Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Альо, Ви про що? Застряли десь в дев'яностих?

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти свої перше включи, на тебе з Нотоцо еміграція дуже плачевно діє, практично вижили з розуму, не пиши цю херню шо ти тут пишеш, а то я буду думати шо діяспора всі пришелепкуваті.

3. kym

kym Well-Known Member

про те що ви ніколи не будете повноцінними громадянами у чужій державі і казати що це моє рідне. Ви ніколи не будете вести себе так як хлопці з Небесної сотні. Якщо держава в якій ви зараз живете попаде в ситуацію як зараз Україна ви просто втікнете звідтам і корінні громадяни країни де ви зараз перебуваєте знають це і через те можуть удавано усміхатись до вас на вулиці, але ніколи вас не визнають своїми. Перебіжчиків, переселенців, і всяких інших мігрантів не люблять ніде.... ні в Африці ні в Європі.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Це ви не розумієте - і вам все одно. Ви ще недавно проповідували Україну по Збруч, а Дніпропетровськ і Херсон доказали що вони Україна..... Схід також докаже що він Україна..... хоча пощо це я вам..... можна доказувати людині яка має хибну думку на основі неправдивої інформації.... але людині яка має завдання пропагувати розкол України - немає сенсу

• Подобається Подобається x 3
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ще раз бонусом для бiдного Джекi, iснують два варiанти:

1. залишаем данбасс - залишаемось в срацi
    2. данбасс в сраку - шанс для решти Украiни на достойне життя вже через десяток-другий рокiв.

Джекi, та постав нарештi мене в iгнор.)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не можу з цим цілковито погодитися, бо є країни з кількістю мігрантів 40-60% населення, не любити мігрантів у країні мігрантів втрачає сенс. Це інший просто ступінь глобалізації, є величезна кількість людей змішаних рас і національностей.

В цілому поняття патріотизму вигадали політики і вожді, для кожного окремого індивідууму воно абстрактне. Яка різниця в якій точці земної кулі ти прожив, тобі треба не впасти в затьмарення душі це раз і просто мати гідні умови життя це два. Потратити все життя на викидання сміття живучи на смітнику є ірраціонально потраченим часом. В любий момент ти можеш покинути своє теперішнє тіло через різні обставини - і хто зна де ти опинишся, може на місці колишнього ворога, все абсолютно відносно.

6. Feba

Feba Well-Known Member

Самойлович, вы колорадскую ленточку не забыли снять прежде чем на форум зайти?

7. Samojlovu4

Ой, джекi - та ти ще й буддиста...))

Феба, ця свята стрiчка, за яку нашi дiдиваiвалi, в мене в машинi на дзеркалi вже кiлька рокiв висить. Я ii навiть в туалетi повiсив.

8. Feba

Feba Well-Known Member

самое место...заодно и "руССким духом" насладиться можете

9. kym

kym Well-Known Member

Не зовсім - це природний стан людини. Політики тільки наділи на це своє формулювання. В первіснообщинному ладі політиків не було але патріотизм за племя був. А глобалізм - це певний ступінь розвитку суспільства - так як феодалізм чи капіталізм. і власне глобалізм може існувати тільки при відсутності патріотизму = націоналізму. Через що і глобалісти головні борці проти патріотизму =націоналізму. Але боротися проти природнього стану людини марна справа. В якийсь момент глобалісти десь може і виграють але в стратегічному плані ні..... бо тоді треба змінити природній стан людини - а це може тільки Бог

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це просто звичка до певного укладу життя. Я не звик їсти рис паличками, тому з мене кепський японець.

Глобалізм не заперечує патріотизму. Але поскільки як я вже казав багато людей просто вже не самоідентифікуються як конкретна національність чи раса, то націоналізм просто розчиняється в повітрі.

Перший раз таке чую.

В мене протилежна точка зору. Богу нічого не треба міняти, Бог створив людей однієї національності, вони самі пересварилися як ви пам'ятаєте на будівництві Вавилонської вежі. І глобалісти уже виграли давно, тому що світ користується глобальними продуктами.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Патріотизм ≠ націоналізм.
    Патріотизм ≈ націоналізм.

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Таке враження, що Ви та таки як Ви зробили ласку мешканцям Заходу, а зараз шукєте крайнього. Не треба бути інфантилами :nea: Кожен сам вирішує, кого йому підтримувати.

13. Wili

Wili Well-Known Member

Судячи з подій останніх тижнів це питання вже вирішене, просто йде формування громадської думки.

14. Samojlovu4

Вони пострiляли Майдан - на наступний день весь Киiв вийшов.
    Ну, i де той данетск, котрий порожняк не гоне?!
    Гнилий, зрадливий югавасток. Вони 23 роки керували i зробили з Украiни колумбiю, а тепер нате - рiжуть та знищують украiнцiв, ще й кличуть кацапа з танком. Де твiй розум, украiнський народе.

• Подобається Подобається x 2
  15. Rondg

Rondg New Member

Нельзя отдавать Юго-Восток Украины России, надо строить Европейское госудаство и поднимать нашу экономику!

• Подобається Подобається x 3
  16. Lucilla

Lucilla New Member

пфф....тут впору уже за Северо-Восток переживать.:crazy:

17. Samojlovu4

Ги. Тепер югавасток вже починае строiти, коли жопа на горизонтi замаячила.)

18. Forpost

Forpost Стоїк

та ту вже запізно рів копати ,і засипати його дустом ,колоради вже сунуть і сунуть,путлер випустив три мільярди колорадських стрічок до москальської перемоги,найшов три мільйони учасників ВВВ з них 300 тисяч в Криму і на юга -вастоке
    ПисИ до сьогодні не вірив що східна Україна стане москальською,тре відрубувати ту гангрену http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2722421&postcount=2165 ,згине вся нація

19. Lucilla

Lucilla New Member

То, что нас отдают, мы уже давно поняли.
    Это понятно по тому, как несколько десятков гопоты входят в админздания без проблем; по тому, как спокойно милиция стоит и смотрит, как та самая гопота избивает не только участников митинга за Єдину, но и прохожих, подвернувшихся под руку.
    Но мое личное впечатление, что касается Харькова: не власть главный враг, не Путин, а сами люди, харьковчане. Несколько сот бандюков стоят погоду в 1,5-миллионном городе.:facepalm:

20. Samojlovu4

Ха - iменно!
    Хоч один розумний вiдгук зi сходу.
    Тепер iжте югавасток, хоч подавiться. Чорний совок, населений аморфним плебсом.

а де твій аватар? :)