народ а що робити? ви розумієте глибину і тотальність пшездеця? це без докору, це для того щоб почути хоч якесь заспокоєння якщо воно є .... 1. пУкін Крим забере, я це вважаю фактом який стався, на тлі цього путісракистські змі з усією пролетарською ненавистю пздять про те що 1 березня 2014 року - це дата коли РФ вийшла з пострадянського статусу і почала грати на повну котушку ... надій на "запад нам поможет" нема взагалі - вони тупо нас злили, власної сили здатній протистояти нема ... 2. чи зупиниться пукін на Кримі? я особисто гадаю що ні ... і виникає питання а де ж він зупиниться? якщо мислити широко то лівоберіжжя захапає, захід мабуть не чіпатиме бо нащо він йому .... ... хто що думає? тіко без закидання підштанниками, усе наше закидання здохло в криму ... перше що мені приходить на думку це розміщення кількох військових баз НАТО на кордоні, та формально запропонувати створити таку базу в Криму ... путіністан це ворог України, треба бути повним йдйотом щоб не розуміти цього сьогодні ... бляха колись мені казали що я таким стану, не вірив .... кароч - щось я панове очкую ....
Учора я думав, що максимум Крим і дві області (Луганська і Донецька). Сьогодні я після кількох цікавих інформацій з Криму дуже засумнівався, що навіть Крим. Після одного фото засумнівався щодо Донецька: (фото з Донецька, якшо хто не впізнав). За Луганщину то краще Дальнєвосточніка спитати. Але логіки відбирати в нас саму по собі Луганщину, дотаційну маловажливу стратегічно, з її копанками та екологією - ну не бачу і все. Для цього треба реальна війна, а на неї, очевидно, вже не підуть. Тому - уважно стежимо заподіями в Криму. Насправді і щодо інших областей багато залежить від того, як тримається Крим.
Путіну потрібна вся Україна під керівництвом маріонетки.Треба чекати провокації і готуватись до гіршого.Планують бліцкріг щоб проскочити до Ужгорода за 2-4 дні.Будуть спочатку перевдягнені в укр форму плюс якийсь уряд на сході а потім ввід військ на допомогу братньому уряду.Десанти на АЕС і аеродроми.Захід за 2-3 роки забуде і буде далі торгувати.США може ні а Європа точно якщо таке почнеться то Україну врятує опір щоб не вдалось все в 3-4 дні провернути.Чому суки не проводять мобілізацію.Треба 2 тижні хоч щоб перетворити резервістів на щось подібне до армії Люди проти але коли почнеться стрілянина то 95 відсотків буде сидіти вдома перелякані або будуть тікати куди очі бачать.Тому мітинги це добре але без армії напоготові це не поможе.Росія виставила 150000 до кордону-при розкладі коли українська армія нетренована потрібно мати розгорнутих 250000 щоб вони задумались
це так... Лучани масово проходять військову підготовку Виникає питання,чому така ініциатива проводиться лише в Луцьку?
На жаль, скоріше усього провокації, рано чи пізно підуть теж на "західньому фронті". Причин не тре пояснюавти... Тоді , друзі, не дивуйтеся за сільно, якщо почуєте про якесь дурацькі події у Варшаві, Перемишлі, Львові, Станіславі чи Тернополі...
а ось я в цьому аж ніяк не впевнений, я не бачу стримуючих факторів для пукіна , ось Харків - пшежздилиньк і тисяча красних путинців у місті - стоять хфатаграфуються, з міста парутисяч даунів пропутінскіх назбирається, вибивати їх зброєю - знищити місто і що робити??? ......бляха
Вот тут небольшой репортаж. Я сам - не был, подменял свою молодежь - которая туда пошла - катая коляску с внуком.
Педро, вибачайте, але тільки зараз побачила Ваш допис. Мені не допис сподобався, а я просто згідна, що зараз, коли прозрів і повстав і Схід, і Південь, тільки вороги України можуть кричати за її поділ чи підтримувати його. І чого Ви здивовані? Я завжди була проти поділу України. А за Крим, маючи тут знайомих кримчан ( до речі наших християн-протестантів ) і чуючи роками, як вони зневажають Україну і мають її ні за що, я завжди говорила, що Крим - то ракова пухлина на тілі України і її треба чим скоріше відтинати, якщо вона прогресуватиме. Правда, мені шкода українців, що там живуть, татарів, які лояльні до України, але вони в меншості. І шкода тих українських військових, які не зрадили, а відстоювали кордони і армію України до кінця. Україна повинна тепер подбати, щоби підшукати їм інше місце служби в армії України і відзначити їх вірність Україні не тільки на словах, а й матеріально.
Відкритий лист до Західної України зі Сходу Шановні модератори та гості, я написав цього листа та зараз намагаюсь донести його до західноукраїнської спільноти. Сподіваюсь на якесь розуміння модераторів (бо іноді його відразу видаляють). Але неможливо завжди читати тільки приємне. Це не флейм, не розпалювання, а справді спроба щось пояснити. Співгромадяни з Заходу, до вас звертаюсь, я мешканець (і, хочу додати, корінний) Сходу, міста Харків, активний учасник харківського антимайдану та спротиву нової (вашої) владі. Я один з тих, кого ви називаєте «малоросом» «східняком» чи якось ще. Хоча мене жодне з цих прізвиськ не ображає. Я хочу пояснити вам просту, але дуже неприємну и трудну для сприйняття річ – чому я і ті мої земляки, які мислять так само як я, вас не люблять (а ми справді не любимо). Чому у наших серцях не знайшла відгуку ваша відозва про «день єдності зі Сходом» та «день російської мови у Львові». Скажу просто – тому що дуже важко повірити у вашу щирість. Я по переконанням панрусист. Я не сприймаю тези про колоніальне закріпачення Москвою и ін. Для мене Україна та сучасна Росія вийшли з одного джерела, а Російська імперія та СРСР – це держави які ми з ними будували разом. Зокрема, само завдяки ним і виникло на Дикому Полі моє рідне місто. Я не хочу ініціювати дискусію на цю тему, я просто повідомляю – я думаю та відчуваю саме так. І я тут такий не один. Тому нападки на ці історичні спільноти я сприймаю фактично як нападки на себе. І саме тому я не люблю вас – бо ворожістю та ненавистю до них просякнута вся ваша гуманітарна сфера. Історична наука, література, навіть філософія та соціологія. І не треба казати що це не так. Бо це саме так. Я виріс в Україні та отримав вищу гуманітарну освіту тут. Я вивчав зародження ідеології ОУН у Галичині, у часи коли самої ОУН ще не було. Я читав що писали ті люди, які стояли у підвалин сучасного західноукраїнського націоналізму (Шептицький, Огоновський – якщо треба якісь імена назвати). І тому я знаю – ненавистю до того, що для нас святе, у вас просякнуто абсолютно все. Ця ненависть та їдь аж ніяк не зменшилася, коли Україна стала незалежною державою. Достатньо хоча б глянути у український сегмент вікідепії. Стільки заідеологізованності, недоброзичливості та ледь скритої ненависті до Росії, російськокультурного населення, російської та радянської доби епохи Україна (зокрема Східної) нема ніде. Жодної ознаки об’єктивності, неупередженності, жодного дістанціювання від відвертої ксенофобії. Це нонсенс, але створили цей нонсенс ви. Або, щонайменше, ви його терпите і жоден з вас не підняв проти нього голосу. Далі. Скільки-то років тому, коли стало ясно, що Схід та Південь не бажають приймати вашого способу мислення, я спостерігав за наростаючої неприязню до мешканців цих регіонів – тобто моїх земляків. Вона бриніла скрізь - від приватних розмов, до блогів на zaxid.net, від інтерв’ю Андруховича або Виннічука до пихатих заяв на сайтах на взірець zbruc.eu про вашу «Європу» та наш східний «Мордор». Коли ви це писали – ви щиро вважали що читатимуть тільки ваші? Що жоден з тих, хто думає та відчуває як я, не здатен прочитати текст української мовою? Або що ми, прочитавши це, голосно скрикнемо «Але ж і лайно ми!» та почнемо робити з себе маленьких «западенців»? Ні панове, цього не сталося. Ми читали та слухали це - з наростаючою відразою. І з кожною бундючною заявою, з кожною демонстрацією того, як щиро Захід ненавидить те, що є суттю мого рідного краю і мене (а російське та радянське – невід’ємна його частина, так само як ліва рука – невід’ємна частина мого тіла) росла наша неприязнь до вас. А тепер ви щиро вважаєте, що все це можна закреслити, оголосивши – раптом – «День російської мови у Львові»? Але кухоль сиропу не підсолодить цистерну гіркої отрути, яку ви вже встигли наварити. В вашу щирість повірити важко, навіть якщо ви самі запевняєте себе, що щирі. Ви багато років демонстрували що ви ненавидіти те, що є частино нас. Ви малювали собі образ таких собі «європейців», яким вкрай огидне все, що хоч трохи нагадує російське чи радянське. Вам вдалося, ми вам повірили – ви справді це щиро ненавидіти. І через те ми аж ніяк не можемо вас любити, та хотіти якогось «Схід та Захід разом». Якщо хочете щоб ми перестали оглядатися за поміччю до Москви, перестали дивитися на вас вовком – вам потрібно змінитися. Сумніваюсь, що ви на це здатні. Але тоді хоча б давайте без облуди, «днів російської мови» та «єднання зі Східом». Бо це виглядає так, як би якійсь чорносотенний клуб у Росії оголосив «день єднання з євреями». Дякую за увагу Посилання на мій аккаунт на Facebook https://www.facebook.com/evgeniy.kolokolchik я обличчя не ховаю
Ви думаєте, Ваш допис якимось чином неприємний? Та ні, ми вже звикли до таких, як до осіннього листя, з яким неможливо боротись - воно просто одного дня зляже, прибите осіннім дощем. І згниє. Нам розплакатись через таких, як ви? Я, особисто, не буду. Є багато таких, котрі нас люблять. Ви вважаєте, що Ви нам очі відкрили? Вам? Вас вповноважили говорити від Сходу та Півдня? Через те, що ми не російські і не радянські?
Ні, через те, що надто багато було від вас ненависті до того, що є нашою суттю. Про яку братерську любов може потім йти мова? Не можна про це забути. Я ніде і написав що я пишу "від імені усього Сходу та Півдня",я не політик, повноважень не маю. Але запевняю вас що я тут не один такий оригінал, який думає та відчуває саме так. Аж ніяк не один.
Ця влада і Ваша так само, чи Верховна Рада обрана народом України для Вас нічого не значить і Ви готові бити чолом перед зеком, який всіх кинув і поїхав у Росію погостювати?
Шановний Савромате, звертаюсь до Вас я, корінна жителька м. Львова, яку Ви називаєте "западенкою", "бандерівкою", "фашисткою" і т.д. Ви прийшли до нас в гості тільки для того, щоб сказати, що нас не любите? В нас звичайно країна вільних людей, тому кожен має повне право висловлюватись. Ви певно вже все сказали, тому дякуємо за Вашу думку! Для нас вона не нова. Хочу лише додати, що часто відвідую Харківський форум і розумію, що Вашу думку поділяють не всі Харків"яни. Бажаю вам побільше любові, ви краще б свій час використали, щоб комусь любовного листа написати, а не строчити мемуари про поганих Західняків, яких Ви не любите))))
Вєщатєль. Прийшов розказати тупорилим западенцям "просту, але дуже неприємну и трудну для сприйняття річ".
Але тим не менше - ось вам югавасток, небеснi понi та iншi михи з бумбуками. Серед кацапнi адекватiв бiльше, нiж серед тих манкрутiв з чорною дiрою замiсть серця. Лише розкол врятуе Украiну, нам не по дорозi з югавасточними хахлами.
Після цієї фрази можна й не читати далі. ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ---------- Поставте собі то в підпис, вже обридло читати одне і теж, з тими ж епітетами та типовим набором фраз. Або фантазію хоч проявіть.