Маєте такий сумний досвід? Я не збираюсь давати звіти, але скажу одну річ - я тут, у чужій державі, відчуваю себе більш повноцінним громадянином, ніж моя мама у моїй рідній державі. В мене моє рідне в Україні. Хто б на престолі не сидів. Нащо мені ще "чужого рідного"? Ви не розумієте, що держава Україна потрапила в таку ситуацію саме через те, що її громадяни ніколи не були повноцінними громадянами? Що вони самі довели Україну до такої ситуації? Ви справді не розумієте, що мати таких правителів, як був останній, мають лише громадяни України і ще декілька країн третього світу? Не розумієте, що лише український народ дозволяє своїм правителям сісти на шию і звісити ноги? Ви щось не те читаєте, або в Європі ніде не були довше, ніж два тижні.
Отработают россияне Донбасс (они не расчитывли, что тут будут определенные солжности, потому пришлось задержаться), появится причина поговорить о Черкащине и Полтавщине... Хотя придется до этого обсудить Херсонщину и Николаевщину.... ((((
Forpost, не стоит уподобляться Азирову - пишите по-украински Якось вже пояснювала, коли я на форумі під час роботи, то пишу російською, щоб не переключати клаву і менше помилятися. І друкую я російською швидше, бо, як правило, з російськими текстами працюю).
слабувата відмазка. Вас тут таких вже декілька. "Я пишу по русски бо так бистрєє". Так ви ніколи і не навчитеся української, якщо будете писати російською бо вам так бистрєє
добре, буду друкувати українською, але тоді вибачайте за помилки, бо пальці звикли до російської розкладки і набагато легше писати українською, ніж друкувати ---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ---------- мабудь треба ставити в ігнор сепаратистів- розколоти країну вони не зможуть, але настрій псують..
Це їхня метода. Вони готові половину України віддати в "ігнор", аби тільки на їхньому хуторі все було виключно по їхньому. А ворога треба знати. Тому вивчати.
MARTINI, це не відмазка, а реалії життя. Бо я років 30 друкую виключно російською. Вже швидкість українською не дожену. За компом я працюю, розмовляю по телефону, спілкуюся з колегами - все російською. Є хвилинка - переходжу на форум. Розкладка у мене постійно російська, мені так зручно. Не бачу у цьому криміналу. Є можливість - друкую українською. Мову знаю з дитинства, читаю російською і українською з однаковою швидкість, навіть не пам*ятаю, на якій мові я прочитала свою першу книжку, бо це було ще до школи, і вчилася я читати самотужки Але все своє життя мешкаю у російськомовному середовищі. От переїду до Львова, буду спілкуватися українською
а я, коли треба написати російською, без проблем переключаю раскладку и печатаю на русском. Причем скорость набора на русском и украинском одинакова. Это при том, что в реале я не использую русский язык вообще никогда. А друкую всліпу. Не розумію, як може бути швидкість нижча, всі літери на своїх місцях. От з латинкою напряг, доводиться постійно підглядати на клавіатуру
Ясно одне - замicть того, щоб робити майдан i вимiтати самим смiття зi своэi хати, югавасток сидить по хатах i тупо кричить "рятуйте, браття". Бiльше того - вони всi цi тижнi шукають, на кого вину звалити. Мало того що Украiна терпить iх всi 23 роки i несе на своему горбi, так тепер захiдняки ще винуватi, що iх зрадили. Воiстину проклятий регiон - робiть швидше референдум та валiть нафiк i з кiнцями, а решта Украiни нарештi викарабкуватись почне.
MARTINI, я тоже печатаю в слепую. Но у каждого свои тараканы - вы печатаете с одинаковой скоростью, я нет. Кроме того на форуме разрешены два языка, не так ли? А потому тексты по-русски нарушением не являются. Каждый может писать, как ему удобнее. В данной ситуации, как мне кажется, важнее отношение к мове. А у меня оно очень положительное.
Вот и не нужно было этих реверансов, типа я вся такая, но вот долго переключать раскладку. Есть время, украинская раскладка, нема часу - російська.
VasMT, Но это правда. У меня такой ритм работы, что мне ДЕЙСТВИТЕЛЬНО это не очень удобно. Это так сложно понять? Без реверансов?
старезна програма кейсвічер (не пунто!) автоматом перемикає три мови: українську, англійську та північно-східний ділект української))) можна налаштувати гарячу клавішу для швидкого перемикання мов (наприклад у мене правий контрол)
да фигня полная, и ОТМАЗКИ. Вот обратите внимание, данное мое сообщение написано на русском, и мне даже не пришлось переключать раскладку! Тут нет ниодного русского символа. И таких сообщений можно написать миллион! Так что не нужно про удобство-неудобство. Не на китайский же переходите!
А я и не сомневался в Вашей честности. Поэтому и говорю, что не надо было тут рассыпаться в извинениях, что, мол, так вот мне не с руки. Обстановка не та. Как только фраза построена так: я так люблю, уважаю, горжусь, но не понимаю, не умею, не могу, не будете-ли столь любезны объяснить мне..., это, за время массового паломничества сотрудников Детского Мира на ЛФ, начало вызывать неприятие, до выраженной агрессивности.
Да, думайте, что хотите. Я уже устала от наших зарусских орков, которым хоть кол на голове теши, а они свою линию гнут: "я прав, И чё ты мне рассказываешь, все именно так, как Я считаю"... Я буду писать, как мне удобно. На этом все. ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- Да как-то хотелось по-человечески...