Він додав, що Мін'юст розпочав судовий процес про заборону КПУ у зв'язку з порушенням цією політичною силою низки положень закону(якого???). Нагадаємо, 18 травня голова Верховної Ради Олександр Турчинов направив до Міністерства юстиції листа з проханням розглянути матеріали щодо антиконституційної діяльності КПУ. ------------- От вже ці писаки...Тут ніби адекватніше. Ще б вичитати сам позов...
цих звинувачень достатньо шоб доставити сіманєнку в чемодані з так люто ненависної для нього капіталістичної Іспанії, і судити за законом військового часу..
Так я в курсі, але скільки тих, хто прочитав статтю знає? Ліплять "на коліні" журналюги, вчать суспільство, що тяп-ляп"Стук, грюк - аби з рук." то є норма...
---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ---------- про руский комунофашизм http://dv-gazeta.info/news/ostanovite-fashizm.html