Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Туриста "Масква-Харків" ідентифікували.
    "Справжнє обличчя Росії" тільки чомусь із фінським прізвищем.
    Невже йому дадуть повернутися назад живим?

• Подобається Подобається x 1
  2. talavoda

talavoda Well-Known Member

Думаю, що наївний якраз Ви, коли вважаєте, що зможете відкупитись від Росії, подарувавши їй схід і південь України, а на території що залишиться побудувати собі щасливе життя...
    І Ваша неприхована радість, при ситуації яка зараз склалась, звучить дуже патріотично...

• Подобається Подобається x 6
  3. kagan

kagan Well-Known Member

Саме тому вони зараз "на народних" мітингах обирають в мери відвертих кримінальних авторитетів? Той же бандит по кличці Гоблін в Криму.
    Яценюк якби до нього не відносились не бандит. Тим більше, що мешканці Сходу мають всі можливості брати участь у формуванні влади. Оскільки без їх представників новий уряд після президентських виборів "оранжевим" самостійно не сформувати, прийдеться домовлятись.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Талавода, пан живуть давно поза межами України. І не йому вирішувати, з ким і як бути нам, тим, хто живе тут.

• Подобається Подобається x 2
  5. kagan

kagan Well-Known Member

Це різні речі. Воєнні повинні захищати Україну не важливо хто при владі. Працівники міліції, мають право не виконувати злочинні накази. І кинув їх не Яценюк, а Янукович. І на захист якого стала Росія, тобто таким чином підтримали його зраду.

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ага, а вирішувати вам, голубе поні, аякже...)

7. mrochkizm

Одеса, дуже великий мітинг, скандують "Одеса Україна", "Слава Україні", "Путін - геть!"

• Подобається Подобається x 6
  8. iso

iso Well-Known Member

Це не наївність. Це ... не знаю. Дурість? Підлість? Провокація? Що він, що Педро... Отримувати садистське задоволення від того, що в Україні вже війна, що Україну ріжуть по живому, що знову може пролитися кров співвітчизників... Тільки недОумок може з того тішитися. Або відвертий ворог України

• Подобається Подобається x 4
  9. mrochkizm

З ФБ Бориса Філатова

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

Зараз отримаєте чергову порцію дописів з рефреном "гангрена, юго-восток, а я говорив, а я Нострадамус, русскій язик, насєлєніє". Нічого нового під сонцем, воду на млин Кремля лили і будуть лити різні люди.

• Подобається Подобається x 7
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шановна пані заєдінщиця, час від часу показують, що робилося в Допогєповську вчора. З цим бидлом єднатися? До речі, там до цих пір скрізь російські прапори.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ти, і парочка інших зверху - де ти бачиш "садистське задоволення" чи принаймі "тішення" з того, що в Україні вже війна?!
    Свої суб"єктивні тупі домислювання і дофантазовування я попрошу тримати при собі.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кутєпов показує картинки з Сімферополя.
    - Ми протів бєндєравцав!
    Бігме,я горджусь своїм дідом і його побратимами,якщо проклята кацапська наволоч,рузкє смердячі шмати донині бризкають отруйною слиною при одній згадці про Героїв.
    Дуже надіюсь,що ту буху бридоту татари депортують з Криму.
    В рашку,лиш там цій мерзоті місце.

13. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

http://m.youtube.com/watch?v=7R_O-XRZLis
    Слухаю і сльози горохом по щоці...
    Я горджуся своїм Народом!!!
    МИ ПЕРЕМОЖЕМО!СЛАВА УКРАЇНІ!СЛАВА НАЦІЇ!

• Подобається Подобається x 4
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дякую, Олю, що вам цей допис дуже сподобався. Я автору не здивований бо переконаний, що в свій час його родину відкомандировали на Західну Україну для пацифікації нашого народу. В його дописах ви не знайдете осуду кацапів чи донецької банди. А вам здивований, Олю.
    А я сьогодні тішився... що такі добродії як Коломойський, Тарута, Ахметов палко стали на бік захисників України. І при тому, що вони добре розуміють, що коли в Україні зявиться новий політичний лад, вони перетворються з олігархів в просто цивілізованих бізнесменів.
    Шкода, що в Донецьку переважають люди типу беззубого молільника Януковичу...

15. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

"Более десяти миллионов немцев живут в двух государствах, расположенных возле наших границ... Не может быть сомнений, что политическое отделение от рейха не должно привести к лишению их прав, точнее, основного права - на самоопределение. Для мировой державы нестерпимо сознавать, что братья по расе, поддерживающие ее, подвергаются жесточайшим преследованиям и мучениям за свое стремление быть вместе с нацией, разделить ее судьбу. В интересы германского рейха входит защита этих немцев, которые живут вдоль наших границ, но не могут самостоятельно отстоять свою политическую и духовную свободу".
    Адольф Гитлер, речь в рейхстаге перед аншлюсом Австрии

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Педро,лиш тому,що розділу хоче рашка з її плюгавим карликоми пуцькіним і їх підстилки - промоскалька наволоч,з югавастока,я ПРОТИ.
    Всеруться,вибдлядки,а розділу не буде.
    Хто хоче расєї - ґов на свою смердячу родіну.

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Сьогодні.
    мітинг в Дніпрі.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

• Подобається Подобається x 9
  17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не ображайте нашу Родіну ... в тіх ушльопків які діють від її імені - Батьківщини немає, вони і Росію продають по три рє за кіло ...

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Хер там. Я тоді в бандерівці запишуся і піду партизанити в брянські ліси

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Та ні, вони не русскіє. І оце прислів’я це підтвердить: правду кажуть про Харків - город дождєй, бл*дєй і воінскіх частєй.

• Подобається Подобається x 3
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:good: Відразу в брянські?

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А мені тут не дуже далеко. За ніч можна пішки дійти
    Чи ти забув що я москаль? А враховуючи те, що від мого села до кордону з москалями менше кілометра...А я там кожну стежину знаю, як гуцул в Карпатах.

а де твій аватар? :)