Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Борис Філатов :

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

то хєрово працює проти кулемета ....

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Харкові кулемети?

4. artobstrel

чому дивуєтесь? нема чьому, якби не ЛФ я б так само волав би Слава Росії ... бо це об'єктивна реальність що позитивні речі стосовно слова Держава - у людей пов'язані будь з чим крім слова Україна ... прикро але так воно і є ...

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

сплюнь ...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Звичайно ділять, відбувається з точністю це, про що я торочив тут всім роками, і особоливо в останні місяці і тижні: не хочете самі від"єднатися від проклятого югавастока мирним цивілізованним шляхом - путін вас сам поділить, але тоді не жалійтеся.

7. artobstrel

тю тоді що не подобається? як бажали так і маємо , навпаки - повинні святкувати ...

8. kagan

kagan Well-Known Member

Ну що друзі...почалося. Крим вже взяли. Харків ОДА взята кернесами, прапор російський вивішено, Донецьк ідентично. Миколаїв, Одеса, Луганськ от от повторять. Далі різні Кернеси, Єфремови( так саме він) оголосять, що визнають Януковича легітимним президентом і попросять військової допомоги в у путіна.
    Питання тільки скільки від України залишиться.
    Цікавить лиш одне. Чим займаються ці дятли Яценюки? Хоча це вже не важливо.
    Нас здали, тепер або ми галичани гуртуємося, або нас разом з Донбасом включають в склад РФ.

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Президент Росії Володимир Путін вніс звернення до Ради Федерації про використання Збройних сил РФ на території України до нормалізації суспільно-політичної обстановки в країні.
    Про це повідомляє прес-служба Кремля.

ДЕ блять довбойоби з "нової влади", переможці майдану?

• Подобається Подобається x 3
  9. Samojlovu4

михи, голубенькі поні, оми, бамбуки та інший романтичний дурненький наївняк - ваш вихід на сцену.
    Що, далі навіки вмєстє с югавастокам??!!

10. artobstrel

де, як завжди втечуть до канад і звідти будуть країну боронити ...

11. kagan

kagan Well-Known Member

судячи з того, що їх не чути...вони уже недалеко від Канади.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

На здании ОГА в Харькове установили флаг России (+фото)
    Как передает корреспондент МГ «Объектив» с площади Свободы, из здания облгосадминистрации периодически выводят активистов «евромайдана» с разбитыми головами

«Евромайдановцев» проводят в центр площади Свободы. Писателя и активиста Сергея Жадана всего окровавленного вытащили на сцену и устроили самосуд.

Более двадцати «евромайдановцев» поставили на колени.

Милиция не вмешивается в потасовки. Митинг превратился в неуправляемую толпу.

13. Samojlovu4

Слухайте, а може нашим східним братам пісень заспівати, чи пампушок ще більше напекти?! А може най би Львів замість двох днів цілий тиждень на русском говорив, га, бамбуки, що скажете?!
    О, знаю - давайте назнімаємо ще більше сонячних яскравих відеороликів, де західняки з посмішками радо розповідають, як ми їх насправді любимо, і хочемо жити в єдиній соборній Україні!!!

• Подобається Подобається x 5
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сергій Жадан.

Я не підтримував і не підтримую того раболєпського прогинання перед насєлєнієм.
    Воно себе зараз ва всєй красє показує.
    І неаявність нормальних людей на югавастокє,лиш підрекслює те,яка плюгава решта там проживає.

• Подобається Подобається x 2
  15. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://vesti.ua/storage/asset/image/2014/03/01/3/bf/d74/89e4f1d2bbc3de5512f0292842_4ea80577.jpg

Це робота Добкіна і Кернеса, які не є росіянами чи українцями, але завжди вдало дурили євразійців. Вони привезли до міста ціле військо російських екстремістів і спровокували шалену бійку в наслідок якої постраждали більше 60 людей а також було пошкоджено будівлю ОГА.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Процес пішов?..
    Донецька міськрада вимагає від облради призначити референдум
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/1/7016796/

Найбільшим аргументом заєдінщіків був той, що в Донецьку проживає Ома і Мікі. Ну може ще 1%. А решта 99%?
    Чи може Андрухович і Рябчук були праві, коли закликали відсікти гангренозні тканини з тіла України? Правда, вже може бути запізно...

17. boaboa

boaboa Well-Known Member

Наш, Ваш, Український,
    привіт Вам з Дніпра !

18. artobstrel

:ireful1: сукі брехливі ...

19. Чупа Кабра

Чупа Кабра New Member

Нет у нас тут 80% русских. И беда, что украинцы здесь теперь, как на чужой земле. Нас нельзя разделять. Уезжать должны те, для кого эта земля своей так и не стала. Но так не будет. Я не боюсь украинского. Не бюсь стать единственной атеисткой во Франковске. Но моя земля здесь, здесь могилы моих предков... Больно и обидно. Я не хочу ехать жить к вам не из-за бандерофобии. Я хочу жить тут. Нас нельзя разделять.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

А найгірше те, що я маю російські корні. І більшість моїх прабабусь розмовляли російською. Ось тільки якось так сталося, що їхніми словами я вважаю нелюдями зовсім інших героїв. Отже я хочу сказати всім львівянам, які думать, що нас можна відшматувати, і все налагодиться... Не налагодиться, бо ви будете відчувати, що десь там відшматованими зосталися ті, для кого не існує окремо Заходу та Сходу.. Для кого Україна - це не гени та кров, а виховання, не мова, а стиль мислення, не одяг, а погляд, не роздуми про високе, а відчуття Батьківщини....

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Вибачьте, "залишились" :)

20. mdv

mdv Member

Не надо паники, или у Вас принцип - кто не с нами,тот против нас?
    И в Николаеве, Херсоне, Одессе люди прекрасно понимают, что смена одних бандюков на других бандюков - это не выход. Флагами машут для поцриотов и журналюг.
    Так что, Майдан был не ради всей Украины, а для того, чтобы вы с галичанами могли отъединится от Украины? Будьте последовательны в своих постах.
    А причём здесь они? Военные прекрасно увидели на примере Беркута, что новая власть их сдаст, как только запахнет жаренным. И поставьте себя на место командира части - объявлять "в ружьё" и понимать, что тебя сдадут Турчиновы и Яценюки?

а де твій аватар? :)