Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Де я говорив про порятунок саме вiд кремлiвськоi окупацii?!
    Додумувати та перекручувати чоловiку будете.
    Якби не захiдняки, ви би вже в 91-му всю Украiну просрали, не кажучи про череду майданiв, революцiй та подiбних кучмогетiв, що створювалось та пiдтримувалось саме галицькою кров"ю.

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Елiка, вам юлити не пасуе.... Самi в курсi, що в кожного своя доля.
    В мене хоч паспорт украiнський був, е i залишиться, а от який у вас буде чере мiсяць - то ще питання.

• Подобається Подобається x 4
  2. Feba

Feba Well-Known Member

а нам больше ни кто никогда не угрожал и не захватывал ( османскую империю не считаем- там были обоюдные пинания)

жене своей расскажете, а мне все равно как у вас тюбетейка одета

Результаты голосования по регионам ( Референдум 1991 года):
    Регион «Да», % Крымская АССР 54,19 Винницкая область 95,43 Волынская область 96,32 Днепропетровская область 90,66 Донецкая область 83,90 Житомирская область 95,06 Закарпатская область 92,59 Запорожская область 90,66 Ивано-Франковская область 98,42 Киевская область 95,52 Кировоградская область 93,88 Луганская область 83,86 Львовская область 97,46 Николаевская область 89,45 Одесская область 85,38 Полтавская область 94,93 Ровненская область 95,96 Сумская область 92,61 Тернопольская область 98,67 Харьковская область 86,33 Херсонская область 90,13 Хмельницкая область 96,30 Черкасская область 96,03 Черниговская область 93,74 Черновицкая область 92,78 г. Киев 92,87 г. Севастополь 57,07 Всего 90,32

• Подобається Подобається x 2
  3. Samojlovu4

Ця феба тупо не вдупляэться в тему.)))

4. Feba

Feba Well-Known Member

Samojlovu4, похоже вы главный сепаратист на этом форуме

Останнє редагування: 28 кві 2014
    • Подобається Подобається x 5
  5. Samojlovu4

Вау, збагнула накiнець.)

6. Feba

Feba Well-Known Member

ну так может.. чемодан-вокзал- ...хз куда? ;)

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Він вже не в Україні :)
    Феба, головні форумні сепаратисти давно не в Україні живуть :)

П.С.
    Зараз Самойлович видасть черговий перл про поні, любить він цих тваринок :mocking:

• Подобається Подобається x 7
  8. kym

kym Well-Known Member

чомусь у них всіх ІР або російське, або російського консульства десь там, або ховають програмно. а кричать що українці з крові і кості. Ця замаскована зараза ще гірша як відкритий ворог. Недаром військовий чужої держави у формі своєї армії вважається воєннополоненим, а військовий чужої армії в цивільному вважається злочинцем і судять по кримінальному кодексу

9. Feba

Feba Well-Known Member

ааа))) спасибо, буду знать, что это товариСЧ из тех, кому издалека "лучше" видно как нам жить в Украине ))

..пониплей? :mocking:

10. Samojlovu4

Ви би зiбрали ще пару югавасточнiкафф i вийшли то до ОДА кричати - гляди, толку би бiльше було.

11. Feba

Feba Well-Known Member

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не в Україні, і хоч я не сепаратист, і хотіла б, аби Україна залишилась єдиною і неділимою, твердо переконана, що без Заходу України б не було давно, і не знаю, чи все-таки Захід не мазохіст, якщо 23 роки боровся за державу, а тепер мусить ще й слухати, що він Сходу (Півдню) винен, і як Захід про Схід (Південь) не дбав.

Тепер наївні сеператисти сподіваються, що рай настане, як тільки отримають російські паспорти від дяді Пу, і що дядя Пу про них буде піклуватись.

Бог в помощь.

• Подобається Подобається x 5
  13. Samojlovu4

Та не кажiть, я вже й не знаю, коли той народ нарештi мозги включе.

14. kym

kym Well-Known Member

От ви і є той народ який ніяк не може включити мозги і миє туалети кожному хто дасть ломаний гріш. Українці давно включили мозги і будують власну державу не дивлячись ні на що. Трудно йде але збудуєм

15. Samojlovu4

Ну то шо скажете куме, будете з кримам і данбасам тоту Україну будували?

• Подобається Подобається x 1
  16. kym

kym Well-Known Member

Будемо але без вас. І Крим в росіян назад заберем і Донбас не віддамо. Росіяни навпаки помагають ліквідувати своїх агентів і 5 -ту колону. Невже ви думаєте що ті що бігають зараз по Сходу з рускими прапорами просто так залишаться.....Їх або постріляють або посадять, або кому вдасться то в росію втікнуть - як би там не було а в Україні їх не буде, а Східняки будуть кричати "Слава Україні" так як зараз кричать і в Херсоні і в Запоріжжі і в Дніпропетровську. А ще 3-4 місяці тому це здавалось неможливим

• Подобається Подобається x 4
  17. iso

iso Well-Known Member

Я радий за ваш оптимізм. але боюся, що він безпідставний. Крим ми програли. Так, ми будемо декларувати його і татарскість і українскість... А караван буде собі йти. Щось може змінитися хіба за розпаду росії. І думаю - на разі треба дати собі спокій із Кримом. Звичайно, робити заяви, вести перемовини, інші дипломатичні дії... Але в першу чергу думати, як не втратити Схід.:sad:

18. Samojlovu4

Куме, я собi це заскрiню.))
    Думав, ви не такий дiтвак.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Насамперед треба думати щоб не втратити Україну. І слава Богу, контури тої України потрохи вимальовуються. Втратили Крим? А він колись був українським? Майже втратили проклятий данбас. І баба з воза...
    Україна очищується від гангрени...

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Думаєте він не може зрозуміти реальної ситуації? Ні він не хоче. Бо йому то все до одного місця. Отак, аби сказати як в бочку пукнути.:sad:

20. iso

iso Well-Known Member

Якщо Ви маєте на увазі україномовним - ні. Якщо українським в значенні частини держави України? То вже 60 років. А ск. років повинна перебувати Земля в складі держави, щоб стати частиною тієї держави? Галичина перебуває в складі України 75 років. Цього достатньо, щоб бути частиною держави України?

а де твій аватар? :)