Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Bastard

Bastard Well-Known Member

Якщо після злиття Данбасса буде і далі ловити, то Турчінова і Ко. на палю.
    П.С. що Ви від нас хочете ? щоб ми приїхали до вас, і вигнали цю наволоч !?
    95% данбассян хочуть в смердячу паРашу, туди їм і дорога.
    Ванюча худоба, котра перекривала дорогу військам, котрі їхали їх же і захищати.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І глибоко помиляєтесь.
    Він, і йому подібні "щедрі" розбазарювачи українських земель, давно здриснули з України в Забугорію. Їм на Україну чхати. Бундесовський пачпорт гріє краще, аніж "дым Отечества".

• Подобається Подобається x 1
  3. Feba

Feba Well-Known Member

Крима для цього замало?
    хочу щоб ви не підбурювали народ на злив Донбасу

ізвідкіля ви взяли 95 відсотків??? кісєлєв підказав? 70% мешканців сходу проти приєднання до рашки! але в СБУ арсенал зброї, яким можна озброїти маленьку армію, що мені робити? двоїх вже виловили з Донця з ознаками катувань, та розпоротими животами..
    що неозброєні мешканці міста можуть зробити против АК, РПГ та кулеметів?
    де наша армія? на що збирали гроші смсками? навіщо нам взагалі армія та спецпідрозділи, якщо ми самі повинні піти та роззброїти терористів?

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

ну тогда такое поведение кроме как литьем воды на мельницу путлера я назвать не могу

• Подобається Подобається x 3
  4. Lutra

Lutra Well-Known Member

Feba ви праві, я за те, щоб захистити Донецьк і звільнити Крим. Ми, власне, робимо що можем навіть зараз. Хоча і бурчимо як Bastard , проте нехвилюйтесь, як помагали, так і будем помагати. Просто це вже явні терористи, з ними повинна розбиратись армія.

5. Wili

Wili Well-Known Member

Я за референдум, варто це питання закрити раз і назавжди.

6. Feba

Feba Well-Known Member

дякую за підтримку! :give_rose::uanew:

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

за який? такий як в Криму?
    :sad:

7. Wili

Wili Well-Known Member

а де ви бачили в Криму референдум? )) за правовий , з міжнародними спостерігачами, тоді це питання закриється, і не буде такого поля для спекуляцій.

8. Feba

Feba Well-Known Member

я боюсь что на Донбассе сложновато провести нормальный референдум, судя по тем каруселям, которые устраивали чтоб протащить в президенты овоща :sad:

9. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

я відразу про те саме подумала.... в таких умовах, як зараз, провести легітимний референдум не вийде

10. Bastard

Bastard Well-Known Member

От читав новини від Тимчука, цивіли блокують наші колони. Що мішає патріотам вийти і накастиляти їм ?

11. Feba

Feba Well-Known Member

АК, РПГ и пулеметы

встречный вопрос- что это за армия если тормозит из-за толпы недоумкуватых сепаратистов?
    вы видели ролик, в котором военный выдернул чеку из гранаты и все сепаратисты растворились как и не было? так и надо, достаточно уже сопли жевать

12. Rondg

Rondg New Member

Друзья, хочу вставить свое мнение в эти дебаты. На Востоке Украины 80% за Единую Украину! Но их никто и не спросит хотят в Россию или нет - просто приссоединят после липового референдума! В Украине за 23 года никто из руководства страны не желал реально выйти из под гнета Москвы! У нас в Украине в октябре 2013 года по оценка международных комнаний найдены жалежи природного газа около 22 триллионов метров кубических, Украина потребляет 50 миллиардов кубометров год газа, сама добывает около 22 миллиардов, а остальное докупает у России и так 23 года независимости, мы работает как рабы на Россию, а если изменить политику и увеличить собственную добычу газа, то излишки можно продавать, через нашу газовую трубу в Европпу. Экономика может удваиваться каждый год, но это никому не нужно, кроме обычных граждан Украины. Да кстати в основном газ в Украине находиться на Востоке Украины и в Крыму, Крым мы просто отдали и без боя, теперь Юго-Восток. Будут деньги в бюджете - будут работать предприятия! Пока мы - Украинцы будем слушать лживых политиков и их обещания ничего не измениться. Надо обязать всех политиков, кто рветься к власти проходить тесты на детекторах лжи и выбирать только тех, кто действительно хочет Украине процветание и благополучие! Вы согласны со мной?

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ніхто вже не вірить в ці казочки, югавасток.
    Не можете розібратися з парою сотнею гопніків, всіх все влаштовує?! Західна Україна вас в черговий раз рятувати не буде, думаю, ви догралися.

14. metallic

metallic Well-Known Member

А що, були прецеденти?

15. Samojlovu4

Нi, ну завал, встидавби ся.... та ваша бiдачка Украiна тiльки i потрiбна що тому Львову i ще парочцi захiдних областей, якi ii майданами рятують всю дорогу. Югавасточние хахли давно би вже перед кацами розкарячились, або черговим януком чи добкiним.

16. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Не треба йти шляхом росіян "город русской славы, сила русского оружия, русские все понастроили, все обязаны русским"... На Майданах були люди з усієї України, дуже багато зробили задля Майдану кияни.
    У Небесній сотні теж люди з усієї України.

Те, що ми зараз маємо - то ще й через тих людей, які культивують неповагу , несприйняття, протистояння. На цьому вибудовувалася українська політики. На жаль з обох боків були і є люди, які політикам підігрують.

Мудрі люди розуміють - здати хоч клаптик території - втратити все. Крим втратили, відійде Донбас - почнеться принцип доміно... Подивіться уважно, як розташовані дві східні області і робіть висновки.

• Подобається Подобається x 4
  17. iso

iso Well-Known Member

18. Feba

Feba Well-Known Member

1. уточните хоть один момент в истории, когда западная Украина спасла восток страны от кремлевской оккупации
    2. с "парой сотней гопников" и агентов эрефских спецслужб вооруженных до зубов разнообразным стрелковым оружием мы, безоружные мирные граждане, разобраться не можем. Надеялись на нацгвардию и армию, но все достижения АТО это разблокировка незаблокированного Святогорска и сдача оружия и БТРов террористам :good:

19. Samojlovu4

Мудрi люди ще в 90-их зрозумiли, що краiна - мертвонароджена, i з югавастоком справжня Украiна нiколи не вiдбудеться.

20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Ви краще чесно напишіть, що накивали п*ятами за кордон, і не просто попрацювати на ПМП :)

а де твій аватар? :)