Без коментів. На різдвяні пляцки і пампушки знову ту бидлоту запросіть, а вони вам потім ваших братів і сестер з розпоритими животами вишлють.
"Мій патріотизм не настільки всеохопний, щоби бути готовим до визволення донецького краю від ворожих загарбників", – написав нещодавно Тарас Прохасько, вербалізувавши позицію, яку давно потай або і відкрито зайняли чимало галичан. "Цей далекий схід. Українські солдати, якщо такі є, уподібнюються там на обмежений радянський контингент у одній із братських африканських країн. Їх там точно ніхто не хоче. Їх там, як в Афганістані, готові убивати ті, на захист котрих це військо піднялося і прибуло. На нашому далекому сході живе зовсім інший народ. Такий, якого ми, західняки, не можемо ні зрозуміти, ні прийняти, ні – тим більше – вважати за своїх. Гарні байки про соборність легко розсипаються, коли зустрітися з цими людьми віч-на-віч. Бо вони знають своє. І вони зовсім не подібні на нас".
Є такі собі Святослав Вакарчук і Руслана Лижичко. Лиш побачать тотих з іншого народу - зразу по кацапськи лепечуть свою гуманітарну мутотню, при чому вони можуть годинами торочити одне й те саме. А я лиш побачу когось з них, в ту ж секунду перемикаю. Як можна бути такими нудними.
В 90-их спілкувався трошки з ними. По руслані підтверджую, мені теж неприємна, ще тоді бела вже загнанною звіздонькою. Вакарчук норма, був навіть в його хаті на пекарській разок, але після виходу їх на кацапський ринок подобатися став все менше, хоча тут судити важко. З однієї сторони великий патріот і дійсно багато робить, з іншої слизько якось, з кацапом також заграває нехіло. Як от на недавньому концерті в Дортмунді під час майдану - очікувалось від нього більше.
Брехня абсолютна. У галичан позиція одна - Донецк Луганськ, Харків, Крим - українська земля незалежно хто і якої якості там живе.... Навіть як там будуть філіпінці то все одно ця земля українська. І якщо рускі полізуть на українську землю то Захід Ураїни - спустіє бо всі підуть в армію воювати на Сході України. Ті хто будуть кричати моя західна хата з краю - будуть названі рускими диверсантами і з ними будуть відповідні дії, але таких дуже мало і буде ще меньше.
Для галичан-українців інакше і бути не може. А хто проти, читайте Бандеру. А якщо читали, але не дійшло - то не це не українці.
Куме, ідиаліст форумної сотні, ади який легінь.) Є там тобі кому ві Львові кавалок хліба вкраяти і гальбу пива налити, чи всі поголовно вже місяць на югавастокі воюють?! Казочки тут не трави людям, а головне - не давай фальшиву надію пакаіщьогражданам югавастока. Ніхто за них воювати не піде, наварили гімна - хай розхльобують.
Пане Ким, відкрию вам істину - рускі полізли на українську землю вже давно. Відтяпали Крим, зараз воюють в Донбасі, вчорашні події в Одесі - то їх рук справа. Не думаю, що Захід України спустів. Але мене це цікавить менше. А більше цікавить інформація, в якому місці ви особисто зі зброєю в руках відстоюєте інтереси Сходу України? Якщо ні, то займатись балабольством - це дуже невдячна справа.
Ще раз усім трудовим мігрантам, які недогромадяни ні там де живуть ні там де родились. Західні українці вважають своїми землями не тільки Схід і Південь України, а і Холмщину і Лемківшину і Кубань, і Белгородщину. Тіж західні українці дуже добре розуміють що чим більша по території і по кількості населення держава тим вищий рівень життя для її громадян. Хто не розуміє тим окремо поясниться. Ніколи чехи чи мадяри не будуть мати вищий рівень життя ніж німці чи французи - тільки з однієї простої причини вони меньші. Україна має можливість стати третьою потугою в Європі і стане - треба тільки збудувати свою державу, яку ми фактично почали будувати три місяці тому. Через те всякі теорії про зменьшення території і населення України любим методом вважаю антиукраїнськими, які підіграють нашому ворогові Росії. У військовий час це називається диверсія і за це розстрілюють. А так як у нас напіввійськовий стан то пропоную модераторам тему закрити, а любого хто торкнеться цієї теми забанити на рік.
Україна мала цю можливість ще 23 року тому назад,але чомусь за весь цей час голосували за претендентів зі сходу з комуністичним або кримінальним минулим,потім забили Чорновола, партію НРУ розвалили,але в всіх бідах на сході були винні западенці бандери,а тепер коли фашик взяв схід за дупу то винні українці за кордоном
Західні українці теж не святі і наробили купу помилок - вчаться всі. Але "від Сяну до Дону" у нас в крові. А в кого це не в крові того "люструвати" і панькатись не будем
Это мне? Посмотрите профиль мой- где я нахожусь. По украински писать не умею, что пишете, в целом понимаю. И я за вас целиком и полностью. Российский лай практически не читаю(к русскому, как к народу, считаю- он никакого отношения не имеет), его мне и так в уши напихают. Ваши новости смотрю и вижу, как мне кажется, как есть. А есть очень нехорошо.
Ви так не комплексуйте, або спочатку спробуйте забрати в мене моє громадянство. За себе говоріть. Всі - не буває ніде й ніколи (с) левандівка А то нічо, що перші два місця по рівню життя у світі займають Норвегія і Швейцарія, статистик? Так-так, і зробити вигляд, що ворога не існує.