Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. iso

iso Well-Known Member

Я так розумію, що тобі давно вже не по дорозі з Україною.

• Подобається Подобається x 4
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я фантазiю звик в лiжку з жiнкою проявляти, дорогенька... а не тут на хворумi з лузерами, котрi мають себе за дартаньянiв просиджують в онлайнi життя навилiт.)

3. yasam

yasam Well-Known Member

ви на МАЙДАНІ БУЛИ? Нє, то закрийте писок бо лузер тут ви.

• Подобається Подобається x 5
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Це все гарно - що ви написали. Але - треба б було проаналiзувати i те, що за цi роки понаписали у нас - на сходi про западенцiв.
    I ще одне - ось я - схiдняк, корінний луганчанин.
    І я не хочу, щоб Росія приходила до мене в Луганськ.
    Як ми з вами будемо вирішувати це?
    Ми - ви і я?

5. Samojlovu4

Ти сам, в приват можу скинути вирiзки з газет про iмпровiзований майдан, а ще маэш двi власнi фотки з влаштованого реквiэму по героях в нiм. церквi - просто проковтни та заткнись.

Вкладення:

• Foto 2.jpg
      Foto 2.jpg
      Розмір файлу:
      97,8 КБ
      Переглядів:
      8
    • Foto 1.jpg
      Foto 1.jpg
      Розмір файлу:
      98,1 КБ
      Переглядів:
      6
  6. Gavrila

Gavrila Active Member

вы ошибаетесь. раскол точно не поможет

• Подобається Подобається x 1
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

адмін підтримай вільний рух
    мочи до бань сепаратюг !

• Подобається Подобається x 6
  8. Samojlovu4

Помиляэтесь - захiднiй Украiнi поможе ще й як.
    Повторю ще раз, не хочете цивiлiзовано розiйтись - роздiлить гнида пу, але пiд ай-ай тодi, жорстко.

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

То як вважаєте нас лузерами, нащо спілкуєтеся? :dntknw:
    Корона не тисне? )))

П.С.
    Списку майданів, де була, військових частин, які блокувала, і сум переказаних коштів публікувати тут не буду. Вірте й далі в зелених чоловічків лузерів, якщо Вам так комфортно, бо таке враження, що Вас аж жовчю заливає, коли хтось добре слово в адресу єдиної України чи "східняків" скаже.

П.П.С.
    А ще дуже цікаво спостерігати, як у Вашому дискурсі відносно українців та України скаче то "ви", то "ми" )))

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Враховуючи актуальні події, тему тимчасово зачинено як таку, яка грає на руку ворогу.

• Подобається Подобається x 12
  10. Feba

Feba Well-Known Member

да ладно :) даже среди Небесной сотни есть люди с Донецкой области
    ..имейте совесть..

іноді з"являється бажання вислати з України на історичну батьківщину не тільки наших східних ватників , а й десь подіти деяких інших, які вважають себе українцями "зі знаком якості" тільки за те, що замість брудного чобіта московського окупанта, по його предках пройшовся охайний черевик польського шляхтича

11. Bastard

Bastard Well-Known Member

Східні ватніки не проти, а от від західних Я ще не чув закликів лягти під поляків.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

До речі, цікаве спостереження - ті, хто звинувачують інших у бажанні під когось лягти, першими й лягають.

• Подобається Подобається x 2
  13. Bastard

Україну розділяти не варто. Варто дати можливість Данбассу відчалити в любиму ним паРашу.

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

Не варто. Сказано:"Возлюби ворога"

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Донбас не хоче в Росію...

15. Feba

Feba Well-Known Member

на жаль східні ватникі дуже проти повернутись до "матушки-роССии" без нашої української території, і дуже прикро чути від західних українців, що вони радіють вкотре здихатись і територій, аби мати чисте повітря біля свого носу. А що стане з українцями сходу, які спромоглися вижити за часів срср, їх не обходить.Хіба не можна зрозуміти, що самі східняки не впораються з цією купою колорадів, бо нас вже й так обмаль. Зараз Лавров зробив заяву, що до введення москальскіх війск, якщо їхніх " ватників-громадян" хтось чіпатиме. На тлі так званої беззубої АТО та влади без яєць, це досить загрозливо, а декому здається це за щастя.

• Подобається Подобається x 3
  16. Samojlovu4

Вибачайте, але вас просто вже набридло і не сила тягнути всю дорогу.
    Скільки може західна Україна рятувати той югавасток, чверть століття давно мали би переконати - гибла справа.
    Там таких адекватних як ви - один на сотню може, краще мати шанс на гідне майбутнє без югавастоку, ніж залишитися з ними, але далі в дупі.

17. Bastard

Мені жаль свідомих східняків, але дланбасяни за що боролись, на те напоролись.

Хм, а чому та погань лізе саме до вас, а не ненависних їм західняків ? Ви самі їх матеріалізували, самі і анігіліруйте.

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

югавасток

18. Feba

Feba Well-Known Member

якоюсь мірою я вас розумію, але спроб урятувати українців на сході я не бачила за всі 23 роки. Це не ми вирішили транслювати до нас російскі каналі ( нагадаю, що той же ІНТЕР коли створювався,то обіцяли, що це будет насправді ІНТЕР на якому будуть не тільки новини з раши, а ще й з Бєларусі. Можу пригадати на початку трансляцій тількі 2 ( два) включення бєларуських новин, потім- декілька років трансляція програми "ВРЕМЯ" ). Чи ви гадали що єтнічні руські на сході самі собою розсмокчуться, або закохаються у той жах, який транслює українське державне телебачення, у якого культурна програма до сього часу нагадує виступи самодіяльності за часів срср?
    На мою пам"ять навіть Океан Ельзи завітав до Луганську аж 2 (!) рази, в той час як російська шелупонь завжди гастролює сходом країни
    Адекватних тут набагато більше, навіть навпаки- це саме та агресивна меншість за допомогою громадян россії, захопили СБУ, і єдності неімає навіть поміж тими, хто їх підтримує на вулиці- там кожного дня сварки і навіть бійки бувають. Це по перше.
    І по друге- а що робити нам, адекватним? ви згодні вкотре віддати східних українців, щоб вас не чіпали? а якщо москалі підуть далі, бо Донбас їм не потрібен- їм потрібна Дніпропетровська, Запорізька та Херсонська області? бо там заводи які постачають їм мотори та вихід до Криму...теж віддасте? а що залишиться від України?
    від влади немає жодної підтримки, тільки в новинах читаю- то СБУ заблокували правоохоронці ( дивлюсь у вікно- брехня) то "всё под контролем" у Авакова ( дивлюсь у вікно- п"яна істота гуляє вулицей, і тягне за собою АК по асфальту..)

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

ви карту України бачили? а кордони з рашкой? хоча.. я й забула- в ЗМІ кажуть що кордони закриті...:facepalm: цікаво тільки- де? мабудь там, де " всё под контролем" і "злочинців в СБУ заблоковано правоохоронцями"
    :dntknw:

зараз у Шустера вкотре розказали скільки зброї знаходиться в СБУ.. це просто жах..!
    доречі- СБУ здали менш ніж за хвилину, штурмовали вхід десь близко 50-70 людей, правоохоронці просто відійшли в сторону, а єдиний " поранений"- невдало впав за парапету

• Подобається Подобається x 3
  19. Bastard

Не відамо, бо жителі цих областей готові самі асвабадітєлєй крутити на куях . Ну, крім Дніпра, де асвабадітєлєй будуть оптом відловлювати для Бені)

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

А в Чергігів, і Суми чого не прутся ? - бо знають, що получать ф-іздариків.

20. Feba

Feba Well-Known Member

по перше схоже на те, що влада сама згодна віддати ще й схід, як вже віддала Крим з усіма мешканцями
    по друге - влада в ціх областях сама не згодна щоб іх хтось "визволяв".. але пдвиіться на ті кляті карти" новоросії" які пропагандують путлєрівці- побачите там теріторіі аж до Одеси, і якщо влада й надалі буде гав ловити, то так і буде.

карту вам показати? в нас майже 700 км кордону, який ні хто й не збирається закривати

а де твій аватар? :)