Все правильно - цим окозамилюванням і, вибачте, дитячими думочками вже мало кого переконаєте. Люди самі бачать і роблять висновки. Розумнішають. Якби вас в бундесі хватило на щось більше ніж упейр-медхєн, шафнули би може в уні BWL повчити принаймі - то не писали би тут про вбивство економіки і не ятрили би тут про бундеси-шмундеси дурниці. ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- О, і хуліган гляди стрімко мудрішає.))
Повчу, можливо, як матиму люст, вунш і фрає цайт. Ви теж повчіть собі щось, для загального розвитку. Вік живи - вік учись.
Благеньке поні, ви мені скажіть - вам кацапських тролів мало?! Якого фіга ви своїх баните, той чарівник правдою не вгодив, чи просто під гарячу?! Ділом би зайнялась, оце дійсно наділили повноваженнями щастячко... Просто по гілках пройдіться і каців заблокуйте хоч трохи.
не йди на фейсбук!!!!111один минулого разу ти вадіма тітушка додав у друзі)))) а форум не для переконування, а для спілкування!
О, василько з конопель! А він?! Ади, в найбільшого зрадника - зрадницький гострів жовтосиній. Пурядок.
Ні, звісно. Ви просто заходите сюди, щоби розказати, що всі жінки - шльондри, югавасток - гангрена, а всі форумляни - дурні, лише Ви один мудрий Успіхів у цій нелегкій праці.
Пані Маряна, а навіщо переконувати? Ось хотілося б вас переконати. Не думаю, що ви проти процвітаючої української держави. А ви бачите, що 23 роки вона гнила головним чином через донбас і інші люмпенські райони. Бачите, їх ці 23 роки ні в чому не переконали. І коли побачили, що їхня влада врізала дуба, вирішили створити ДНР. Ну і слава Богу!!! Тепер є в України шанс! І знаєте, якби вони обявили банківський рахунок, вислав би на допомогу республіці один-два фунти. Чого не пошкодуєте на добру справу...
Звісно, я хочу процвітання своїй державі, і Донбас не ідеалізую. Просто я переконана: втрата державою своїх територій є початком її кінця. Дай Боже, щоб я помилялася.
Гарантую, що ви помиляєтесь. А за "свої" території? Вони де-факто ніколи не були нашими. Навпаки, вони тягнули Україно назад в совок, на дно. Своїми бандитами, рейдами, масовим голосуванням за комуняк і гопоту. Андрухович і Рябчук ще 10 років тому казали відтяти той гангренозний хвіст. На щастя, він сам по собі відтявся...