Туриста "Масква-Харків" ідентифікували. "Справжнє обличчя Росії" тільки чомусь із фінським прізвищем. Невже йому дадуть повернутися назад живим?
Думаю, що наївний якраз Ви, коли вважаєте, що зможете відкупитись від Росії, подарувавши їй схід і південь України, а на території що залишиться побудувати собі щасливе життя... І Ваша неприхована радість, при ситуації яка зараз склалась, звучить дуже патріотично...
Саме тому вони зараз "на народних" мітингах обирають в мери відвертих кримінальних авторитетів? Той же бандит по кличці Гоблін в Криму. Яценюк якби до нього не відносились не бандит. Тим більше, що мешканці Сходу мають всі можливості брати участь у формуванні влади. Оскільки без їх представників новий уряд після президентських виборів "оранжевим" самостійно не сформувати, прийдеться домовлятись.
Талавода, пан живуть давно поза межами України. І не йому вирішувати, з ким і як бути нам, тим, хто живе тут.
Це різні речі. Воєнні повинні захищати Україну не важливо хто при владі. Працівники міліції, мають право не виконувати злочинні накази. І кинув їх не Яценюк, а Янукович. І на захист якого стала Росія, тобто таким чином підтримали його зраду.
Це не наївність. Це ... не знаю. Дурість? Підлість? Провокація? Що він, що Педро... Отримувати садистське задоволення від того, що в Україні вже війна, що Україну ріжуть по живому, що знову може пролитися кров співвітчизників... Тільки недОумок може з того тішитися. Або відвертий ворог України
З ФБ Бориса Філатова ---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ---------- Зараз отримаєте чергову порцію дописів з рефреном "гангрена, юго-восток, а я говорив, а я Нострадамус, русскій язик, насєлєніє". Нічого нового під сонцем, воду на млин Кремля лили і будуть лити різні люди.
Шановна пані заєдінщиця, час від часу показують, що робилося в Допогєповську вчора. З цим бидлом єднатися? До речі, там до цих пір скрізь російські прапори.
Ти, і парочка інших зверху - де ти бачиш "садистське задоволення" чи принаймі "тішення" з того, що в Україні вже війна?! Свої суб"єктивні тупі домислювання і дофантазовування я попрошу тримати при собі.
Кутєпов показує картинки з Сімферополя. - Ми протів бєндєравцав! Бігме,я горджусь своїм дідом і його побратимами,якщо проклята кацапська наволоч,рузкє смердячі шмати донині бризкають отруйною слиною при одній згадці про Героїв. Дуже надіюсь,що ту буху бридоту татари депортують з Криму. В рашку,лиш там цій мерзоті місце.
http://m.youtube.com/watch?v=7R_O-XRZLis Слухаю і сльози горохом по щоці... Я горджуся своїм Народом!!! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!СЛАВА УКРАЇНІ!СЛАВА НАЦІЇ!
Дякую, Олю, що вам цей допис дуже сподобався. Я автору не здивований бо переконаний, що в свій час його родину відкомандировали на Західну Україну для пацифікації нашого народу. В його дописах ви не знайдете осуду кацапів чи донецької банди. А вам здивований, Олю. А я сьогодні тішився... що такі добродії як Коломойський, Тарута, Ахметов палко стали на бік захисників України. І при тому, що вони добре розуміють, що коли в Україні зявиться новий політичний лад, вони перетворються з олігархів в просто цивілізованих бізнесменів. Шкода, що в Донецьку переважають люди типу беззубого молільника Януковичу...
"Более десяти миллионов немцев живут в двух государствах, расположенных возле наших границ... Не может быть сомнений, что политическое отделение от рейха не должно привести к лишению их прав, точнее, основного права - на самоопределение. Для мировой державы нестерпимо сознавать, что братья по расе, поддерживающие ее, подвергаются жесточайшим преследованиям и мучениям за свое стремление быть вместе с нацией, разделить ее судьбу. В интересы германского рейха входит защита этих немцев, которые живут вдоль наших границ, но не могут самостоятельно отстоять свою политическую и духовную свободу". Адольф Гитлер, речь в рейхстаге перед аншлюсом Австрии
Педро,лиш тому,що розділу хоче рашка з її плюгавим карликоми пуцькіним і їх підстилки - промоскалька наволоч,з югавастока,я ПРОТИ. Всеруться,вибдлядки,а розділу не буде. Хто хоче расєї - ґов на свою смердячу родіну. ---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- Сьогодні. мітинг в Дніпрі. ---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------
не ображайте нашу Родіну ... в тіх ушльопків які діють від її імені - Батьківщини немає, вони і Росію продають по три рє за кіло ...
Хер там. Я тоді в бандерівці запишуся і піду партизанити в брянські ліси ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Та ні, вони не русскіє. І оце прислів’я це підтвердить: правду кажуть про Харків - город дождєй, бл*дєй і воінскіх частєй.
А мені тут не дуже далеко. За ніч можна пішки дійти Чи ти забув що я москаль? А враховуючи те, що від мого села до кордону з москалями менше кілометра...А я там кожну стежину знаю, як гуцул в Карпатах.