Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Почекаємо до референдуму 11 травня. Буду цілий день кулаки стиснутими тримати. Надіюсь буде гарний презент до моїх уродин...;)

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Педро, а що повинно відбутися в Україні, щоби Ви повернулись? Можете сформулювати?

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Україну мають розібрати сусіди. Галичину, зокрема, братня Річ Посполита. Автомобільний рух має бути переведений на правосторонній, а новорічні привітання читати англійська королева

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 3
  4. Як говорить народна мудрість: "Хто винен - невістка!")))) ну а татари чим вже ж вам так надокучили, рідненькі мої?)) на даний момент, краще дружити з ким завгодно, але не з москалями! Бо як показує досвід та історична довідка, найбільш підлішого, нахабнішого, а головне імперського і жорстокого народу ще не придумали, ніж Росія!) Слава Україні!):uaflag::uaflag::uaflag::uaflag:

• Подобається Подобається x 5
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я ж написав, Василю, почекаєм до референдуму 11 травня. Як тільки що, то відразу... А поки що... Як Україна і Донбас несумісні, тим більше я не можу жити в одній країні з представниками ДНР.
    Так що чекаємо...;)

7. Feba

Feba Well-Known Member

На початку заворушень в країні, коли ще вперше зелені чоловічки з"явилися в Криму, десь у ЗМІ я зустрічала статтю про те, що Крим, Харків та Донбас, а якщо зможуть то й весь "Ю-ВУ" віддадуть росії, бо на цих територіях традиційно немає підтримки для Йулі.
    Тоді я посміялася, бо у нас в Луганську ще не зустрічала людини, яка б хотіла приєднатись до росії, напевне десь є, але їх незначна меньшість.
    Крим віддали ( співчуваю адекватним кримчанам) на Донбасі підтримки сепаратистська ідея не знайшла у переважній більшості населення, отже кримський сценарій провести складно.
    У Луганську СБУ захоплене з 6 квітня(здали без бою та відкрили оружейку, напередодні завезши туда ще зброї- ту, що за день до цього правоохоронці відібрали у диверсантів) , не було жодної спроби зачистки терористів, навіть навпаки- влада дочекалась таки, що за допомогою громадян росії, через 2 тиждня після захоплення СБУ, ця гидота розповзлась по місту й захопила адмінбудівлі, отже зачистити стало набагато складніше.Правоохоронцям був дан наказ не стріляти. І нарешті влада зітхнула з полегшенням- штурму не буде, Луганськ здали.
    В цей самий час по ТБ і в інтернеті одна за одній з"являються статті про те, що Донбасс треба віддати, бо тут купа проросійскі налаштованіх громадян, які є великим тягарем для для України ( от так раптово споконвічні українські території , чорнозем та сланцевий газ,а такой східні українці стали тягарем для країни ) Сьогодні відкрила ноута і перша стаття на укрнет-
    Ціна Донбасу http://tyzhden.ua/Politics/108355
    А українці на Сході, все ніяк не погодяться з тим щоб їх здавали.. все чомусь чинять опір, виходять на мітинги, зривають плани більш-менш мирної здачи своєї території окупанту. Вже й катували і вбивали. а все ще брикаємось
    В Стаханове депутаты сорвали попытку назначить референдум о статусе региона http://www.rbc.ua/rus/news/politics...veta-sorvali-popytku-naznachit-01052014105700
    Напевне в найближчий час влада терористи напрвлять до Стаханова своіх бійців, щоб і в тому місті зробити для ТБ гарну картинку розгулу сепаратизму.
    Сценарій Юлі та путлера? чи тільки путлера але за підтримки правлячої зараз Йуліної партії? Зірвати вибори, викинути на сміття 10- мільонів життів ( Крим+Донбас) а може й більше, якщо Коломойський не зможе відстояти Дніпропетровськ заради крісла президента?
    Я вражена, як активно ЗМІ почали розкручувати тему відокремлення Донбасу заради збереження решти України ( хіба ми не Україна?) і не менш вражена, як декотрі українці підтримують це гасло.. Ви бажаєте замість великої держави, яка може стати могутнім лідером у нашому регіоні залищити ЗУНР з трьох областей, якщо путлер не зупинниться на Донбасі? Правоохоронці та військові волають до влади- зніміть цю холеру авакова! дайте дозвіл на застосування зброї, але ні, поки що зняли тільки Тенюха, який бився з турчиновим за дозвіл на опір проти зелених чоловічків..
    на жаль, на хвилі Майдану до влади прийшли зрадники

• Подобається Подобається x 2
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Клятий югавасток знову все зливає і шукає винних в своїй генетичній ненависті до майданів...
    Ті українці, західняки в основному, вчергове врятували ситуацію, піднялися, вигнали бандитів, взялися будувати дійсно нову країну: так ця гангрена під крики бєркут закликала колорадів і путіна з танками, розкарячились раком перед кацапами, вчергове пересрали Україні ВСЕ - а тепер мають ще наглість будувати цілу істеричну кампанію, що їх мовляв бросілі і зрадили. Тепер, бачите, вони раптом Україна.
    Регіон-шльондра, прокляття України. Голосуйте і валять нафік швидше, українці благодарствінний молебень відправлять.

9. Feba

Feba Well-Known Member

правила форума

10. Samojlovu4

Розпечатай то в форматі А3 собі і еліці, і вйо одна в данетск, а друга в славянск перед тими гопніками пальчиками покивайте, розумниця.

• Подобається Подобається x 1
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Звертаю Вашу увагу на те, що на форумі присутні модери.

Підтримую на всі сто.

Не кажу, що всі, але адекватних одиниці.

12. Letunka

Letunka Well-Known Member

Так, у Донбасі меньше патріотів і просто свідомих громадян, ніж на Галичині. Але це не означає, що потрібно взяти і віддати свою територію, бо у ла-ла-ла імперський психоз почався. Навпаки, зараз у східняків відбувається прозріння, принаймні у пасивних, чи тих, хто був аполітичним, нейтральним. Як би це пафосно не звучало, але там зараз переломний момент у свідомості вже відбувається. Тому все-таки потрібно їх підтримати нині, дати посил, що решта України виступає за них і разом з ними. Ось тут, до речі, дуже вірно написано про урок для Донбасу.
    Ви можете заперечити, мовляв, а навіщо це нам, нехай хоч гопки скачуть, це їх життя. І що в головах там суцільний хлам і все українське для них чуже. Але, на мою думку, ми всі разом поступово зможемо знову прищепити щиру любов до України, наіональної культури, нормальних цінностей. Просто не відступати від такого направлення.
    Ви так само можете сказати, що це не спрацює. Але я переконана, що має, коли є єдина політика на українізацію. Наприклад, взяти Київ двадятирічної давнини. Почути українську на вулиці це було щось накшталт побачити живого слона взимку посеред площі. Тобто дико і незрозуміло, перехожі могли обертатися і навіть казали "хахол". Нині - українську чути всюди і це не викликає подиву, а, навпаки, у більшість дуже приязно відповідає і щиро спілкується.
    Іншими словами, веду до того, що Донбас - це теж частина України, хоча і проблемна, і малосвідома.

13. Samojlovu4

Ага. А сонце насправді квадратове.
    Радий, що вас, таких наївних і недалекозорих, все менше і менше.
    Україна ще пару десятиліть стагнації, якщо даунбас залишиться, не витримає. Любите данєтск - підіть і розкажіть то їм особисто, прапор в руки.

14. GeraST

GeraST Well-Known Member

https://www.youtube.com/watch?v=fNQXhyes2k8

В 1939 уже был один молебен? Ведь так.... Тупчинов форева.....

15. Letunka

Якраз розказую особисто, у мене і там теж є родина. Шахтарськ та Макіївка. Після Майдану і після останніх тижнів всіх подій там вони дійсно почали тверезо переосмислювати своє існування (власне існування, а не життя) за минулі 20 років. Повірте, це дуже важко признатися самому собі, що був сліпим бовдурем і тепер потрібно вставати та виправляти ситуацію.
    І ніхто навіть близько не хоче до Росії.
    І от, коли почалися проблиски на свідомість, починається - Донбас не потрібен, нехай йдуть і решта бла-бла.
    Розумієте, Донбас нині, це як проблемний підліток, який заперечує розумні поради, залежний від певної гидоти і нахапався "правди життя" з вулиці. Але ж це не привід його викидати на вулицю?

16. Samojlovu4

Добре, переконали.
    Через вашу цьоцю в Шахтарську, яка за один день стала украiнкою, ми залишемо данбасс в складi Украiни, готовi далi iх терпiти наступнi 30 рокiв, готовi визнати що ми iх зрадили i загладимо нашу вину сповна, також готовi терпiти наступних добкiних, яких нам вибере цей регiон.
    Ми покаемося перед данбасом. Прости нас, батько данетск.

Звоню Авакову, хай починае конкретне АТО в Сласравську.

17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Причому історично. І це в 17-18 сторіччах не заперечували.
    Історики РІ історію вигадували и перешивали, а от у наукових, етнографічних, георгафічних книгах і часописах того часу є бугато правдивої інформації. На жаль її накопиченням і аналізом ніхто не займається. На жаль (росіяни можуть знищити і це...).

З книги 18 сторічча, зверніть увагу на територію і її підпорядкування:

А це з передмови до передруку цієї книги вже у 19 столітті:

Північний Донбас відносився до Слобожанщини, там і сьогодні багато україномовних.

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

даруйте мені, це не я придумав, слова Латиніної)
    [CENZ]
    Луганда и Донбабве
    [/CENZ]

19. Feba

Feba Well-Known Member

:)))
    зараз на жаль так і є

20. Letunka

Я розумію Вашу праведну злість, можливо, гидоту до східняків через їх частково твердолобість, частково стадний інстинкт. Мені теж іноді кортіло сказати пару лагідних тамтешнім розумникам і розумницям. Але давайте будемо розумнішими і власним прикладом далі показуватимемо, що таке бути гідними громадянами своєї країни.

Чого ж Ви раніше не дзвонили? :)

а де твій аватар? :)