Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Маєте такий сумний досвід? :) Я не збираюсь давати звіти, але скажу одну річ - я тут, у чужій державі, відчуваю себе більш повноцінним громадянином, ніж моя мама у моїй рідній державі.
    В мене моє рідне в Україні. Хто б на престолі не сидів. Нащо мені ще "чужого рідного"?
    Ви не розумієте, що держава Україна потрапила в таку ситуацію саме через те, що її громадяни ніколи не були повноцінними громадянами? Що вони самі довели Україну до такої ситуації?

Ви справді не розумієте, що мати таких правителів, як був останній, мають лише громадяни України і ще декілька країн третього світу?
    Не розумієте, що лише український народ дозволяє своїм правителям сісти на шию і звісити ноги?
    :)))

Ви щось не те читаєте, або в Європі ніде не були довше, ніж два тижні.

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Отработают россияне Донбасс (они не расчитывли, что тут будут определенные солжности, потому пришлось задержаться), появится причина поговорить о Черкащине и Полтавщине...
    Хотя придется до этого обсудить Херсонщину и Николаевщину.... ((((

4. MARTINI

якщо чесно, я не бачу взагалі жодних складнощів. Скоріше навпаки

5. Forpost

Forpost Стоїк

а хрен ым москалям на рило

6. ELiKA

Forpost, не стоит уподобляться Азирову - пишите по-украински :)

7. MARTINI

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Такий варіант не підійде, розумнику?

9. Feba

Feba Well-Known Member

добре, буду друкувати українською, але тоді вибачайте за помилки, бо пальці звикли до російської розкладки і набагато легше писати українською, ніж друкувати :pardon:

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

мабудь треба ставити в ігнор сепаратистів- розколоти країну вони не зможуть, але настрій псують..

10. VasMT

Це їхня метода. Вони готові половину України віддати в "ігнор", аби тільки на їхньому хуторі все було виключно по їхньому. А ворога треба знати. Тому вивчати.

11. ELiKA

MARTINI,

12. MARTINI

• Подобається Подобається x 5
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ясно одне - замicть того, щоб робити майдан i вимiтати самим смiття зi своэi хати, югавасток сидить по хатах i тупо кричить "рятуйте, браття".
    Бiльше того - вони всi цi тижнi шукають, на кого вину звалити. Мало того що Украiна терпить iх всi 23 роки i несе на своему горбi, так тепер захiдняки ще винуватi, що iх зрадили.

Воiстину проклятий регiон - робiть швидше референдум та валiть нафiк i з кiнцями, а решта Украiни нарештi викарабкуватись почне.

14. ELiKA

MARTINI,

15. VasMT

Вот и не нужно было этих реверансов, типа я вся такая, но вот долго переключать раскладку. Есть время, украинская раскладка, нема часу - російська.

16. ELiKA

VasMT, Но это правда. У меня такой ритм работы, что мне ДЕЙСТВИТЕЛЬНО это не очень удобно. Это так сложно понять? Без реверансов?

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

18. MARTINI

да фигня полная, и ОТМАЗКИ. Вот обратите внимание, данное мое сообщение написано на русском, и мне даже не пришлось переключать раскладку! Тут нет ниодного русского символа. И таких сообщений можно написать миллион! Так что не нужно про удобство-неудобство. Не на китайский же переходите!

• Подобається Подобається x 3
  19. VasMT

А я и не сомневался в Вашей честности. Поэтому и говорю, что не надо было тут рассыпаться в извинениях, что, мол, так вот мне не с руки. Обстановка не та. Как только фраза построена так: я так люблю, уважаю, горжусь, но не понимаю, не умею, не могу, не будете-ли столь любезны объяснить мне..., это, за время массового паломничества сотрудников Детского Мира на ЛФ, начало вызывать неприятие, до выраженной агрессивности.

20. ELiKA

Да, думайте, что хотите. :give_rose:
    Я уже устала от наших зарусских орков, которым хоть кол на голове теши, а они свою линию гнут: "я прав, И чё ты мне рассказываешь, все именно так, как Я считаю"...
    Я буду писать, как мне удобно. На этом все.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Да как-то хотелось по-человечески... :pardon:

а де твій аватар? :)