что и требовалось доказать после аннексии Донбасса станет вообще супер-удобно, лишнюю раскладку можно будет удалить за ненадобностью (кстати, смотрите, опять сообщение на русском в украинской раскладке )
После аннексии Донбасса будет другие аннексии... Увы.. Так что у Вас будет еще не один повод для радости.
ну, не треба вже аж так, повода для радости не наблюдаю але російськомовним стане жити легше... удобнее
а я дуже сподіваюся на те, що дончани врешті-решт згуртуються і дадуть тягла тій сепедерасні а може з часом і решті уродів -- з партії районів
Літери и,і,є,е,ы замість української "и" автоматом тикаєш "і", бо пальці пом"ятають що "и" саме там ( російська "ы") потрібен деякий час, щоб звикнути, так само "є"-"е" не дождетесь ( російською, бо з анекдоту цитата)
Цілком поділяю такі сподівання, хоча, якщо чесно, надії мало Бо як вибори, то 80% (чи більше) за ригів і комуняків. А як сепаратистський шабаш, то "у нас 80% нормальные, мы за единую Украину, спасайте нас!!!" От саме час прийшов довести, що ви нормальні і що ви за Україну
Як бачите, у мене ніяких проблем і з українською. У моєму оточенні немає людей, для яких українська некомфортна. Я вже писала - от переїду до Львова, буду спілкуватися виключно українською
ну я би все таки робив би поправку на фальсифікації була ж інфа до порівняння, що у двох сусідніх дільницях виходили різні дані буквально протилежні тільки на одній голова комісії з партії районів, на сусідній був не з неї ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ---------- хороша думка) забирайте зі собою усіх адекватних дончан теж) лишимо пукіну тільки неадекватів
я не знаю жодну людину серед свого оточення, яка б голосувала за ригів чи овоча навіть навпаки- є в нас у місті таке підприемство - "не напишу назву, щоб людину не підствляти", працівників там десь 2-3 тисячи і перед виборами володар підприємства проводив зустріч з усіма робітниками і навіть оплатив день виборів як робочий тим, хто піде на дільнички спостерігачами- аби слідкували щоб на користь яника не кидали зайвих бюлетенів, але.... ...підтасовування страшне на сході було овоч і так набрав би більшість на сході, але не таку і перегони без підтасовування не виграв би
хтозна в нас тут народ взагалі дуже аполітичний та й овоч як прийшов до влади відразу змінив свое ставлення до ЄС та рашки, я була дуже здивована, помятаю- ще й подумала- який молодець, наобіцяв ватникам дружбу навік з москалями і відразу як прийшов до влади повернувся до путлера спиною.. .. а потім почалося- податковий закон, мовний закон..
А хто вам сказав, що мовчали? Кричали, волали, але нас не чули... От і замовкли.. Бо київська влада полюбляла гроші, а Донбас міг давати багато грошей, дуже багато грошей. Пане MARTINI, на жаль, мало хто за межами Донбасу знає, що тут відбувалося. Більш того, мало хто хотів би розібратися, що ж тут коїлося...
Піпець - знову бідних донбасян ніхто не чув, а вони волали бідачки.... То вже стає смішно. Більшої арогантності та наглості, ніж наш(щиро надіюсь що скоро - вже не наш) "коханий" югавасток важко собі уявити... Адміні - знімаю бейсболку. Бачу, починає доходити потроху.
Київ. Берег Дніпра. Потопаючий репетує: - Помогите, помогите!!! На березі стоїть дядько з вусами і говорить потопаючому: - Краще б ти, синку, вчився плавати, аніж отої псячої мови.
Ладно, не дивуюся людям в бундесі, яких будь-яке шматування України не зачепить і на їх життя не вплине. Але ті, хто живе тут, невже ви думаєте, що на Донбасі все зупиниться? Що наступними не будуть Херсонщина, Миколаївщина, що можлива закидка легітимного в Київ? Що подальший дерибан територій та дроблення дощенту вб"ють нашу і так знесилену економіку? Що і території держави, і патріотично налаштовані "східняки" гроша ламаного не варті - головне, щоб Південь і Схід пішли геть? Це жесть, звісно. Але кого я тут переконаю
Зупиниться рівно там де люди зупинять. А що тут можна зробити, поїзди дружби відправляти? Хтось писав: Не знаю чого боюся більше, що Донбас вийде зі складу України, чи що Донбас залишиться в складі України. І то таки, холєра, чиста правда.